Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I bakvendtland ville dette vært Northampton mot Freezeley, men der lever heldigvis ikke vi.

28 minutter og 28 sekunder er spilt. Ikke veldig mye å melde om, men Tom Heaton har hatt en solid kandidat til årets redning.

Kampen vises som vanlig på TV2 Sport Premium. Kontraskjæret viser ikke kampen, men det gjør sikkert tusentalls av kebabsjapper rundt om i landet.

Forventer mye trolling i denne kamptråden, særlig fra Blackburn- og Portsmouth-fans, men prøv å holde det på et noe voksent nivå da, dere.

Det er forresten en på Southampton som heter Martina. Litt flaut når du er gutt. Det må sies. Også en som heter McQueen. Har noen liksom lagd en burger av Dronning Elizabeth den andre av Storbritannia eller hva skjer?

Jaja, nok om det. Nå må jeg få postet kamptråden, før tiden renner i fra oss. Simen Møller kommenterer. Han scoret for Kolboten i går. Gratulerer. Forhåpentligvis får vi mål også her.

3
17 svar

17 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

keyser1

Soton lider helt klart under mangelen av Cedric og Bertrand. Blir ikke helt det samme med Martina og Taggart, og vondt ble verre når det gode Taggart-alternativet måtte ut for McQueen. Soton har jo tidvis imponert veldig medd back-spillet i starten av sesongen, og man ser mangelen på samhandling og flyt i dag når førstevalgene er ute.

Klasse-redning av Heaton, ja.

2

qbah

AUSTIIIN 3-0

1

qbah

Straffe og snart 3-0. Hva driver Burnley med.

1

keyser1

Hva driver Burnley med.

Stor forskjell på Burnley på Turf Moor eller på bortebane. Er nok hjemme på TM de skal hente de fleste av sine poeng i år også, og Soton er ett så godt lag at det ikke er på slike borteturer de kan forvente å hente noe. Det er på dager som de reiser til Boro, Hull, Watford, Sunderland o.l.

1

qbah

2-0 Soton herjer!

1

AsCe88

AUSTINNNNNN!!!! Van Dijk assist !?

1

qbah

Ikke lett å se, dét.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...