Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Når: Tirsdag Hvor: Emirates Kanal: Stream Klokkeslett: 20:45

Her er det bare å hvile de aller, aller fleste. Ligacupen er ikke en cup man trenger å satse så veldig mye på.

Ospina Jenkinson - Holding - Gabriel - Gibbs Elneny - Xhaka Ox - Jeff - Perez Akpom

Kamptips: 2-0

1
83 svar

83 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ulfarne

Nå er vi på ESN! :)

2

Jorge86

Jeg blir veldig imponert over hvor mange mål Arsenal scorer i dag hvis de vinner 1-0.

2

Kvitlauk

Haha, ufint. På skalaen hodet - under beltestedet havner denne på beltespenna.

1

RamsherE

Jeg blir imponert om dere klarer å la dette ligge i andre tråder enn klubbtråden. Måsabjønner.

1

Jorge86

Jeg blir imponert om dere klarer å la dette ligge i andre tråder enn klubbtråden.

Og imponert skal du bli. Klarte bare ikke å dy meg.

1

Knipsemannen

Ospina Jenkinson - Holding - Gabriel - Gibbs Elneny - Xhaka Ox - Jeff - Perez Akpom

Kamptips: 2-0

Jeg er enig i dette laget, men hvis Giroud er klar, synes jeg han bør få en del minutter til denne kampen. Enten at han starter, alternativt kommer inn tidlig i andre omgang. Så får han noen viktige og gode minutter, før han blir tatt med på benken til kampen mot Sunderland, hvor han kan være et alternativ hvis man får et kampbilde likt gårsdagen.

Hvis alt ser greit ut og han viser en stigende kurve, la han starte borte mot Ludogorets uken etter.

Jeg er ganske sikker på at en spillertype som Giroud ikke er ideell mot et lag som Ludgorets - som helt sikkert igjen vil stå høyt og gi oss store rom å kontre i, men det er viktig at vi får igang Giroud. Det kommer noen svært viktige kamper fremover hvor vi kan få behov for hans kvaliteter.

Kampen mot Spurs kommer til å bli en krig, hvor vi møter et lag som går rett i strupen på oss. Overlever vi stormen vil det være rom for oss, vi vil få muligheter. Jeg ser ikke for meg at man vil starte Giroud i denne kampen.

Uken etter møter vi Mourinho og United på Old Trafford. Det blir spennende å se hva slags inngang Mourinho har til denne kampen. Hvis de går inn i denne kampen på samme måte som de gjorde mot Liverpool, vil vi møte et Middlesborough - et Middlesborough med bedre defensive egenskaper. Og ikke minst: vi vil møte et lag med fantastiske hodespillere, slik at dette kan være en kamp hvor det de kan være fornuftig å starte med Giroud, med hensyn til både det offensive og det defensive. Man vil nok se et litt mer offensivt ManU, siden de er hjemme på Old Trafford, men vi vil ikke møte et Ludogorets, for å si det sånn :)

2

TheUntouchable

Akpom

Skadet enda vel.

Nketiah kunne vært spennende å se på topp. Bøtter jo som faen for U23.

Willock også bør få spilletid her. Det er gjerne litt tidlig enda å introdusere Reiss Nelson, men gud det hadde vært moro.

Må ærlig si jeg gir faen i denne cupen. Jeg sier gi de mest spennende ungguttene og de som trenger kamptrening spilletid, og så er det beste vi kan håpe på at vi får en ny kamp de kan spille. Må i hvert fall håpe vi ryker på en hederlig måte om vi skulle gjøre det. Men selv om vi vinner cupen betyr det jo ikke så mye. La det i alle fall ikke bli en belastning for de beste spillerne våre.

2

Vietto

Xhaka kan ikke spille. Zelalem inn i stedet. Vil også se Maitland-Niles fra start her. Ox kan komme innpå i andre omgang sammen med Giroud.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...