Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ny match, nye muligheter :)

Denne spilles på Selhurst Park kl.18.30

Liverpool inne i en fin flyt nå, kan ikke huske sist det ble tap. Var det mot Burnley mon tro?

Palace hadde noe på gang, men etter to tap på rad mot henholdsvis Leicester og West Ham har man falt på tabellen.

Liverpool har forøvrig slitt mot Palace de seneste sesongene, men slik som formen til de røde er nå bør dette gå veien. Imidlertid er ballen rund og man vet aldri i fotball :)

Benteke vil naturligvis prøve å vise seg frem, blir nok en test dette for Lovren/Matip i midtforsvaret, men satser på at de får has på storscoreren.

Antar det blir tilnærmet likt lag som mot Wba for Klopp, mulig Wijnaldum kommer inn på midtbanen.

Karius

Clyne Matip Lovren Milner

Henderson

Can Coutinho

Mane Firmino Lallana

1
501 svar

501 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

PremierLeague

Matip har gjort oss immun mot target-spisser som Benteke, Costa, Zlatan, Rondon og Giroud. Han har full kontroll på disse typene.

3

Kvitlauk

Ga deg tommel ved en feiltakelse. Det skal aldri skje igjen.

2

PremierLeague

tommel

Går sikkert ikke gjennom. Tror det er fullt opp uansett.

1

FrannyLee

:-)

1

Magnific

Han har full kontroll på disse typene.

Hadde sånn ca null kontroll før vi scoret 4-2 :p Men god kamp av Matip, men ikke i nærheten av å matche Benteke's fysikk når han hevet seg første 20 av andre.

1

StartWolvesUp

Slet mot Vokes på Burnley (hvis Matip spilte da, husker ikke)

1

Coutinho10

Nei. Startet sin første mot Spurs.

1

Mindfulness13

Nei, det var vel Klavan-Lovren.

1

flourhouse

Tenker automatisk at alle spillere som tar av seg trøya etter et mål har en IQ litt under gjennomsnittet

3

Tangsprell

Det er nok ikke usannsynlig.

1

johwi68

Å lese kamptrådene til Liverpool dagen derpå er det beste lesestoffet på hele internettet. Verre ræl, psykopatiske analyser og håpløse meninger er det ikke mulig å finne om du så går aktivt inn for det..

Moreno var som vanlig en løs kanon, karius gjør alt rett på 1-1 (hvordan i alle dager er det mulig når det blir baklengs av det?), Henderson er en begrenset spiller (joda, initiert av studio, men noen luringer her i tråden er fullstendig enig), Firmino var elendig (hehe..), og Lovren framstilles som tidenes dårligste midtstopper av enkelte. I tillegg er det de vanlige bipolare supporterne som går fra å mene at Dejan er skrot til guds gave til fotballen i løpet av fem minutter.

En knakende god fotballkamp, der LFC er klart best, men som allikevel kunne ha endt med utligning i 2.omgang. Liverpool-kamper er stort sett alltid interessante, fartsfulle og spennende. Jeg kan ikke skjønne annet enn at våre kamper må være de artigste å se for den nøytrale seer.

Ellers synes jeg det er litt snodig å se at spillere som Lallana og Mané, som ikke var dårlige, men heller anonyme, får like gode skussmål av enkelte her inne og i media som brassene og Henderson. Det er snålt, rett og slett.

Mané får tre kunstpasninger servert av Coutinho, og surrer det vekk med svake touch og avslutninger. Lallana kom aldri inn i kampen, og er ikke i nærheten av nivået til f.eks. Henderson, som står for bortimot alle bruddene våre.

Jeg har sett en del som har gitt begge karakteren 7, mens jeg mener bestemt at forskjellen er så klar som 6-9. Favør Henderson, selvsagt. Litt morsomt at nesten ingen "motstanderfans" synes noe om kapteinen vår, når jeg (og mange med meg) mener han er vår viktigste spiller. Når han er god vinner vi kamper, akkurat som i 2013/14, da kun Suarez var viktigere for oss.

2

PremierLeague

"hvordan i alle dager er det mulig når det blir baklengs av det?"

- Når en stopper gir en motspiller en gavepakke som det der, er det ikke nødvendigvis noe keeperen kan gjøre. Han er så godt som sjangseløs så fremt angriper rekker ball først, enten keeper står på strek eller går ut.

Selvfølgelig kan han redde den der (om avslutter dummer seg ut), men det er ikke slik at man kan forvente at keepere skal avverge det der. Han blir satt i en håpløs situasjon, og har 2 valg. Storme ut og forsøke å nå ball, evt. gjøre målet så lite som mulig. Noe han gjør. Det andre alternativet er å stå i målet å håpe på at motspiller ikke får til en god avslutning. For gjør han det, er du sjangseløs om du står på streken.

Karius kunne, og burde, nok holdt hendene over hodet da det var stor sannsynlighet for at angriperen ville ta ballen med hodet og heade i en bue over keeper. Men hvem vet, om Karius hadde holdt hendene opp, kan ddt godt være at angriper header ballen på siden, og Karius hadde sett like teit ut. Karius velger derimot å gamble på at han header/avslutter på siden av han. 50/50, og han må bare gamble der.

Det baklengsmålet er 100% Lovren. Men ja, Karius kunne gamblet med større hell, men var ganske sjangseløs når det viste seg at angriperen rakk ballen først. Det hadde vært elendig av han om han hadde bommet på den der. Uansett keeper.

1

CogitoErgoDoleo1

Noen ganger mistenker man at det ligger en nede med skade når Karius skal slå langt...

2

Justice 96

Så deilig når vi leder. Kamptrådene er nesten kjemisk fri for troll fra ManU-bermen .

2

milanB

Noen av dem her enda, misunnelige som faen!

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...