Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva: PL

Hvor: White Hart Lane

Når: lørdag 29.10.16

Hvor ser vi den? - Bulgarsk stream eller reprise

Spurs har nå gått fire kamper uten seier etter at City ble feid til side før landslagspausen. Det er ganske lenge, så her må vi rett og slett bare tvinge frem et resultat. Ser gjerne noe slikt Man United under Ferguson dro frem når de MÅTTE snu en trend.

Tipper vi stiller slik: Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Wanyama, Dembele; Lamela, Alli, Eriksen; Son

Vi har vel lov til å håpe på Alderweireld, men det får bli en bonus. Ellers må vi generelt opp noen hakk offensivt. Altfor AVB-aktig det vi driver med om dagen.

1
65 svar

65 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kiedis

Madley burde tatt affære mot Morgan tidlig i kampen. Hver gang han var ute av posisjon, beinet han ned spillere for å lage frispark og komme seg tilbake på sin vante plass.

Tre ganger var han så sent ute at ballen hadde forlatt kamerabildet før han satte inn taklingen. Ingen tvil om at det var en bevisst taktiskk, og tidlig i andre omgang viste frisparkstatistikken 3-15.

Nå benytter også Spurs seg flittig av denne taktikken, men det er opp til dommeren å sette en stopper for det, og der sviktet Madley.

Når det gjelder straffesituasjonen, så jeg kun en repitisjonen som viste at Madley sto og så direkte på Huth som tilsynelatende slengte Janssen i bakken. Huth er som regel noenlunde subtil i holdingen sin, men måten han grep an Janssen i går er umulig å ikke blåse på.

2

Cobi

Dette straffesparket er et klassisk eksempel på en situasjon som ikke utelukkende kan bedømmes isolert. Morgan og Huth holdt og holdt og holdt gjennom hele kampen, og på en av cornerne ikke veldig lenge før straffen, stanset dommeren spillet og ga Morgan (tror jeg det var, kan også ha vært Huth) beskjed om å kutte ut. De dro også på seg en del frispark pga holding av nettopp Janssen tidligere i omgangen, bl.a skulle Morgan hatt et ganske klart gult kort ganske tidlig i kampen. På samme måte som enkelte spillere (Mahrez i går, bl.a) får gule kort for fire-fem ganske uskyldige situasjoner (en ser dommeren telle opp før han gir det gule), var nok dette straffesparket også et resultat av haugevis med holde-situasjoner. Det er ingen overraskelse at listen for å blåse senkes av at forsvareren har blitt advart mot samme forseelse tidligere, liksom.

2

Gåra

Rimelig likt hver jævla kamp vi spiller mot Leicester. Skaper nok til å vinne, men det vil seg ikke foran mål for tiden. Savnet av Lamela var merkbart i dag.

Når det er sagt var Leicester langt bedre i andreomgang, og kjørte kampen på slutten.

2

caliblue

Bildene bakfra som ble vist på MOTD levnet i alle fall ingen tvil om at det var et feil idømt straffespark.

I forkant av situasjonen står drakta til Huth rett ut og Janssen drar han over ende. Frispark Leicester og gult kort til Janssen. Når Huth kommer seg på beina og legger hånda på skuldra til Janssen kaster Spurs-spissen seg.

1

startelver

5 kamper på rad uten seier? Dette går ikke , nå må det vinnes resten .

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...