Fotball - Premier League

LeCoq

Ludogorets - Arsenal

Når: Tirsdag Hvor: En bakgård i Bulgaria Kanal: Viasat Sport Klokkeslett: 20:45

Ospina Bellerin - Mustafi - Koscielny - Gibbs Xhaka - Elneny Ox - Özil - Iwobi Alexis

Blir nok ikke et like flatterende resultat som på Emirates, men vi bør uansett vinne denne ganske greit.

Kamptips: Ludogorets 0-2 Arsenal

Kjørrrrrrrr.

1
210 svar

Kan bli store sifre her også. Ludogerets har neppe klart å låse igjen helt bak siden siste, og på hjemmebane vil de neppe ta færre sjanser enn deres naive spill på Emirates.

Her er det bare å kose og leke seg. Tre poeng bør også tas hvis man skal vinne gruppa.

1

Må jeg minne om at Ludogorets skapte rikelig med trøbbel for forsvaret vårt?

Hjemme og borte i Europa er himmelvid forskjell.

Jeg spår at vi klarer å kuke til det initiativet vi har tatt i gruppa med å drite oss ut enten her eller i Basel. Vi skal på andreplass i gruppe og til Catalania eller Bayern i Februar/Mars.

1

Synes det er rart at folk kan ta lett på denne kampen. Ludogorets skapte store problemer for oss i forrige oppgjør.

Håper ellers at det spares en god del spillere her. Ikke fordi vi nødvendigvis vinner mot dette laget uansett, men vi trenger å hvile et par spillere før møtet med Spurs til helgen.

Håper på noe slikt som dette:

Ospina Jenkinson-Mustafi-Holding-Monreal* Elneny-Xhaka Ox-Iwobi-Adelaide Giroud

*Monreal spiller om han er frisk igjen.

1
Odysseen Synes det er rart at folk kan ta lett på denne kampen. Ludogorets skapte store problemer for oss i forrige oppgjør. Håper ellers at det spares en god del spillere her. Ikke fordi v...

OspinaJenkinson-Mustafi-Holding-Monreal*Elneny-XhakaOx-Iwobi-AdelaideGiroud

Jeg er helt enig i at vi bør hvile et par spillere, men å stille med et ligacup-ish lag i Champions League er jeg ikke særlig positiv til. Spesielt ikke når vi har en gyllen mulighet til å, for en gangs skyld, vinne gruppen.

1
LeCoq [sitat…] Jeg er helt enig i at vi bør hvile et par spillere, men å stille med et ligacup-ish lag i Champions League er jeg ikke særlig positiv til. Spesielt ikke når vi har en gyll...

Skal vel også legges til at CL-kampen er Tirsdag og PL-kampen er ikke før Søndag, burde være nok dager til restitusjon det.

Spurvene spiller sin kamp på Onsdag mot Leverkusen og har i sin gruppe ingen grunn til å hvile spillere, hverken mtp. motstander eller poengfangst så langt.

Jeg vil heller kjøre et slagkraftig lag inn, for så bytte ut spillere som Alexis, Özil og Coquelin hvis vi ligger bra an etter 60 min.

1
BigTonyAdams Skal vel også legges til at CL-kampen er Tirsdag og PL-kampen er ikke før Søndag, burde være nok dager til restitusjon det. Spurvene spiller sin kamp på Onsdag mot Leverkusen og ha...

Jeg tenker mer på restitusjonstiden fra Sunderland til Ludogorets. Det er i underkant av 3 hele dager, inkludert en reise til utlandet. Dette er ikke tilstrekkelig til fullstendig restitusjon. Og derav - virkningen det vil ha å kjøre et toppet lag i dette oppgjøret mtp. evt. skader, som derav vil virke inn på Spurs-kampen.

2
BigTonyAdams Skal vel også legges til at CL-kampen er Tirsdag og PL-kampen er ikke før Søndag, burde være nok dager til restitusjon det. Spurvene spiller sin kamp på Onsdag mot Leverkusen og ha...

Helt enig. Kan ikke forstå hvorfor vi skal spare spillere i denne kampen. Dette er vår beste sjanse til å vinne gruppa på årevis. Og kanskje også vår beste mulighet til å komme langt i CL siden 2006.

Vi bør kjøre full spiker i denne kampen. Det er lenge til søndag.

1

Wenger melder på pressekonfen at Bellerin(!), Cazorla, Monreal og Walcott alle blir hjemme. Giroud er med på pressekonfen.

1

Så lenge Ludigorets stiller med samme keeper som forrige kamp på Emirates, da kan vi uten problem stille med et mer svekket lag.

1
ONV95 [sitat…] Mulig det blir sånn, men med Bellerin og Monreal ute så må vi toppe i midtforsvaret. Ludo har levert rimelig greit på hjemmebane i Europa de siste par årene.

Mulig. Jeg er livredd av naturlige årsaker for et par av spillerne i laget mtp et par av kampene vi har i vente. Jeg ville egentlig sette ut Alexis også, men jeg skjønner at det blir i overkant overkill. Er veldig motstander av å spare seg til fant i CL(da kan vi like gjerne spille Europa League), men føler samtidig at vi bør slå Ludo med det mannskapet jeg satte opp. Er veldig lysten på den førsteplassen i gruppa.

1

Søren. Adelaide spiller for U-19. Det medfører vel at både Chambo og Iwobi spiller i dag. Tyder også på at Wenger muligens topper laget i dag.

1
Laster...