Fotball - Premier League

LeCoq

Arsenal - Tottenham

Når: Søndag Hvor: Emirates Kanal: TV2 Sport Premium Klokkeslett: 13:00

Det er tid for sesongens første Nord-London-derby, og det er ikke ofte en så tidlig kamp er så viktig. Her kan Arsenal skaffe seg en aldri så liten luke til rivalene. Tottenham har en gyllen mulighet til å ta innpå topplagene, og blir stående med 23 poeng om de skulle vinne.

Siste fem oppgjør

Tottenham 2-2 Arsenal Arsenal 1-1 Tottenham Tottenham 1-2 Arsenal Tottenham 2-1 Arsenal Arsenal 1-1 Tottenham

Arsenal er i svært god form for tiden, og har ikke tapt en kamp siden 3-4-kampen mot Liverpool i august. Siden den gang har laget fra London spilt 15 kamper. Det er en imponerende rekke uten tap. Giroud og Ramsey er tilbake, Walcott herjer på høyrekanten, Alexis imponerer på topp, Mustafi-Koscielny danner et av ligaens beste stopperpar, og vi har fem-seks meget gode midtbanespillere. Ting ser lovende ut for kanonene.

Toppscorer: Alexis Sanchez (6) Flest målgivende: Alex Iwobi og Alexis Sanchez (3) Flest målpoeng: Alexis Sanchez (9) Premier League

Skader: Lucas Perez, Per Mertesacker, Danny Welbeck (Monreal, Cazorla, Bellerin og Walcott dro ikke med laget til Bulgaria, men bør være klare til søndag. PS! Cazorla er usikker.)

Cech Bellerin - Mustafi - Koscielny - Monreal Coquelin – Cazorla/Xhaka Walcott - Özil - Iwobi Alexis

Siste fem (Arsenal): W-D-W-W-W

Tottenham har sett vanvittig solide ut denne sesongen. De er det eneste laget i Premier League som ikke har tapt en eneste kamp. Spurvene står med 20 poeng på 10 kamper. Målforskjellen er 14-5. Det vitner om et lag som er bunnsolide defensivt, men som definitivt savner en måltyv som Harry Kane. Det er tvilsomt at han starter på søndag, men blir etter all sannsynlighet å se på benken.

Toppscorer: Heung-Min Son (4) Flest målgivende: Christian Eriksen (2) Flest målpoeng: Heung-Min Son (6) Premier League

Skader: Erik Lamela, Toby Alderweireld, Harry Kane

Lloris Walker – Vertonghen – Dier – Rose Wanyama – Dembele Eriksen – Alli – Son Janssen

Siste fem (Tottenham): D-D-L-D

Kamptips: 2-3 (Alexis, Özil – Eriksen x2, Son)

10
548 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kamptråd skal ikke opprettes før siste kamp er spilt i samme liga.

Burde muligens ventet til Tottenham-kampen i kveld er ferdigspilt, men dette er jo neste PL-kamp, så jeg tok en råsjans.

2

Vi vant 5-2 i begge PL-oppgjørene på hjemmebane i 2012. Siden har vi spilt tre hjemmekamper i PL og scoret tilsammen 3 mål.

Det virker tungt å score mot Tottenham for tida, så mitt tips blir 1-0. Magi fra Özil tre minutter på overtid sender Emirates og oss til himmels.

Håper Cazorla, Bellerin og Walcott blir klar til denne, og at Alexis fortsetter på topp.

1
DennisB Vi vant 5-2 i begge PL-oppgjørene på hjemmebane i 2012. Siden har vi spilt tre hjemmekamper i PL og scoret tilsammen 3 mål. Det virker tungt å score mot Tottenham for tida, så mitt...

Det virker tungt å score mot Tottenham for tida, så mitt tips blir 1-0.

Blir ofte flere mål i disse kampene. Å spille på over 2,5 mål er et godt tips. Arsenal er i mye bedre form enn oss, så jeg tror det maks blir 1 poeng på Tottenham. 2-2 er mitt tips.

1

Siste fem (Tottenham): D-D-L-D

Dette ble siste 4. Du glemte en D her. Før dette hadde de 5 strake seire, så la oss håpe vi ikke starter en ny seiersrekke

1

Arsenal vinner kampen hvis ikke Toby & Kane starter. Det er skuffende hvor langt bak kvalitetsmessig Janssen og Dier er i rollene deres.

Vi kan selvsagt si at NLD lever sitt eget liv og alt det der, men akkurat nå synes jeg Arsenal ser mest ut som tittelfavoritt. Spurs har et lag som kan utfordre når alle er friske, men de nest beste er fortsatt akkurat det. Nest best.

1

1300 på en søndag er et litt døvt tidspunkt. De siste par oppgjørene på Emirates har vært flomlyskamper, og det hever jo stemningen litt. En slik kamp bør ikke spilles i kirketiden.

Håper vi scorer først (slik vi pleier på Emirates). Slik målformen er for tiden, blir det hardt om vi skal måtte stresse for å jage mål.

1

Tottenham har sett vanvittig solide ut denne sesongen.

Bunnsolide i bunnen av formtabellen.

1

Dembele er sannsynligvis ute da han ikke kunne fullføre kampen i dag (twisted ankle).

Toby, Kane & Dembele er 3 av våre viktigste spillere og alle ute. Gratulerer med seieren og ligagullet

1

Lignende innlegg

Laster...