Fotball - Premier League

Leedelse_United

Råd til Mouriniho.

Fotballsuksess = mental styrke + ferdigheter.

Manchester United har gode nok ferdigheter i alle spillere, men den mentale styrken er brutt ned over de siste 3-4 årene, og media hjelper godt på. Uansett hva som skjer blåses alt opp negativt, mye mer enn i andre klubber. Dette gjør at selvtillit minsker, noe som går utover form og troen på ferdigheter.

Moyes var ikke mannen som kunne snu dette, mye fordi han ikke kunne skaffe spillere.

Van Gaal var ikke mannen som kunne snu dette, mest fordi han var utdatert og klarte ikke å være en autoritet som kunne gi troen på å vinne. Han handlet spillere, men hvordan han styrte di Maria var fasit på hans utdatering.

Nå gjelder det å se om Mouriniho har personligheten til å snu en relativt dårlig start. Vi ser at spillere sliter med form, og mangler troen på at de kan være god nok. Jeg tror pr. nå at Mouriniho kan snu dette. Vi har med spillerne på plass spilt en rekke gode kamper defensivt. Og selv om media klarer å si noe annet har vi kamper som er fantastisk bra spillemessig offensivt, nevner Leicester, Stoke, Fenerbache, Burnley. Noe vi sjelden presterte under van Gaal og Moyes.

United er en snøball som ruller feil vei og må snues. Jeg håper Mouriniho er i ferd med å stoppe den. Måten det kan skje på er at spillere kommer gradvis mer i form. Begynner Zlatan å sette sjansene, kommer Martial og Rashford etter. Får Mata lov til å spille seg inn som den offensive sjef. Klarer Herrera å utvikle det som er startet, blir Pogba mer og mer sentral. Hva med Mkhytarian klarer han å finne PL-nøkkelen. Fortsetter Bailly og Valencia der de er. Kommer Shaw og Smalling inn i en skadefri periode. Hva skjer om Rooney finner form og selvtillit? Alt som skal til er at Mouriniho skaper en felles tro i troppen og de responderer. Da kan United komme tilbake.

En annen feilbilde media skaper er at Mouriniho har kjøpt uant mye, et nytt lag på en måte. Dette stemmer overhodet ikke. Tre spillere er kjøpt for mye penger, akkurat nå er en av dem i en dårlig periode og to er skadet. Nei Mouriniho sliter med arven til van Gaal, altfor mange spillere. Han kan aldri tilfredsstille så mange derfor er det altfor mange misfornøyde spillere, misfornøyde spillere ødelegger mentaliteten. Mouriniho har valgt å gi alle en sjanse, en stor tabbe i mine øyne. Han burde sendt ut 5-6 spillere i sommer. Færre å forholde seg til, og 5-6 mindre misfornøyde spillere.

Jeg håper og tror at snøballen stopper og ruller rett vei for oss. Mitt råd til Mouriniho er å sende ut 8 spillere i januar, og hent inn 2 om han kan. Forslaget mitt spillere ut er: Darmian, Rojo, Fellaini, Young, Schweinsteiger, Jones, Depay og Jones. Inn vet jeg ikke hvem som kan. Da er vi i minus 6 spillere. Når han trenger å fylle opp laget i ikke fullt så viktige kamper er det nok stallspillere pluss ungdomsspillere. Nøkkelen til å snu ballen er å gi signalene ved å sende ut mange spillere, samtidig redusere misnøyeslitasjen.

Det er så viktig. Snu stemninga og skape harmoni, tro selvtillit.

Jeg har tro på Mouriniho.

2
34 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enig i første setning, uenig i siste. Tror ikke Mourinho får til å snu skuta før han drar om 2-3 år.

1

Så snart Ferguson gav seg, startet lekkasjene fra spillerstallen. Først var de misfornøyde med Moyes, så lekket det ut at de var misfornøyde med at Van Gaal var så detaljfokusert, så ble problemet at Mourinho delegerte treningene til assistentene sine.

De har ett eller flere råtne egg som må kastes til helvete ut av stallen før klubben ender opp med en klubbkultur som Chelsea.

Der et totalt null som Florent Malouda kan være sentral i å få kastet en manager som nettopp har vunnet the double.

2

Mitt råd til Mouriniho er å sende ut 8 spillere i januar, og hent inn 2 om han kan. Forslaget mitt spillere ut er: Darmian, Rojo, Fellaini, Young, Schweinsteiger, Jones, Depay og Jones.

Hmm... 2x Jones? Har hørt om Phil, men hvem er den andre?

Alex, kanskje :)

1

Mourinho har hatt et ekstremt tøft år. Men alle vet at han er en av verdens beste managere. Spørsmålet er jo om han får tid, men det er ganske sikkert at han sitter igjen med noen troféer etter 3 år. Deriblant ligatittelen.

1
-k9b_ Tøv. Den viktigste grunnen til at de 6 lagene som havner øverst, havner øverst heter ikke Klopp, Conte, Wenger, Poch, Mourinho og Pep (tilfeldig rekkefølge). Den viktigste grunnen...

. Den viktigste grunnen til at disse havner øverst finner du ved å kikke på regnskapet til klubbene.

Som gjør att de kan ansette de beste snekkerne alså managerene , som også Røkke gjorde da han bygde den berømte hytta si med de dyreste å beste løsningene.

Eg banner på att ingen av topp seks laga hadde endt topp seks med de bunn seks lags managere . Eg er hundre prosent sikker på dette , og det tror eg faktisk også du er . Om ikke finner eg det veldig rart, ja håpløst faktisk.

1

Hvorfor var det nødvendig å gjøre dette til en egen tråd? Så det er større sjans for at Mourinho leser den og tar til seg noen heftige tips?

1
FrannyLee [sitat…] Som gjør att de kan ansette de beste snekkerne alså managerene , som også Røkke gjorde da han bygde den berømte hytta si med de dyreste å beste løsningene. Eg banner på at...

Enda viktigere: De har de beste spillerne.

Selvsagt ville plenty av topp seks lagene havnet på topp seks med noen av managerne blant bunn seks. Liverpool havnet jo ffs på 2. plass med en bunn seks-manager.

Noen må havne på topp 6, og det vil stort sett være de 6 rikeste lagene. Uavhengig av manager.

1
Machine_Head Hvorfor var det nødvendig å gjøre dette til en egen tråd? Så det er større sjans for at Mourinho leser den og tar til seg noen heftige tips?

Tror du Leedelse_United får en såhær respons :

"Hvor lett har kufta" spurte revenka.

"Ven vakker, RØD , just som hans er død"

" Kjære be ham inn å sjå , han har gode råd"

"Send hit mine sokker små , eg vil gjerne med ham gå, send meg hit mine sko og knappe , eg vil gjerne med ham lakke"

1
wingswest Mourinho har hatt et ekstremt tøft år. Men alle vet at han er en av verdens beste managere. Spørsmålet er jo om han får tid, men det er ganske sikkert at han sitter igjen med noen...

Alle vet at Mourinho er en av verdens beste managere - kanskje den aller beste - i medgang.

Alle vet også at Mourinho er ekstremt dårlig til å takle motgang.

Og at han er en garantist for blow-up og drama på et tidspunkt i hver eneste klubb.

Det som er spesielt denne gangen, er at han har gått rett i blow-up mode, uten den normale suksessen i starten.

Mourinho har meg bekjent, aldri klart å snu motgang til medgang. Hver gang han har møtt på motgang i en klubb, har han lagd så mye drama og kaos at han har måttet blitt sendt på hue og ræva ut av klubbene.

Så hvordan det da kan være er "ganske sikkert" at han sitter igjen med ligatittelen innen 3 år, er vanskelig å forstå hvis man ikke har på supporterbriller.

Tvert i mot, er dette en helt ny situasjon, og kan egentlig ende på alle mulige måter.

Men skal han få til noe som helst i ManU før han blir kastet ut av OT, må han gjøre noe han aldri har klart før. Så det er et stort fjell å forsere for litte Mou.

Umulig er det ikke. Men sikkert er det definitivt ikke.

1
Enzino Alle vet at Mourinho er en av verdens beste managere - kanskje den aller beste - i medgang. Alle vet også at Mourinho er ekstremt dårlig til å takle motgang. Og at han er en garant...

Men skal han få til noe som helst i ManU før han blir kastet ut av OT, må han gjøre noe han aldri har klart før. Så det er et stort fjell å forsere for litte Mou.

Umulig er det ikke. Men sikkert er det definitivt ikke.

Kan det være det att de beste managerene stilletiede godtar eventuelt må godta hirarkiet i storklubbene , men at de beste er flinkest til å kvitte seg med de på toppen når de ikke lenger forsvarer plassen sin nær toppen sportslig sett. Med hård hånd?

Dette er vel nærmest ei selvfølge når eg tenker litt over det?

1
Enzino Alle vet at Mourinho er en av verdens beste managere - kanskje den aller beste - i medgang. Alle vet også at Mourinho er ekstremt dårlig til å takle motgang. Og at han er en garant...

Så hvordan det da kan være er "ganske sikkert" at han sitter igjen med ligatittelen innen 3 år, er vanskelig å forstå hvis man ikke har på supporterbriller.

Tvert i mot, er dette en helt ny situasjon, og kan egentlig ende på alle mulige måter.

Men skal han få til noe som helst i ManU før han blir kastet ut av OT, må han gjøre noe han aldri har klart før. Så det er et stort fjell å forsere for litte Mou.

Umulig er det ikke. Men sikkert er det definitivt ikke.

Helt enig, det virker som at det er en del United-supportere som enten ikke ser eller ikke vil se dette. Jeg utelukker ingenting, og United kan fort finne på å klatre mye på tabellen og gjøre det bra. Men så er det jo Mourinho som styrer skuta, og det er like sannsynlig at det er psykopat-versjonen vi så i Chelsea sist sesong som det er tittelvinner-Josè vi ser.

Det blir fryktelig interessant å følge med på.

1

Helt enig, det virker som at det er en del United-supportere som enten ikke ser eller ikke vil se dette.

- Eller den eller de. Alle ser nok ikke garanti i dette. Sånn da var den saken ute av verden. :)

1

(Sitter på en elendig pc/system, der redigering av innlegg ikke funker)

Jeg ville ikke ha Mourinho fordi det var garanti i suksess, selv om jeg tror sjansen er stor for at han lykkes. Jeg ville ha en manager som evner å ta tak i problemspillere og få laget til å spille sammen/gi alt. Så kommer faktisk resultat i andre hand, tro det eller ei.

Men ja, jeg tar gjerne suksess på kjöpet.

1
TheRedDevils Helt enig, det virker som at det er en del United-supportere som enten ikke ser eller ikke vil se dette. - Eller den eller de. Alle ser nok ikke garanti i dette. Sånn da var den sa...

Alle ser nok ikke garanti i dette. Sånn da var den saken ute av verden. :)

Selvsagt ikke. Svaret mitt var konkret til denne ene supporteren, og på ingen måte noen generalisering om at alle eller nesten alle mener det samme.

Opplever tvert i mot at den oppegående delen av ManU supportere er mye mer frustrert og usikre om dagen, enn sikker på suksess slik de var under Fergie. Med rette.

Dette har gått så langt, at jeg faktisk per i dag synes flertallet av ManU supportere er mer spiselige ennen stor andel av Pools-fansen. Opplevde det samme i sølvsesongen deres.

Men dette er selvsagt OT og en avsporing av tema som handler om råd til Mou.

1

Lignende innlegg

Laster...