Fotball - Premier League

busnissclass

West Ham Vs Arsenal

Finner sted: , 3.Desember kl. 18:30 Vises på: TV2 Sport Premium

Arsenal, som ligger på 4. plass i ligaen, slo Bournemoth komfortabelt 3-1 og har vist at de kan slå tilbake etter nok av for mange uavgjorte resultater. I denne kampen må derimot Arsenal også slå West Ham for å henge med i toppen. Arsenal bør kapre alle tre poengene og i tillegg bør de spille bedre fotball enn det de har gjort i hele November, selv om det ikke var så verst poengmessig.

West Ham sliter noe med både form og skader, Bilic' menn har riktignok kommet seg noe etter en trøblete start på sesongen, men befinner seg likevel på en skuffende 16. plass. Forrige seier i ligaen kom 22. oktober.

Siste 5 kamper:

Arsenal 1-1 Tottenham ManUtd 1-1 ManUtd Arsenal 2-2 PSG Arsenal-3-1 Bournemouth Arsenal 0-2 Southhampton

ManUtd 1-1 West Ham Everton 2-0 West Ham West Ham 2-1 Chelsea West Ham 1-0 Sunderland Crystal Palace 0-1 West Ham

Forventet lagoppstilling:

Cech Gabriel - Mustafi - Kos - Monreal Xhaka-Coquelin Walcott - Özil - Iwobi/OX Alexis

Ramsey dropper jeg pga at han var ræva igår, og fortjener faen meg ikke en plass akkurat nå.

Adrián Collins - Kouyaté - Ogbonna Antonio - Noble - Obiang - Cresswell Payet - Ayew - Lanzini

Kamptips: 1-2 (Alexis, Walcott)

3
233 svar
-Mastermind Jenkinson droppes pga lav selvtillit. Wenger har uttalt at abusen og den dårlige behandlingen han har fått av fansen er en del av årsaken til det.

Og han har anbefalt Jenkinson å ikke bruke sosiale medier nå. Det er faen for gale at fans skal abuse spillere personlig, tror de at det hjelper?? De som gjør det må enten være veldig korttenkte eller være fans av andre lag forkledd som gooners. Ikke akkurat første gang det skjer i Arsenal. Håper ingen her inne gjør sånt, det er faen meg en skam. Du kan si at spillere skal tåle det, men det går en grense et sted for de aller fleste, og det er så jævla unødvendig.

2
TheUntouchable Og han har anbefalt Jenkinson å ikke bruke sosiale medier nå. Det er faen for gale at fans skal abuse spillere personlig, tror de at det hjelper?? De som gjør det må enten være vel...

Arsenal-fansen er dessverre en av de verste i England, begynner å bli en vane nå med hetsing av egne spillere og manager.

Hjemmebanen vår er blitt kreftsvulst av en arene, helt stille og buing på eget lag som normen.

Heldigvis er bortefansen vår den beste i PL.

2

Jeg liker forresten den derre "You're not West Ham anymore"-chanten. Den stemmer på så mange måter det er mulig å stemme på.

2

Om Carroll er tilbake frykter jeg han kommer til å herje med forsvaret vårt. Dette blir tøft. Lukter poengtap.

1
-Mastermind Om Carroll er tilbake frykter jeg han kommer til å herje med forsvaret vårt. Dette blir tøft. Lukter poengtap.

Var det ikke ifjor Carroll herjet mot Arsenal?

Er uansett rusten etter og ha vært lenge ute og lite tyder på at det samme skjer denne sesongen.

Det som bør bekymre West Ham mere er hjemmeformen. Har på ingen måte fått sving på det etter at man flyttet til ny stadion.

Har tatt mere poeng hjemme enn borte, men scorer ikke mål. Kun 6 nettkjenninger på 6 forsøk. Håpløst!

1
-Mastermind Lucas, Iwobi eller OX på venstrevingen?

Ox for meg selv om Iwobi var livlig i går. Synes han var inne på noe mot Bournemouth bredt i banen. Han er flink til å hjelpe ut Monreal defensivt også. Perez må vi ikke kjøre så hardt allerede at han skal starte til helgen, men et innhopp som ving kunne vært interessant.

Venstreving, midtbanen og høyreback er vel spørsmålene for Wenger her.

1

Det var synd! hadde håpt på en nervepirrende match der jeg før kampen ser for meg seier med 3-4 mål, men som ender med at jeg tenker at kun 1mål til er godt nok når vi passerer 80min. Høres kjent ut?

1

Lignende innlegg

Laster...