Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Men tankene mine får du..................

For å klargjøre mitt ståsted når det kommer til fotball så vi slipper flere krasse tilbakemeldinger forhåpentligvis så vi eg i denne tråden prøve å belyse mine synspunkter om fotball på en kortfattet måte.

Når mitt eller andres lag overkjører motstander så vil eg altid spørre meg om å prøve å analysere hva motstander gjør feil som lar oss\de overkjøre seg. Og bruke det meste av tankene og refleksjoner rundt att inngangen til kampen for deres del har vært helt feil.

Men enda mer interesant er selvsagt hva enkelte managere lykkes med av rimelig enkle mottrekk ofte og klarer å stoppe\frustrere ett helt maskineri med mye kraftigere motorer på papiret enn hva en selv besitter.

Eg synest særlig oss post Mancini og Arsenal spessielt virker å være de lagene som har de mest finfølende maskineriet og dermed lettest kommer ut av det når veisperringer på den veien en har bestemt seg for SKAL brukes blokkes i noen grad.

Under Mancini følte eg att motstandere i mye større grad la seg bakpå og måket ut og la oss holde ut tilnærming og alle tiløp fra motstander ble på en helt annen måte kvelt i fødselen på midtbanen.

Etter hans tid føler eg att reven i mye større grad tørr å komme ut av hiet sitt , ja faktisk i overaskende stor grad enkelt tar seg inn i hønsehuset og skaper kaos der med høner flyvende til alle kanter.

Og dette er faktiske veldig rart under dagens regime , men uansett så kommer en ikke fra at det er en realitet.

1
29 svar

29 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kiedis

Siden junior stod opp kl. 4 i dag, og jeg er gretten:

Trådstarter er noe av det mer irriterende jeg finner her inne. Totalt ute av stand til å formulere seg uten malplasserte metaforer, samtidig som selvfølgeligheter presenteres som den største innsikt.

Wow, bør angrepsspillere delta i gjenvinning i dagens fotball? Det var virkelig en brannfakkel.

I tillegg er jeg en jævla skjør sjel, så når jeg leverer en pottetett analyse av hvorfor Stoke sin keeper var en jævla dildo på Arsenals 1-1-scoring, og det kommer et svar fra Lev Yashin om at "enhver situasjon kan plukkes i fra hverandre for forståsegpåere", så blir jeg rett og slett gretten.

Det er et utligningsmål rett før pause, og keeperen opptrer på en særdeles svak måte, uten at jeg ser at andre enn undertegnede gjør et poeng av det. Randolph og Karius får enormt mye tyn, siden de fleste nolduser er i stand til å se tabbene de gjør. Stoke-keeperen klarer ikke å lese at en ball som kun kan treffe mål ett sted, muligens kan treffe mål på det ene stedet. I stedet stiller han seg omtrent midt i mål, og gjør denne spasmegreia med armene som keepere gjerne gjør når de skal vise hvor sjanseløse de er.

Grants vurdering er jo langt enn litt glepphendthet. De to andre keeperne er i det minste der de skal være.

Det er så mye piss på dette forumet etter hvert (jepp, jeg tar ironien), så når min geniale folkeopplysning blir avfeid av metaforbrukens svar på Tommy Steine, fremfor allmenn tomling, hyllest og venneforespørsler på facebook, blir jeg harm.

/rant

20

FrannyLee

Har ikke fått tommler enda , men dette var fantastisk og eg føler meg som han som skyggen fell på fordi sola skinn på dæ.

Men graset e grønt for alle.

-Per

2

waingro

Tommel gitt.

1

Trening

var det Du som fikk backstage stengt

1

-k9b_

Siden junior stod opp kl. 4 i dag, og jeg er gretten:

Vi trenger mer av dette på forumet. Tommel gitt.

1

Chip_chipperson

Fuckings legende

1

FrannyLee

Hvem?

1

Chip_chipperson

Du

2

KongOjo

"Angrep vinner kamper, forsvar vinner titler"

Kan ta United som eksempel siden det er de jeg kjenner best. Vidic og Ferdninand ga oss mange titler, men det gjorde jo også Ronaldo og Nistelrooy.

Det er kanskje en floskel, men en liten sannhet er det kanskje.

Her hjemme på bjerget kan jeg nevne årets Bodø/Glimt lag, før sommeren hadde de kanskje ligaens beste keeper å lå ok plassert på tabellen. Etter å ha spilt EM dro den keeperen å de fikk inn en keeper som ikke var halvparten så god engang. Han alene vil jeg tørre å påsto tapte nok poeng for de på høsten slik at det til slutt ble skjebnesvangert.

1

FrannyLee

Og den strukturen blir viktigere å viktigere i dagens moderne fotball, og om ikke manageren får indoktrinert dette i hodet på spillerne så de rette bevegelsene går nærmest momentant på autopilot så er en rimelig sjanseløs i toppen av tabellen . Og dette vil bare forsterke seg år for år , for det er der det er klart mest å hente for å forbedre dit lags muligheter til å henge med.

1

Faquarl

Problemet folk har med deg er at du er litt vanskelig å forstå. Skorter ikke på forståelsen din i det hele tatt.

Litt merkelig tråd, men det du har skrevet stemmer 100%.

Liverpool er også et lag det er lett å vippe av pinnen pga. svak midtbane og ustabiltet bak de igjen. Fremover er vi bedre enn de fleste, og det uten en skikkelig spiss. Eneste grunnen til at vi kan ta fjerdeplassen denne sesongen.

1

FrannyLee

Problemet folk har med deg er at du er litt vanskelig å forstå. Skorter ikke på forståelsen din i det hele tatt.

Eg kan ta ett ferskt eksempel som sto skrevet i Liverpooltråden for ett par dager siden av minuspool tror eg det var att angrep vinner kamper mens forsvar vinner tittler var ei myte som det hørtest ut som han avfeiet som noe bortimot tull.

De som mener dette har ikke oppfattet poenget slik som eg (og mange andre) ser det. Forsvarsarbeid begynner i det tiendedelen av ett sekund du mister ballen så lenge den fortsatt er i spill. Om den befinner seg nede ved ditt lags seksenmeter eller den befinner seg i føttene på motstanders keeper . Eller alle plasser mellom der.

1

Faquarl

minuspool tror eg det var att angrep vinner kamper mens forsvar vinner tittler var ei myte som det hørtest ut som han avfeiet som noe bortimot tull.

Nå er minuspol litt vrien å forstå seg på, så hadde ikke tatt han for seriøst.

Det jeg tipper han mener er at det å si det ikke betyr stort. At man må ha begge deler, både et sterkt forsvar og et bra angrep, er en selvfølgelighet.

1

-k9b_

Eg kan ta ett ferskt eksempel som sto skrevet i Liverpooltråden for ett par dager siden av minuspool tror eg det var att angrep vinner kamper mens forsvar vinner tittler var ei myte som det hørtest ut som han avfeiet som noe bortimot tull.

Det er en frase man sier for å høres smartere ut enn man egentlig er.

På nivå med "cup er cup" og "denne kampen lever sitt eget liv" og "de ville det mer enn de andre".

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...