Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Tottenham - Hull

Hva: PL

Når: Onsdag 14.12.16 kl. 21:00

Hvor: WHL

Hvor ser vi den? - Stream

Blir nok noe rotering med ny kamp på søndag igjen, og da er det ganske kjekt at det er to av de svakeste lagene i PL som står for tur. Attpåtil på hjemmebane. Ser gjerne at vi starter omtrent slik mot Dawson, Livermore, Thudd og Mason:

Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Winks; Son, Alli, Eriksen; Kane

Så kan Trippier/Rose starte mot Burnley. Sissoko bør vel også starte en av kampene.

Dembele er skadet, og muligens klar på søndag. Lamela er skadet, og muligens klar til Soton-kampen den 28. Janssen er ute, uten at det nevnes noe om når han kan være klar igjen.

1
41 svar

Har en følelse av at vi får se Sissoko fra start for Alli, evt Son. Med Lamela ute så tror jeg ikke Poch kjører samme 3er bak Kane tre kamper på rad.

1

Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Wanyama, Sissoko, Eriksen, Dele, Kane

Subs: Vorm, Trippier, Davies, Winks, Onomah, Nkoudou, Son

Som forventa så starter altså Sissoko :(

1

At Sissoko starter er forsvarlig nok, men å kjøre Wanyama-Dier hjemme mot Hull er faen meg ikke lov. Her skulle naturligvis Winks ha startet, fortrinnsvis med Dier.

1

Helt håpløst at Wanyama starter denne. Ikke fordi han har vært så dårlig, men han har spilt alt så langt og det var på tide med Dier på midten igjen. De to sammen, mot Hull, er en skam. Hvis Eriksen har en vanlig svak dag i dag, kommer vi ikke til å skape en dritt. Makan til defensivt og lite kreativt lag.

1

Ja det er ikke det at Sissoko gjør så mye galt. Han er en bøye som jobben og ikke mye mer.

Mulig at Wanyama/Dier starter fordi Walker/Rose skal være ekstremt offensive vinger og at vi i praksis spiller 343 med Dier mellom Jan/Toby?

1

Samme her trønder, faktisk i det Eriksen får ballen så stoppet det dønn opp her.. Men stas for Eriksen, og god start.

1

Og hvis det ikke hakker så kjøres det slowmo noen sekunder før det braser ut i speedygonzales fart før lagginga tar over på ny. Niks, orker ikke sånt noe nå.

Drøyer denne frustrerende streaming-seansen, stoler på komfortabel seier.

1

Skal heller ikke påstå streamen min er tv-kvalitet akkurat, men av det jeg har sett har Sissoko vært noe i nærheten av Tottenhams beste? Rose har også vært frisk, og assisten er meget bra arbeid.

Formasjonen sliter jeg dog mer med. En treer bak, og Rose/Walker som vingbacker, samt Wanyama på midten og Kane på topp er greit nok. Men våger noen å prøve seg på å plassere Sissoko, Eriksen og Alli inn i en formasjon? Føler de alle er litt overalt, men som sagt skyldes nok noe av dette streamkvaliteten.

1

Kommer til 2-1 i målsjanser. Enorme rom i dette Hull-laget, men jeg synes akkurat vi er spesielt gode. Laget hadde nok vært fint i en bortekamp mot et godt lag, der vi i større grad kan kontre og få mye rom.

Høyresiden med Walker-Sissoko er helt død, en av dem kunne nok med fordel vært erstattet med en mer målfarlig spiller i Son.

Ellers tror jeg at jeg hadde foretrukket 4-2-3-1 med Winks og Dier i pivoten og fått inn enda en pasningsspiller. Riktignok spiller Eriksen dypere i dag, men når Hull senker seg, er det bare Kane og Eriksen som skjønner seg på hvordan man stresser et lavtliggende forsvar. Alli går seg altfor ofte bort i tunnellforsøk og annet tøys.

Defensivt er vi heller ikke veldig gode, med tanke på hvor mye ball vi tillater Hull å ha på vår siste tredjedel. Føler meg ikke trygg på at vi ikke slipper til en målsjanse eller to til.

1
Cobi Skal heller ikke påstå streamen min er tv-kvalitet akkurat, men av det jeg har sett har Sissoko vært noe i nærheten av Tottenhams beste? Rose har også vært frisk, og assisten er me...

Men våger noen å prøve seg på å plassere Sissoko, Eriksen og Alli inn i en formasjon? Føler de alle er litt overalt, men som sagt skyldes nok noe av dette streamkvaliteten.

Synes det ser ut som Eriksen ligger ved siden av Wanyama, mens Alli ligger til venstre for Kane og Sissoko til høyre.

1

Ja, var noe sånt jeg kom frem til jeg også. Tre/fem bak, Wanyama/Eriksen sentralt, med sistnevnte mest offensiv selvsagt, Sissoko og Alli i en "dobbel tier" med franskmannen til høyre og Alli til venstre. Men veldig flytende slik jeg har oppfatta det. Med forbehold

Synes heller ikke dette er veldig bra. Hull er helt grusomme.

1

Lignende innlegg

Laster...