City kan heldigvis stille med sine 11 beste de har tilgjengelig. Klarer vi 4 poeng innen nyttår er jeg sjeleglad.

1

Bra du tok den. Ble litt nervøs et øyeblikk. Blir spennende å se hva slags taktikk Pep tryller frem i morgen nå da. For det er jo da det skjer. Må vente til i morgen lizzm.

1

Her må uansett Pep vise sine særegne kvalifikasjoner skal dette gå veien , selvsagt . Og ikke la Wenger outsmarte ham.

1
WSnake Håper vi går ut med høyt press i morgen

Jeg tror faktisk det kan være lurt jeg også. Uten å være typisk naive, så må vi spille på det laget kan best akkuart nå, med mannskapet vi har tilgjengelig. Uten Mustafi, så kan det å ligge lavt og vente på kontringer, bli mindre smart, for å si det sånn. Jeg klarer ikke helt å stole på Gabriel i midtforsvaret.

Vi blir nok presset tilbake i deler av kampen, men vi har mannskap (les: Coq) til å bryte og presse høyt, og ta dem i ubalanse. Vi har fart på topp, og også god fart bakover.

2

Blir spennende å se hvilken inngang Arsenal går for her, vi vet jo hvordan City har tenkt å spille (ikke formasjonsmessig, men taktikken). Og da er det fort gjort at Arsenal går for kontringene. Chelsea hadde jo suksess med det, men jeg må si de var heldige med Citys sjansesløseri den kampen.

Jeg liker tanken om å overraske, gå hardt ut og prøve å ta over kampen. Det er en utfordring Guardiola kjenner fra La Liga hvor det faktisk finnes noen modige lag (feks Real Sociedad) som prøver å styre kampene mot Barcelona & co. Vi ser det svært sjelden i PL at de svakere lagene vil styre kampene mot de beste, noen lag jeg kan komme på som har prøvd på noe i nærheten er Bournemouth og Swansea. Og det går stort sett dårlig pga manglende kvalitet.

Spesielt siden City mangler Fernandinho, som har vært veldig viktig for City begge veier denne sesongen, har jeg troen på at vi kan prøve å styre kampen. Men da må spillerne våre være påskrudd!

1
TheUntouchable Blir spennende å se hvilken inngang Arsenal går for her, vi vet jo hvordan City har tenkt å spille (ikke formasjonsmessig, men taktikken). Og da er det fort gjort at Arsenal går fo...

Jeg liker tanken om å overraske, gå hardt ut og prøve å ta over kampen.

Det kunne fungert om vi hadde hatt vår beste spiller tilgjengelig; Cazorla, altså. Da hadde vi hatt en spiller som faktisk hadde hatt ferdighetene til å kontrollere midtbanen i besittelse, og en midtbanespiller som kunne i det minste vært på høyde med Citys gjenvinning med Coquelin.

Xhakas evne til å styre midtbanen er jeg ganske skeptisk til. Ja, han har pasningsreportoaret, men har ennå til gode å vise at han har nærteknikk på høyde med Arteta. Cazorlas nærteknikk gidder jeg ikke å sammenlikne ham med. Det er uoppnåelig. Xhaka har også til gode å vise at han er god nok til å styre tempoet med pasningene sine. Han er god på å spille ballen gjennom ledd og legge langpasninger i bakrom. Men å tilpasse balltempoet det Arsenal til enhver tid trenger, sliter han med. Når han skal trille ball fra side til side går det ofte altfor sakte.

Jeg tror Arsenal er best med å ha Coquelin og Xhaka dypt, og skjerme forsvaret. Kanskje til og med starte med Giroud på topp, så man har noen å lempe baller på.

1

2 lag med samme svakheter og styrker. Bjuder dere på en morsom kamp? Uavgjort eller Arsenal-seier hadde vært smud

1

Noen nekter å synge deilig er jorden og den himmel blå mens andre gnåler om Arsenals legendariske flaks hele tiden.

1

Ikke positiv i det hele tatt. Forventer braktap og en elendig kamp av oss. Med tap her er også ligagullet en saga blott, i mine øyne.

Håpet derimot, det er jo der - som alltid. Tenk hvor flott det hadde vært å spille bra igjen!

1

Uten Kolarov kan dette gå, med ham blir det fort stygt. Satser på at vi dropper en treer bak som Pep har prøvd flere ganger denne sesongen uten særlig hell, og stiller med noe ala dette:

Bravo

Zabaleta Stones Otamendi Clichy

Yaya Fernando

Sterling KdB. Silva

Nolito

1
Laster...