Fotball - Premier League

waingro

Man Utd - Januarvinduet 2017 - Episk Tråd

Det er forvirrende tider i engelsk fotball. Mindre klubber hevder tabelltopp, andre klubber av mindre status har karret seg inn blant topp 4. Vi konkurrerer mot klubber som Arsenal, Tottenham, Man City og Liverpool om CL neste sesong. Dette er flaut og patetisk. Nå er tiden inne for å gjøre det vi bestandig har gjort, handle godt i januar.

Av tidligere handler kan vi nevne Dong Fanghzou, Richie De 1337, Manucho og selvsagt Anders Lingard.

Vintervinduet 2006 gjorde vi derimot storeslem da vi hentet Nemanja og Pat Evra. Hederlige navn som Juan Mata og Louis Saha har også blitt kjøpt i januar.

Potensielle navn nå:

Inn:

Vic Lindelof - £38M Nelson Semedo - ??? - må være som en tjeneste til Jorge Mendes.

Ut:

Fellaini Morgan S Depay

10
537 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja dette er virkelig flaut og patetisk. Måtte et par hundre millioner ekstra sørge for EL spill. Det finnes håp!

2

Man Utd må vel ha noe nært tidenes dårligste resultater i forhold til pengebruk? Har vel passert en milliard i transferutgifter tre år på rad nå.

1

Weigl eller Kimmich som anker for en aldrende Carrick. Driter at dem e gullguttene til Dortmund og Bayern, fordi vi e fette United.

3

Lindelöf blir dyr, men vi trenger det vi kan få fremover. Kommer til å bli skader og suspensjoner, og han kan vel spille både midtstopper og høyreback. Virker i hvert fall som en spiller med gode holdninger og en som kan bli meget god med årene.

1

The Guardian melder om en klausul på €45m, ikke 30 som tidligere nevnt. Det ser mer og mer ut som Ed er i ferd med å gjøre nok et røverkjøp.

Samme artikkel nevner Morgan og Depay til Everton, mener det er sannsynlig med salg på Morgan og lån på han andre fyren.

1

Virker som vi er mer effektive på overgangsmarkedet under Mourinho. Liker det. Han vet hvilke spillere han vil ha, og Woody får ting i havn kjapt.

1
Trening Man Utd må vel ha noe nært tidenes dårligste resultater i forhold til pengebruk? Har vel passert en milliard i transferutgifter tre år på rad nå.

Mange klubber som bruker mye penger. Vi ligger vel verken i toppen på transfersummer totalt eller lønnsutgifter, så vidt jeg kan huske.

Uansett: Stadige skifter av managere koster. Etter 27 år med en og samme manager var det ventet at vi ville komme til å slite. Om ikke så mye som vi har gjort. Fellesnevner her er revolusjon og omstilling. Ganger tre.

kan det virke som vi har noe på gang. Endelig. Og veien dit har kostet. Det handler om å få etablert både manager og et lag. Da bør også spillerutgifter roe seg noen hakk.

1
Dux1 Mange klubber som bruker mye penger. Vi ligger vel verken i toppen på transfersummer totalt eller lønnsutgifter, så vidt jeg kan huske. Uansett: Stadige skifter av managere koster...

Mange klubber som bruker mye penger. Vi ligger vel verken i toppen på transfersummer totalt eller lønnsutgifter, så vidt jeg kan huske.

Dere er vel kun såvidt bak City i netto transferforbruk de siste 5 årene. Og klart foran alle andre i PL. Og på lønn ser det også ut som dere ligger i toppen:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3930658/Manchester-United-revealed-biggest-wage-bill-world-football-average-Premier-League-player-s-salary-reaches-2-4m-year.html

1
Lezah [sitat…] Målt i inntekt er det kanskje ikke så rart at vi bruker en del?

Selvfølgelig ikke. Det er jo Real M, Barca, Man Utd og Bayern som er de 4 rikeste (+ 2-3 pengedopede klubber), så er da naturlig at dere bruker mest. Særlig valuta for pengene har det imidlertid ikke gitt de siste 3 årene. Jeg har selv vært svært misfornøyd med valuta for pengene i Liverpool de siste 6 årene. Ville vært enda mer misfornøyd om jeg var United-supporter.

1

Kun spillere fra øverste hylle er bra nok! Tror vi raider Real Madrid, Bayern, AM og Barcelona i januarvinduet.

1

Lignende innlegg

Laster...