Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi er halvveis i maratonen og har rundet til et nytt år. Vanskelig å være spåmann og ekspertene bommer jo også. Det var opplest og vedtatt i sommer at dette var en kamp mellom Jose og Pep. Hvem som skulle ta gullet stod mellom disse etter vannvittige innkjøp og to vinnerskaller på benken. Allerede nå så kan en vel si de har bommet grovt. De ligger som nr.5 og 6. Vi er nok allerede hektet av i gullkampen. Chelsea må gå på en kjempesprekk og vi må fortsette å vinne masse kamper. Det skjer neppe.

Liverpool har også imponert og ender nok top 4 nå er jeg redd. De har trent vannvittig hardt etter tysk mønster. Ifølge mine kontakter så hadde de 14 dager med løping som ingen har vært borti i den klubben noengang her i sommer. Jeg stiller alikevel et lite spørsmål ved stallen deres. Spiller for spiller er vi bedre i en tropp. Spurs har fått høl på måltørken nå og da blir de veldig farlig. Har kanskje den beste treneren i PL som også gir unge spillere muligheten. Nøkkelspillerne må nok holde seg friske og skade vil avgjøre deres skjebne. Slår de Chelsea i uken er de ikke sjanseløse.

Skriver dette ved halvtid på Arsenal, men tar det for gitt at de vinner og holde koken. Stallen deres som vår uhyre sterk og de er alltid med der oppe top 4 er nærmest en garanti. City underpresterer utifra forventningene og det er deilig. Jeg ble slaktet som en annen julegris da jeg ikke tippet City top 4 etter Pepsigneringen. Så for meg at hans type spill ville slite i PL tross gode spillere. De har også svakheter defensivt i mine øyne og keeperen er en svakhet, men nå åpner jo vinduet og de skal vel skrive sjekker igjen så blekket spruter.

Og så er det oss da. Håper vi holder oss unna januarsalget. Vi har en sterk stall og flere kjøp synes jeg er meningsløst når vi også har masse unge spillere som knappt får sjansen. Det er for meg ingen løsning og skrive sjekker nå. Jeg tror ikke alle de unge har blitt svakere, men de må satses på og i rett posisjon. Rash bør få flere sjanser som spiss. Liker spillet våres nå, men effektiviteten må opp. Det blir en tøff jobb og nå top 4, men jeg har en våt drøm om at Liverpool ender på 4. plass og vi vinner EL. Det hadde vært utrolig moro å se trynet på scouserne da. EL blir viktig nå. Tipper det slik nå da. Det havner i London, men jeg tror Chelsea kan det få litt. Det ender slik i Mai.

1. Arsenal

2. Chelsea'

3. Spurs

4. Liverpool

5. United

6. City

1
75 svar

75 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Mamadou17

Det viktigste spørsmålet er jo om Berbatov passer inn?

2

John||Locke

I United? Så lite som vi løper? Absolutt!

-Pat

1

Machine_Head

JL og Slikkepott går inn hardt i denne tråden.

1

-k9b_

Ifølge mine kontakter så hadde de 14 dager med løping som ingen har vært borti i den klubben noengang her i sommer.

Jeg har sett deg skrive dette to ganger. Hva er det egentlig?

Hva er 14 dager med løping? De begynte pre-season samtidig som alle andre lag, så det er noen spørsmål som melder seg. Det kan vi ta senere, men nå ønsker jeg å lære hva dette egentlig betyr.

1

den_glade_gris

Hva er 14 dager med løping?

Sånn det har blitt meg fortalt så løp de i en 14 dagers periode mer enn de noen gang har gjort før. 14 dager hvor løping var prioritert sånn jeg forstod det.Hovedbudskapet var nok at de var veldig godt trent og det er vel ikke så uvanlig med en tysk trener. Jeg vet ikke mer enn det. Da møtte jeg fulgt den klubben selv og vært med på alt av treninger. Det kommer jo aldri til å skje.

1

Slikkepott

Sånn for moro skyld, link til webside hvor man kan sjekke løpedistanse gjennom sesongene ?

1

grock19

"1. Arsenal

2. Chelsea'

3. Spurs

4. Liverpool

5. United

6. City"

E9 i mye her, men Everton blir nesten garantert topp 4, det er jeg ganske sikker på.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...