Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamp igjen. Og selv om kampene kommer tett som hagl, har Everton fått nesten et døgn lengre på å forberede seg enn gjestende Southampton.

For Everton ryktes det at 18-årige Davies og 19-åringen Calvert-Lewin vil få tillit fra start. Spesielt Davies er veldig spennende.

Southampton lider fortsatt veldig av at Austin er ute med skade og har i tillegg van Dijk suspendert i dag. Kun seier er godt nok for hjemmelaget, men starter man like sløvt som man bruker tror jeg det skal holde hardt.

1
26 svar

26 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

John||Locke

Everton scorer i det 73. minutt retur fra en Lukaku-heading, men belgieren feirer ikke engang. Virket egentlig ganske sur i dag.

Er det noe galt?

-Pat

1

HarryChinaski

Jubla desto mer da han fikk score selv.

3-0 var jo LITT flatterende kanskje. 1-1 hadde vært mer i tråd.

Forøvrig vill klarering av Williams. Om gårdagens Giroud-scoring var akrobatisk, så var den der også ganske smooth å se i sakte film.

1

hesja

Er det noe galt?

Alt er vel stort sett galt,Lukaku er alt for alene på topp.Scorer sjeldent og spiller på et middelmådig lag,ikke rart han er lei.

1

caliblue

Måltørke. Ett mål på knappe fem kamper er ikke noe Lukaku lever godt med. Og selv om det ble Everton-mål og han fikk notert seg for en assist, så kommer man ikke unna at han bommet på en stor sjanse der.

Langt verre at han var borte og forsøkte å stjele straffen fra kaptein Baines. Heldigvis til ingen nytte, men det vitner om en spiss desperat etter å notere seg for scoringer.

Han er vel midt i forhandlinger om ny kontrakt og der blir det sannsynligvis en hårete utkjøpsklausul. Skal han lokke til seg storklubber til å utløse den, trenger han mål. Mye mål. At han er i ferd med å hektes av i kampen om toppscorertittelen ved nyttår er et kjempeproblem - selv om han har hatt en god sesong så langt.

1

hesja

Assist av Davies,ei ny stjerne er født.forøvrig bra satt av Lukaku også.

1

hesja

Ser ut som vi er bra faktisk,nå er vi kun 14 poeng bak naboen.

1

hesja

Ja ja,vi er nå bare 16 poeng bak naboen.

1

caliblue

Hva forventer folk egentlig? Vi møter et lag som er omtrentlig like godt som oss og som så sent som forrige sesong var veldig mye bedre enn oss.

Southampton defensivt har vært et av ligaens beste denne sesongen, så at vi sliter med å komme til de store sjansene burde ikke overraske noen. Da er det mer urovekkende hvor håpløst det ser ut bakover i banen.

Tanken er vel at vi jo lengre kampen går, skal en få et større utbytte av den ekstra hviledagen. Dessverre har vi ikke noe særlig alternativer offensivt når vi ble tvunget til å gjøre et tidlig bytte, men Valencia inn for Lennon burde gjøre oss mer målfarlig siste 20.

1

HarryChinaski

Hva forventer folk egentlig? Vi møter et lag som er omtrentlig like godt som oss og som så sent som forrige sesong var veldig mye bedre enn oss.

Joda, joda. Det hadde bare vært litt hyggelig å se SMÅ GLIMT AV FORBEDRING. Men neida.

1

hesja

Hva forventer folk egentlig?

Jeg forventer kanskje for mye.men jeg ønsker meg en manager som kan ta ut riktig lag,og oppildne spillerene til å yte maks.Men her loffer de rundt i kamp etter kamp som hodeløse kyllinger.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...