Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rett og slett komisk å ansette Allardyce

Så kort tid etter skandalen. Da signaliserer man egentlig at man ikke ville sparket ham om han var Palace-manager da denne skandalen ble kjent.

Virker som at det bare er arbeidsgiveren på tidspunktet da skandalen blir kjent som må sparke vedkommende, og så står andre klare til å signere ham kort tid etterpå. Helt tullete.

1
46 svar

46 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

caliblue

Problemet når det kommer til britiske managere er mye det samme som med britiske spillere. Siden man kan rekruttere spillere og managere globalt, finnes det ikke lenger noen god utviklingsarena lokalt.

Når Giggs i høst ble linket til ulike managerjobber ble hans manglende erfaring trukket frem. Noen mener han bør finne seg en klubb utenfor Premier League. Problemet med det er at PL-klubber ikke ser til Championship eller League 1 når de er på utkikk etter manager. Like lite som de ser dit når de skal hente spillere.

Hoe Everton har man David Unsworth gående. Han genierklæres omtrent for jobben han har gjort med U23-laget. Med utstrakt bruk av lokale spillere og svært beskjeden pengebruk har han fått frem det som trolig er Englands beste U23-lag. Hele 7 av hans gutter fikk sin PL-debut i løpet av 2016. Unsworth har managerambisjoner og Everton-supportere flest håper å en dag se han som Everton-manager. Han ble naturlig nok ikke vurdert i sommer og blir det sikkert ikke neste gang Everton trenger manager heller. Men det er jo ikke slik at han bedrer mulighetene sine ved å forlate klubben og ta over Preston eller Rotherham et par sesonger.

For noen sesonger siden var det mye snakk om manager-talentet Karl Robinson. Han gjorde en kjempejobb med MK Dons etter at han ble ansatt som 30-åring. Men etter flere sesonger med overprestering sprakk bobla og han fikk til slutt sparken. Nå leder han et Charlton-lag i oppløsning som neppe har ambisjoner om stort annet enn å overleve i League 1.

Til sammenligning så er det snart 15 år siden Everton hentet David Moyes. Han hadde da fire år bak seg som manager for lille Preston. Hvor han rakk å ta de først til et opprykk og så til playoff-finale. I løpet av kort tid hadde han skapt seg et navn og han var aktuell for flere PL-klubber før Everton våget å satse på han. I 2017 ville han aldri fått en slik sjanse.

Selv om det har vært mange dyktige utenlandske managere som har hatt suksess i England, har det vært mye utenlandsk ræl også. I snitt har neppe utenlandske managere levert bedre ut fra forutsetningene.

Dette med forutsetninger er viktig. For de britiske managerene som har levert og nå gjør en runddans fra klubb til klubb, er stort sett managere som har fått mye ut av lite. Det gjør de ikke spesielt attraktive for toppklubber. Man kan mislike han og hva han står på hvor mye man vil (og det finnes det mange grunner til), men det er fullt mulig å argumentere for at Pulis har gjort en bedre jobb enn Wenger de ti siste sesongene. Men det gjør han ikke aktuell til å bli Wengers etterfølger.

3

FrannyLee

Bedre kan det vel neppe skrives\oppsummeres

1

SlimWhitman

Er det et lag som kan gi fra seg en 4-0 ledelse og tape 4-5 så er det vel sunderland. De rykker nok uansett ned, selv om de ved et mirakel skulle vinne her.

1

ulfarne

0-4

1

MadBum

0-3 til pause dere. Mot Sunderland!

Ble 0-4 på overtid gitt.

0-4 til pause

1

MadBum

[Slettet]

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...