Å la andre få muligheten til å stjele arbeidet og late som om det er deres eget i andre nettfora? Galskap.

Det ligger nok mye analyse bak tråden. Det er jeg sikker. Hvir skulle han ellers fått 5-0 tipset fra? Man drar ikke bare slike tall opp av hatten, sånn helt uten videre.

3

Tipper Klopp kjører unggutta her - med litt rutine litt rundtom for å hvile. De så virkelig slitne ut under Sunderland-kampen. Matip og Coutinho fortsatt ikke klar antar jeg? Dette hadde vært en perfekt kamp å få dem i gang i.

2

Jeg antar at de som har spilt mest i julen ikke involveres her i det hele tatt. Så da blir det noe slikt:

Karius

TAA - Matip - Gomez - Moreno

Can - Stewart - Wijnaldum

Ejaria - Origi - Coutinho

Skulle gjerne sett TAA i indreløperrolle, men det er litt tynt på høyrebacken bak Clyne, så han får prøve seg der igjen.

Noen rutinerte, Lucas, Milner, Lallana og Firmino kan være på benken, men ser gjerne gjensyn med for eksempel Ojo igjen også.

1

Karius

TAA-Lucas-Gomez-Moreno

Stewart

Ejaria-Can

Ojo-Origi-Woodburn

Så kan Matip og Coutinho komme inn og få rundt en halvtime

1

Her betaler vi i dyre dommer for premium tv2, men de unner oss ikke å få sett fa-cup.

Dårlige greier!

1

Karius TAA Gomez Klavan Moreno

Can Lucas Grujic

Origi Sturridge Ojo

Mig, Matip, Clyne, Stewart, Firmino, Lallana, Woodburn

1

Noen som kan denne?

Spilleren ble födt i liverpool. Han skrev på for liverpool som lärling av Bill Shankly, etter å ha vunnet en talentkonkuranse (gjennom liverpool echo). Ble senere legende hos Plymouth.

Hvem er spilleren?

1

Sturridge, Coutinho, Matip og Milner blir ikke klar, og dermed ikke involvert. Antar at det samme gjelder Henderson, men tror ikke det ble nevnt på pressekonferansen. Det blir rotasjoner, og Karius og Gomez hintes at starter.

Karius

TAA Gomez Klavan Moreno

Can Stewart Wijnaldum

Ojo Origi Ejaria

1

Håper på dette laget:

--------------------Karius---------------------- TAA------Gomez------Klavan-----Moreno -------------------Stewart---------------------- --------Emre Can------Ejaria---------------- Ojo---------------------------------Woodburn ---------------------Origi------------------------

Denne gjengen skal lett ta seg av League 2-laget.

Mest av alt krysser jeg fingre for at Henderson, Coutinho og Matip får ei god uke med trening og er klare for kamp neste søndag.

Denne tar vi.. ja, 4-1.

1
Laster...