Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Tottenham - Aston Villa

Hva: FA-cup

Hvor: WHL

Når: Søndag 8.1.17 kl. 1700

Hvor ser vi den? - Premium

Så var det FA-cup etter et plettfritt juleprogram, og vi spår vel ganske heftig rotering når Stiv Brus sine disipler tar turen til WHL. Kanskje noe slikt?

Vorm; Trippier, Dier, Wimmer, Davies; Winks, Dembele; Sissoko, Eriksen, Son; Janssen

Neste kamp etter denne er WBA på WHL neste lørdag (grøss), så det blir uansett et greit avbrekk.

1
60 svar

Håper vi starter med dette laget:

Vorm

Trippier - Toby - Wimmer - Davies

Dier - Winks

Son - Sissoko - GK

Janssen

Dembele trenger vi fullt restituert mot WBA, så han håper jeg står over. Det er klart en mulighet å spille Carroll og Dier som stopper, men jeg tror ikke Poch kjører alle elleve ut. Håper vi også får se GK, og tidlige innhopp av Eriksen og Alli.

https://twitter.com/thfcnostalgia/status/817843225226579968

125 års jubileumet mot Villa for ca 10 år siden var en typisk Spurs-match med endel mål begge veier, heslige drakter og rare hårsveiser. Hjerte hjerte.

2

Litt knotete formulert, men det jeg mente var: spille Carroll i toern på midten, og Dier som stopper, som alternativ til laget jeg satte opp.

Matchday COYS

1

Aha! Jeg håper også vi får se CCV bak der. Gjerne sammen med Alder, som vel ikke har alt for mange kamper i beina i det siste.

Håper som du at Nkoudou får seg en start, jeg synes han har vært positiv de få gangene han har fått slippe til. Ellers er vel også Onomah også aktuell som en av de to på midten. Og jeg vil vel egentlig heller se ham enn Carroll som jeg har mistet litt tro på. Ikke at jeg har klokkertro på Onomah heller, men han er vel vesentlig yngre. Winks derimot har jeg skikkelig klokkertro på.

1

Luke McGee starter (som forventet) for Peterborough mot Chelsea. Deilig å få sjekka ut hvordan han leverer en omgang før Spurs-matchen begynner :)

1

Vorm Trippier - CCV - Alderweireld - Wimmer - Davies Dier (C) - Winks Sissoko - Son Janssen

Offisielt, that is.

1

Subs: Pau Lopez, Walker-Peters, Vertonghen, Wanyama, Dele, Onomah, Nkoudou.

Litt synd GK ikke fikk starte, men gøy med CCV og KWP på benk.

1

Apropos KWP, meldte Tottenham Academy (uoffisiell side) på twitter i går at han har signert proffkontrakt og er tatt opp i A-stallen.

1

Ok fornøyd med laget, men hadde håpet på Nkoudou fra start, samme med Onomah. Alderweireld trenger kanskje kamptreningen, men Dier burde ha blitt spart. Han har spilt mye i det siste.

1

The Sun (ja, jeg vet) meldte i dag at han er svært nære en overgang til Swansea.

Veldig fornøyd med at han ikke spiller her uansett, bedre å bruke tiden på de med en fremtid i klubben, og det har definitivt ikke Carroll.

1

Heldige at dommer ikke ser fordeler der. For en dømming! Skal sies da at det var Alan Hutton som fikk ballen så det kan være at det var derfor han blåste, da det dermed ikke var så soleklar fordel som en først kunne tro.

1

Hadde vært spennende å sett hva Janssen hadde fått til i et toppet lag nå som Alli og Eriksen har funnet formen.

Beveger seg godt og er flink til å holde på ballen. Tar også mange av de rette løpene, men det hjelper lite når du spiller med Son og Sissoko på hver sin side

1

Jeg tror vi avskriver dette som det vanseklige førsteåret for Janssen. Han ser virkelig ikke bra ut, men det er det mange andre som heller ikke har satt fyr på PL det første året.

Son kan godt være reservespiss ut sesongen.

1

Trønder: han trenger i hovedsak å bli servert ja, som Soldado, men synd han ikke greier å skape mer når han får ball. Sterk men lite kreativ.

Selvtilliten virker å være fraværende, og det så vi jo hos spanjolen også.

1
Laster...