Fotball - Premier League

martindalan

Svensk Viaplay (PL)

Har abonnement hos viasat, og så noe om at man kan bruke en vpn tjeneste eller lignende for å få inn den svenske versjonen av viaplay, slik at man kan se deres pl og fa-cup sendinger.

Noen som har forslag til en slik tjeneste som fungerer til dette?

1
11 svar

Jeg bruker Private Internet Access, og har vært godt fornøyd med det... Fin pris og god kvalitet.

2

Kjeltringene her er tv2 og Premier League spesielt.

Hvorfor kan ikke de få opp bedre regionsperre i England, slik at resten av verden kan få tilgang til alle kampene som spilles? Det er jo egentlig helt sinsykt at de håver inn slike summer også nekte å sende flere enn halvparten av kampene på tv og internet.

2

Flott at dere diskuterer dette på et åpent forum. Viktig at flest mulig deltar, sånn at tv2 reagerer såpass jævlig at noen må ta affære for å tette smutthull.

1

TV2 får ikke gjort noe med dette. Og tror ikke Viasat bryr seg om at flere blir abonnenter hos dem.

1
Koskinen TV2 får ikke gjort noe med dette. Og tror ikke Viasat bryr seg om at flere blir abonnenter hos dem.

TV2 får selvfølgelig gjort noe med dette. Via Premier League.

Kjeltringene i Viasat håver inn millioner i abonnementsinntekter for et produkt TV2 har enerett på i Norge. De burde blitt stilt økonomisk ansvarlige for det, men slipper nok billig unna med å fortsette å spille dum. Men TV2 og Premier League kan ikke leve med situasjonen slik det er i dag.

Man har jo tidligere sett noe tilsvarende. Det var vel Al Jazeera Sport (nå BEin Sport) som en stund solgte rasende billige abonnement til folk med VPN verden over. Omfanget var stort nok til at nok rettighetshavere klaget og da tok det ikke lang tid før en langt mer effektiv regionsperre var på plass.

1
caliblue TV2 får selvfølgelig gjort noe med dette. Via Premier League. Kjeltringene i Viasat håver inn millioner i abonnementsinntekter for et produkt TV2 har enerett på i Norge. De burde b...

Det var vel Al Jazeera Sport (nå BEin Sport) som en stund solgte rasende billige abonnement til folk med VPN verden over.

Dette jeg bruker.

Trenger ikke VPN heller, trenger bare en parabol som kan ta inn arabsat, så har man tilgang. Og det for ca 3500 for et helt kalenderår. Får CL, EL, Serie A, PL, La liga, Bundesliga, Ligue 1, nasjonale cuper og alt av internasjonale turneringer.

I tillegg slipper man restriksjonene som vi har her i Norge.

1

EU arbeider for å fjerne muligheten for markedssegmentering, så BPL vil slite om de reagerer sterkt mot Viaplay o.l. Et åpent europeisk marked tilsier at det ikke er saklige grunner til å nekte oss å kjøpe en svensk tv-kanal.

1

Lignende innlegg

Laster...