Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har alltid satt denne turneringen høyt. Tidligere var dette en turnering som ble høyt verdsatt. De siste årene så har den blitt nedprioritert av mange, men synes det er ting som tyder på at den er på vei tilbake i anseelse. Masse folk på kampene de jeg har sett litt på i helgen. Fullt på OT mot championshiplag, så fullt ut på Preston og Burton. Liverpool så det også fullt ut. For noen sesonger siden så kan jeg garantere det ikke hadde vært fullt mot Reading. Det er en følelse eller inntrykk av at denne cupen er på vei tilbake som noe stort å vinne.

I gamle dager så satte jeg denne nesten like stort som ligaen. Det har blitt gjort noen dumme ting som å spille semifinalene på Wembley. Wembley bør være det endelige målet og siste stasjon på reisen. Kunne semien gått på Cardiffs bane i Wales? I gamle dager var det OT, Hillborough og Villa Park som var mest benyttet. Villa Park er jo vår lykkebane. Jeg gleder meg iallefall over denne turneringen og er spent på trekningen. Hvorfor ikke legge en CL kval inn i potten for å ytterligere heve denne tradisjonsrike turneringen som er verdens eldste og noe helt spesielt.

Blir det en ny finale på oss skal jeg prøve å komme meg dit. Har sett to finaler på gamle Wembley. I 79 og 85. Har fått smake begge deler, men utrolig morsomme opplevelser. Stod midt i Unitedsvingen da Whiteside scoret vinnermålet i 85. Jeg har mange gode minner fra denne turneringen og virker som den er på vei tilbake som noe stort å vinne etter noen litt magre år.

2
0 svar

Bli den første til å svare.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...