Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Manchester United - Liverpool

Hatoppgjør. Super Sunday. Old Trafford. Klokken 17:00. Mourinho. Klopp. 6.plass. 2.plass. Zlatan. Coutinho.

Dette blir som alltid spennende fra første fløyteblås. Ikke alltid så velspilt, men med nerver i massevis. United har hatt en helt middels ligasesong så langt. Den begynte bra, ble dårlig, og har siden blitt bra igjen. God poengfangst, men ligaplasseringen har holdt seg stabil. Lagene foran har snublet noe, og United har spist seg innpå. Liverpool har snublet lite, og holder 2.plassen. Det er fem poeng som skiller lagene. Begge lag trenger selvfølgelig poengene. United må ikke slippe tetlagene, og Liverpool må opprettholde presset på Chelsea.

Mourinho har etterhvert satt en viss start-11'er, og laget har sett vesentlig bedre ut. Pogba har kommet i flyten, Zlatan finner mål igjen, og Mkhitaryan er endelig å finne på banen fremfor på tribunen. Solid form over hele fjøla.

Klopp har lenge visst hvem sine 11 beste er. Han kommer dog til å mangle to av dem på søndag ettersom Mane er i Afrika og Matip akkurat har kommet tilbake i trening, og ikke er kampklar. Kaptein Henderson skal bli klar sies det, og vil styrke laget og den sentrale midtbaneposisjonen. Liverpools beste, Coutinho, er tilbake fra skade, og vil nok starte matchen.

Jeg tipper vi får en intens og nervøs kamp. United vil nok ligge dypt og kompakt og slå lange baller, som Liverpool til stadighet sliter med. Kan Fellaini være en mann fra start for Mourinho? Nå er vel Herrera, Pogba og Carrick blitt samspilt i løpet av de siste ukene, så det er vel ikke bare bare å skulle rokke ved dette. Jeg tror Liverpool spiller uten en typisk spiss, og går for Firmino, Lallana og Coutinho lengst fremme, med Hendo, Can og Gini på midten. Sturridge og Origi som jokere i 2. omgang.

Dette blir nok jevnt, og tilfeldigheter og dommeren kan fort være den avgjørende faktoren. Som det pleier å være med andre ord.

Måtte det beste laget vinne.

2
2,1k svar

2099 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cobi

Offsiden er klar, men det synes jeg er den eneste tabben fra dommeren i dag. Argumentasjonen med "Pogba burde hatt gult på straffen, ergo skulle han hatt sitt andre gule da han dro ned Henderson" er Yesil-logikk. Situasjonen med Herrera og Firmino løses greit, det er naturligvis ikke noe slag, men en dytt. Det var helt greit at denne kampen ble avslutta med 11 mot 11. Straffen er den eneste store avgjørelsen dommeren må gjøre, og den treffer han på.

Uavgjort er greit, og det er svært skuffende av United å la seg løpe i senk av et så forfallspreget Liverpool. Godt resultat for Liverpool ift CL-plass, men neppe nok ift gullet.

10

Slikkepott

Offsiden er klar

https://www.youtube.com/watch?v=jou1uFkyZJU

For min del blir dette litt vel absurd å henge seg opp i, reprise etter reprise og man diskuterer om høyrefoten til Valencia er hvor mange cm på feil side av Lovren ? Offside diskusjonene er blitt meningsløse og vi er over på nivået hvor vi skal 3d analysere hvorvidt høyre eller venstre testikkel opphever offside

2

masterpool

Haha, linker til en situasjon som er noe helt annet enn det man diskuterer, men kommer med en tirade om hvor dumt det er.

En meter offside, på stillestående mann og forsvar, det er vanvittig mye i moderne fotball, (selv om United ikke spiller så mye av den typen), så det er kun en dommerskandale som raner to poeng fra oss.

1

StartWolvesUp

Hva! Et saklig innlegg uten fornærmelser? Hvorfor er du her inne på vgd?

1

Kent

Denne tråden fortjener ikke dette innlegget.

1

Crabsen

Herlighet dette er barnehage på høyt nivå, skjerp dere

Helt greit å gi gult til begge, en dytt i brystet uavhengig av hvor hardt det er aldri rødt kort, spesielt ikke i en slik kamp da tempen er rimelig høy.

Skuffende kamp av oss, skulle gjerne hatt 3, men glad i berger 1 på slutten. Soleklar offside, men fullt fortjent

Takk for kampen! :-)

3

Hermanator

spesielt ikke i en slik kamp da tempen er rimelig høy.

Hvor i regelverket står dette?

1

Crabsen

Ingen steder, men sier seg selv. Har alltid vært sånn, vil alltid være det

1

ModernMan

Verdens dyreste fribryter *hehehe*

3

Cobi

Jeg prøvde å si det i denne tråden i går, men Nyom og Matips saker er kliss like, og Nyom var ute pga manglende avklaringer fra FIFA/Kamerun i gårsdagens kamp mot Tottenham. Sånn sett er det mer forventet enn overraskende at Matip er ute til denne. Om FIFA/Kamerun hadde fiksa avklaring til Liverpool, men ikke til WBA, hadde det vært direkte oppsiktsvekkende.

3

Masaniello

Sånn sett er det mer forventet enn overraskende at Matip er ute til denne.

Matip har vært skadet i to måneder, og har et par treninger bak seg før i dag. Det er vel grunnen til at han er ute.

1

Saliph

Anslår seiersjansene våre til å være rundt 40%, med 40% sjanse for uavgjort, og 20% for Liverpool-seier.

Kalkulert ved hjelp av Essiens kalkulator.

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...