Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er vi ferdig med å pisse på Pogba for denne gang. "Bedriftslagsspillerne" våre, spesielt Henderson, klarte seg meget godt mot milliardmannen. Og Lallana lagde akkurat så mye trøbbel for Carrick som jeg hadde forutsett før kampen (til irritasjon for United-leiren), til at den aldrende United-spilleren ble henvist til benken etter 45 minutter. Det ble kun ett poeng, men vi tar med oss alt positivt vi kan få med oss!

Sånn, over til neste kamp, returoppgjøret mot Plymouth i FA-cupen. Den spilles onsdag kveld, kl. 20:45, borte på Home Park (hehe). Jeg antar vi stiller ungt og reservepreget igjen, men kanskje med 2-3 litt mer rutinerte spillere, for å gi de unge mer backing, og sikre videre avansement i cupen.

Jeg satser på følgende lag:

Karius

TAA - Martip - Gomez - Moreno

Ejaria - Stewart - Coutinho

Ojo - Sturridge - Woodburn

Med andre kun TAA fra kampen i går. Han er ung og tåler belastningen, og blir nok henvist til benken igjen til helgen, da jeg satser på at Clyne er tilbake fra sin skade (uten at jeg har lest noe om hvor lenge han er ute).

Karius - Matip - Coutinho - Sturridge bør være en fin sentrallinje, som bør være nok til å sikre seier i oppgjøret. Det er mulig Lucas også involveres fra start, av mer rutinerte spillere. Enten for Matip, om han ikke kan spille, eller for Ejaria/Ojo/Woodburn.

60 minutter holder forhåpentligvis for Coutinho, så han er frisk og rask til hjemmeoppgjøret mot Swansea til helgen.

1
343 svar

343 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

mikemodano

bør være nok til å sikre seier i oppgjøret

Det bør det. Det man imidlertid skal huske på, og som man fikk en klar påminnelse om seinest i Anfield-møtet, er at det sjelden er gunstig for en storklubb å stille med flere unggutter samtidig i slike oppgjør. Her møter de drevne mannfolk som lever av å spille fotball, og som i tillegg er i teten av og har flyt i den divisjonen de hører hjemme. Ja, en kan se seg blind på nivåforskjellen og tro det blir en transportetappe, men for Plymouth slik det var sist var det garantert karrierens største kamp for flere av spillerne deres. Når de da i tillegg fikk se hvilke elleve Liverpool valgte å mønstre fra start, vil det ha gitt dem en form for mestringsfølelse og et innbilt mentalt overtak: "Dette kan vi faen meg greie". Nå så jeg ikke matchen, men utfallet overrasket meg ikke veldig når jeg fikk se hvilket lag Klopp valgte å stille med.

Til returmatchen er en del av overraskelsesmomentet vekke, og slik bør Liverpool greie å ta seg av Plymouth med et par mål. Om en ikke velger løsningen med for mange urutinerte jyplinger samstundes.

4

Mamadou17

Jeg er dobbel sju - en oppned på kalkulatoren.

2

Fowla

Vanskelig kamp, men vi gjør det godt nok. Det blir vanskelig når vi spiller så mange unggutter samtidig. Man har ikke alltid så mange muligheter til å prøve kidsa, men å bruke så mange samtidig har lite for seg mener jeg.

Kan absolutt ikke kritisere unggutta i dag, som i hjemmekampen er det de etablerte som ikke leverer. Tror fortsatt vi har mye god framtid i mange av de som spilte i dag.

2

Corvus

Kan absolutt ikke kritisere unggutta i dag, som i hjemmekampen er det de etablerte som ikke leverer. Tror fortsatt vi har mye god framtid i mange av de som spilte i dag.

Tja, unggutta bør vel vise seg litt frem mot et 4(?) divisjonslag?

Synes Gomes var veldig solid, Trent AA var til tider bra, resten var middels av unggutta. Origi og Sturridge var vel Liverpools dårligste.

1

Fowla

Det er vanskelig å vise seg fram i et lag som overhode ikke er samspilt, og som i tillegg består av unge håpefulle som sikkert også er noe preget av anledingen, selv om det "bare" var mot Plymouth.

Er langt mer fan av å la unguttene prøve seg sammen med de etablerte. Ulempen er at det blir færre som får prøve seg.

Brannfakkel: Om Woodburn hadde fått spille de samme kampene som Origi har fått denne sesongen, så hadde jyplingen hatt flere scoringer. Uten sammenligning for øvrig.

Skal sies at vi hadde en del etablerte igår.

1

Mamadou17

[Slettet]

2

TheRedDevils

Denne har du tenkt lenge på. Hehe

1

Machine_Head

Han måtte jo vente til kampen var over før han kunne skrive det!

1

Bacary

papetisk

Patetisk skrevet av deg

1

Mamadou17

Popato popeto ass

Hilsen PhilLeo

2

SpeedyTorres

Stewart er ikke mer enn max en ok Championship-spiller.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...