Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hard Brexit - hva vil det si for PL?

Da vet vi at britene med statsminister Theresa May vil ha en såkalt hard Brexit, noe som også vil sette en stopper for fri arbeidsinnvandring fra EU/EØS-området.

Dette vil helt sikkert også ha mye å si for engelsk fotball, og spesielt PL. Det er ennå for tidlig å si hvilke regler som vil gjelde, men tidene da PL-klubbene bare kan kjøpe de spillerne de vil vil kanskje ta slutt når UK er endelig ute av EU. Og hva vil det ha å si for PL? Vil kvaliteten dale? Vil det bli lettere for engelske talenter å slå seg fram? Og vil det i sin tur gjøre det engelske landslaget sterkere?

Spørsmålene er mange og vi vet lite, men hva tror folket?

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TheBelfastBoy

Jeg tror faktisk dette kan treffe hardt.

1

ulfarne

Denne tråden var ikke bra nok?

1

StevenPatrick

Spørsmålene er mange og vi vet lite, men hva tror folket?

Jeg tror, siden PL er en økonomisk ressurs for UK, at lite vil forandres. Jeg tror politikerne ser at de sliter nok med å melde seg helt ut, om de ikke i tillegg skal ta livet av en økonomisk melkeku.

1

valotunk

Det blir jo langt vanskeligere å hente unge talenter fra ellers i Europa og utvikle de under det nåværende "Home Grown"-regelverket. Hvis en legger dagens regelverk til grunn med krav til landskamper osv., så vil det bli meget vanskelig.

Sjølsagt kan det omgås ved at hele spillerens familie flytter til England, men da må foreldrene få innvilga arbeids- og oppholdstillatelse først. Jeg tror at dette vil føre til at engelske klubber må intensivere arbeidet med å utvikle britiske talenter. Og på lang sikt kan det være en stor fordel for det engelske landslaget, og litt de tre andre landslagene også. Wenger har jo påpekt at PL har gjort det vanskeligere for britiske talenter å slå igjennom.

1

StevenPatrick

Jeg tror at dette vil føre til at engelske klubber må intensivere arbeidet med å utvikle britiske talenter. Og på lang sikt kan det være en stor fordel for det engelske landslaget,

Både du og jeg er så gamle at vi vet det ikke skjer. At det bedrer landslaget altså. 70/80-tallet var jo en storhetstid for de engelske klubbene. Og det var briter som spilte for klubbene. Landslagene var vel ikke helt av samme standard;-) Jeg ser imidlertid den med utenlandske talenter, og problemet der. Men fortsatt er dette for tidlig til å si noe om. Jeg regner som sagt med at det blir laget spesielle regler for profesjonell sport, og PL spesielt.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...