Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Saturdagen 18.30 på Pentagrammet Stadion.

In nomine! Kjære Satan,Beelzebub,Lucifer den falne og alle hans legioner. Vie oss i ildvann.Forløs smerten til den blåkledde mann. Vern oss mot den jødiske trussel ifra sør. Slukk solen så den hvite pest dør. La City vinne og ta tre poeng. Koner gledes i sin ekteseng. La Agurko putte deilige mål og Silva trylle som i sine beste år. Lik dengang de ga de ekle banesår. La de med det blå hjerte,nok engang slippe smerte og la Bravo være mer enn et navn. Når mørkets horder samles i nord. Til fråtsing,drukkenskap og hor.Når solen dør og de hvite blør,jeg atter engang en tanke kan skjenke,djevelens munnvann og egen fotballenke. Når moralen daler,lik smådjevlenes haler, vi til deg atter kneler. Din enbårne sønn Lars !!!

Drømte vi vant 4-1 !!!

8
278 svar

278 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Joe_Dassin76

Fantastisk kamp av City i dag, fikk dårlig betalt dessverre. Møter et veldig godt lag så 2-2 er ok.

Forventer mye gnål om diverse straffesituasjoner, men sånn er livet. Går ikke alltid den veien man ønsker.

Takk for kampen!

3

JMAFC

Hvor er United-fansen? Umulig å vite om det var riktig eller ikke før de kommer med dommen.

3

Geers

Tror de fortsatt er opptatt av å se reprise av sine egne hendelser, de ble jo helt klart snytt... i følge de.

Dukker nok opp så fort Spurs tar ledelsen.

1

Kent

Tror du har misforstått hele konseptet diskusjonsforum.

1

caliblue

[Slettet]

3

Kiedis

Spurs:

Stiller nok 3-4-2-1 med Lloris; Dier, Alderweireld, Wimmer/Davies; Walker, Wanyama, Dembele, Rose; Eriksen, Alli; Kane

I finfin form, pøser inn mål, slipper til lite sjanser, er sannsynligvis det sterkeste fysiske laget i ligaen og etter Chelsea-resultatet bør selvtilliten være bra til tross for at man skal til en bortebane man har slitt stort på inntil i fjor.

Spørsmålstegnet blir vel Vertonghens erstatter. Wimmer finfin i fjor i samme situasjon, men Davies er nok mer komfortabel med å forsvare seg bredt en mot en, og har noe mer tempo. Det er heller ikke i luftrommet City har sine farligste spillere.

For meg blir det hipp som happ, og jeg mistenker at Poch tenker så det knaker over hvem som får jobben.

City:

Meget spent på hva Pep og City finner på her. De viste god moral og slo tilbake etter å ha ligget under i toppkampen mot Arsenal, mens man mot Liverpool var ytterst sterile. Utover det har de slått svake lag før de røk mot middelmådige (men hjemmesterke) Everton sist.

Her bør de være aldeles desperate etter å få et resultat. De Bruyne, Aguero, Sterling og Silva er mildest talt ikke dårlige spillere, og det blir nok opp til dem å lage såpass mye hodebry for Spurs at forsvaret ikke blir satt under så altfor mye press.

3

Kiedis

At folk ikke finner annet å diskutere ved denne kampen enn noen jævla dommeravgjørelser er et godt bilde på hvor kleint dette forumet er i ferd med å bli.

2

Aguero16

Ein diskuterer som regel hendelser som er med og påvirker resultatet. Fantastisk kamp av City. Skylder ikkje på dommeren. Vi setter ikkje sjansene og det blir vi straffet for. At hendelser som straffe og offside går i mot oss er surt. Og det blir selvsagt diskutert i etterkant.

1

Kiedis

Og det blir selvsagt diskutert i etterkant.

Jeg skjønner bare ikke fascinasjonen. Jeg lar meg gjerne irritere over totalt håpløse avgjørelser som de manglende offside-avgjørelsene United fikk med seg mot West Ham og Liverpool, siden det der er folk som står stille fem meter i offside.

Men at ikke dommeren får med seg handsen på Sane, offsiden på Sterling før straffesituasjonen eller frisparket Wanyama fort kunne fått før 2-0 klarer jeg ikke å hisse meg opp over.

Da liker jeg bedre å fordype meg i hvorfor og ikke minst hvordan City klarte å spille såpass bra mot en motstander som har vært bunnsolide de siste par månedene. Men leser jeg diverse debatter rundt omkring, så skjønner jeg jo at jeg tydeligvis feiler noe, for jeg er i ganske kraftig mindretall.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...