Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamp i kveld på kalde og vindfulle Britannia. Ingen tv-kamp, så det blir vel målshow, kamp i opptak eller stream. Noe for enhver smak der altså.

Everton har startet 2017 fantastisk i ligaen med 3-0-0 og 8-0 i målforskjell. Så det er nok ingen grunn til å forvente større endringer på laget her. Mest sannsynlig fortsetter man med 3-4-3/3-5-2. Ish.

Robles - Holgate, Williams, Funes Mori - Coleman, Barry, Davies, Baines - Barkley, Lukaku, Mirallas

Gana er tilbake fra Afrikamesterskapet etter Senegals exit, men Everton har såpass bredde på midten nå at han stresses ikke tilbake inn i troppen. Selv om han har vært Evertons beste spiller denne sesongen. Jeg kunne tenkt meg å se Schneiderlin fra start på bekostning av Barry, men tror ikke det skjer.

Kan Davies opprette sin fantastiske statistikk? Everton har 13-0 i målforskjell i PL med 18-åringen på banen (drøye 450 minutter). Everton er også ubeseiret i PL med unge Holgate fra start.

Selv om jeg tror på seier og bookmakerene holder Everton som knapp favoritt, så blir det absolutt ikke lett å få med seg et resultat mot et hjemmesterkt Stoke-lag. De var en utligning langt inne i overtiden unna å slå United sist kamp og har vel 5 strake hjemmekamper nå uten tap.

Everton hadde ikke all verden å spille for, men har knappet inn en del poeng på lagene foran seg de siste rundene. Med seier her, kan ting kanskje likevel bli spennende. Kan topp 6 likevel være innenfor rekkevidde?

Resultattips: 0-2 Lukaku, Lookman

1
20 svar

20 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

caliblue

Syns vi hever oss flere hakk etter pause og er nok nærmest scoring, men vi fortjente egentlig ikke mer enn et poeng.

Negativt: Vi starter kampen svakt Positivt: Vi klarer nok en gang å få med oss poeng etter å ha ligget under

2

Dex74

For en debut av Morgan igår! Gjorde omtrent ingen feil! Samme smartnessen som Barry og litt til. Dessuten har han alderen på sin side.

Mola viser igjen at han er mere enn god nok for Premier League. Bare en god keeper hindret han nok en scoring. Koeman mener han bør holde seg oppe og ikke trekke nedover...der skal kun midtbanespillere jobbe. Koeman er stor fan av talentet som fort kan få sin debut fra start hjemme mot Bournemouth lørdag!

Robles med nok en god kamp!

Koemans Everton begynner virkelig å ta form nå. Ser frem til fortsettelsen :)

1

HarryChinaski

Bra konkludert. Skulle ønske vi hadde prøvd Valencia i en halvtime her for Barkley.

1

HarryChinaski

Da endte det 1-1. Tett kamp, en del store sjanser til begge lagene, dog flest til Stoke. Greit happy med det.

1

caliblue

Usikkert bakover og mye nesten fremover. Tilbake til en altfor isolert Lukaku. Schneiderlin blir veldig god på dette laget.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...