Fotball - Premier League

Masaniello

Liverpool - Tottenham

Enormt viktig kamp for begge lag. Liverpool kjemper for å holde seg innenfor topp fire, mens Tottenham kjemper for å holde heng på Chelsea.

Kampen spilles lørdag 11. februar, på Anfield, kl. 18:30.

Satser på noen taktiske endringer fra Klopp, og at vi får se noen utskiftninger fra de lagene vi har sett. Det kunne vært interessant å se en diamant:

Karius

Clyne Matip Lovren Milner

Henderson

Lallana Wijnaldum

Coutinho

Mané Firmino

Er Lovren fortsatt skadet, så må Gomez få sjansen. Han er vel så god som Klavan, og bedre enn Lucas, og han er fremtiden.

Vi kunne vurdert Moreno for Milner også, da sistnevnte har vært svak de siste kampene. Men Moreno har ikke overbevist når han har fått sjansen.

Mignolet tilbake på benken etter litt for mange tabber de siste kampene. Karius får ny sjanse.

Viktig å få igang Lallana og Coutinho spesielt, som har slitt med formen de siste ukene. Firmino kan også heve nivået.

2
628 svar

For de som ikke klarer å vente møtes U23-lagene nå klokken 14. Begge lagene er ventet å stille sterkt, Spurs har visstnok sendt flere spillere som vanligvis er mest involvert rundt førstelaget. LFCTV viser kampen, så bør være mulig å finne stream.

1

Spurs stiller vel uendret fra de siste par kampene:

Lloris; Walker, Dier, Alderweireld, Davies; Dembele, Wanyama; Eriksen, Alli, Son; Kane

Spent på om det kommer noen frekke justeringer fra Poch. Med Alderweireld som venstre stopper sliter vi betraktelig mer i frispillingsfasen, og mot City ble ting langt mer kinkig enn om Vertonghen skulle spilt. Selv de gangene Sunderland presset høyt, slet vi.

Så det blir spennende å se hvordan denne kamper forløper seg.

Tar gjerne en U her.

1

Karius

Clyne-Matip-Lovren-Moreno

Hendo-Milner-Wijnaldum

Mane-Firmino-Coutinho

Det trengs å røske litt opp i det samle gamle. Ut med oppskrytte Lallana, la Milner få dirigentrollen(i mangel på alternativer) og la Hendo vise seg som indreløper.

1

Alltid greit å ta med litt info om begge lagene. Det er jo tross alt to lag som spiller.

Uansett, er enda 6 dager til kampen, så mye kan skje på den tid, men med mindre noen kommer tilbake fra skade vil vi sikkert starte med samme lag som i går.

1
Fowla Karius Clyne-Matip-Lovren-Moreno Hendo-Milner-Wijnaldum Mane-Firmino-Coutinho Det trengs å røske litt opp i det samle gamle. Ut med oppskrytte Lallana, la Milner få dirigentrollen(...

la Milner få dirigentrollen(i mangel på alternativer) og la Hendo vise seg som indreløper

Jeg kan ikke på noen måte klare å forestille meg at dette fungerer. Mannen med den bøyde ryggen (ja, Milner), har neppe overblikket til å ta Henderson sin rolle i dagens oppstilling. Ser for meg at utfallet av dette hadde blitt flaut.

2

Det er forsåvidt sant nok at Lallana kan få sitte på benken litt. Den eneste løsningen jeg ser da, er å stille med Wijnaldum og Coutinho som indreløpere. Eventuelt Milner som indreløper (ikke fuckings dirigent).

1
Masaniello Det er forsåvidt sant nok at Lallana kan få sitte på benken litt. Den eneste løsningen jeg ser da, er å stille med Wijnaldum og Coutinho som indreløpere. Eventuelt Milner som indre...

Milner er en langt bedre midtbanespiller enn han er en venestreback. Langt bedre. Enig i at det ikke er ideelt med han sentralt, men han er god på å trille ball, god til å lese spillet og en generlt fotballskarp kar. Finner ikke så mange bedre kandidater til å ta Hendos plass? Can? Lucas? Stewart?

Nå som Hendo har hatt en god sesong vil jeg se han i hans beste posisjon som indreløper, spesielt ettersom han også har en dalende kurve som DM.

1

Kan vel ikke se for meg noe annet enn at vi fortsetter med å avgi poeng mot småklubbene her...

1
trøndergutten Alltid greit å ta med litt info om begge lagene. Det er jo tross alt to lag som spiller. Uansett, er enda 6 dager til kampen, så mye kan skje på den tid, men med mindre noen kommer...

Alltid greit å ta med litt info om begge lagene

Vi må ikke bli høye på pæra bare fordi Spurs møter en klubb som havner godt under oss på tabellen år etter år. Så trådstarter er unnskyldt.

Vinner ikke Spurs denne er det god natt i forhold til Chelsea.

1

Viktig å få igang Lallana og Coutinho spesielt, som har slitt med formen de siste ukene. Firmino kan også heve nivået

Noen som IKKE har slitt med formen??

1
Corvus [sitat…] Noen som IKKE har slitt med formen??

Det er faktisk ingen. Wijnaldum syns jeg hadde en god kamp mot Chelsea, men han velger man utrolig nok å droppe i påfølgende kamp. Ellers er det så pinlig få lyspunkt at det er til å gremmes over.

Samtlige presterer under par. Så da må ting røskes opp i på et eller annet vis. Å mønstre samme gjengen i kamp etter kamp å håpe at elendigheten plutselig og uforklarig går over av seg selv, er dårlig ledelse. Her må det tas grep og det må innebære at noen i klippekortgjengen må benkes. Problemet er at alternativene også har vært svake.

1
Fowla Det er faktisk ingen. Wijnaldum syns jeg hadde en god kamp mot Chelsea, men han velger man utrolig nok å droppe i påfølgende kamp. Ellers er det så pinlig få lyspunkt at det er til...

Det er jo tre naturlige endringer da. Karius, Lovren for Lucas og Gini for Emre Can.

Det er vel strengt tatt å røske opp nok. Og man er vel også ute etter å få på plass de relasjonene som faktisk har funket og som man har vært nødt til å legge bort i over en mnd Pga skader og mesterskap.

Så hadde jeg lett levd med Origi for Firmino og Moreno for Milner, men først vil jeg se om "førstelaget" finner høstformen etter en uke med gode treninger sammen. Det er det første man bør prøve.

1

Begge klubber må vinne for å holde liv i gulldrømmen. Tipper på 1-1. Kane og Milner scorer på hver sin straffe.

1

Sykt at enkelte fortsatt tenker på gull. Gjelder både Liverpool-fans og Tottenham-fans.

Chelsea kollapser ikke, og hvis det er et lag som tar gullet utenom Chelsea, så er det Man City. De har våknet igjen nå, og kommer til å rade opp 3-poengere fremover.

1

Jeg tenker overhode ikke gull, det kommer Chelsea til å ta. Verken form eller kampprogram tilsier at de skal gå på den kjempesmellen som kreves.

1
Knaxern Sykt at enkelte fortsatt tenker på gull. Gjelder både Liverpool-fans og Tottenham-fans. Chelsea kollapser ikke, og hvis det er et lag som tar gullet utenom Chelsea, så er det Man C...

Sykt at enkelte fortsatt tenker på gull.

Det gjør både Pochettino og spillerne fremdeles. For øyeblikket er det helt riktig fokus - bedre å sikte høyt i stedet for å titte seg bakover på tabellen. Samtidig kan det jo gi en reaksjon den dagen man innser at slaget faktisk er tapt

1
Knaxern Sykt at enkelte fortsatt tenker på gull. Gjelder både Liverpool-fans og Tottenham-fans. Chelsea kollapser ikke, og hvis det er et lag som tar gullet utenom Chelsea, så er det Man C...

Spurs er vel berre 9p bak? Med 14 kampar att. Det treng ikkje vera ein Chelsea-kollaps, men det er klart at Spurs må ha ein sjeldant god sesongavslutning. Dog er eg einig i at City er det beste laget i ligaen, og om dei no har funne seg sjølv att så tek nok dei det.

1
Knaxern Sykt at enkelte fortsatt tenker på gull. Gjelder både Liverpool-fans og Tottenham-fans. Chelsea kollapser ikke, og hvis det er et lag som tar gullet utenom Chelsea, så er det Man C...

Man City. De har våknet igjen nå, og kommer til å rade opp 3-poengere fremover.

Våknet og våknet. De har til de grader underprestert under Pepsi Grandiosa hittil i sesongen, så det har jo alltid vært et spørsmål om tid før de begynner å sanke inn poengene.På overtid sanker de inn 3 poeng mot Swansea, ikke all verdens til prestasjon.

De 5 siste kampene utenom:

4-0 mot West Ham

2-2 mot Tottenham

4-0 tapet mot Everton

2-1 mot Burnley

1-0 tapet mot Liverpool

Nå har de ganske kurante kamper fremover:

Bournemouth - Sunderland - Stoke -

Før de så møter Liverpool 18 mars, Arsenal 1 april, Chelsea 5 april.

3 ganske kjipe kamper på rekke og rad.

I samme periode for Liverpool:

Tottenham - Leicester - Arsenal - Burnley - City - 'Everton - Bournemouth

I samme periode for United: Watford - Bournemouth - Southampton - Middlesbrough - West Brom - Everton

1
DavidHerd Spurs er vel berre 9p bak? Med 14 kampar att. Det treng ikkje vera ein Chelsea-kollaps, men det er klart at Spurs må ha ein sjeldant god sesongavslutning. Dog er eg einig i at City...

Spurs er vel berre 9p bak?

Tottenham sine neste 6 kamper:

Liverpool - Stoke - Everton - Crystal Palace - Southampton - Burnley

Selv om man "bare" er 9 poeng bak Chelsea, så er man også bare 5 poeng foran 6 plassen, 1 poeng foran 3 plass, 3 poeng foran 4 plassen.

Uavgjort mot Liverpool så er man fort 1 poeng bak City og man skyves ned på en 3 plass hvor man bare er 1 poeng foran Arsenal på 4. Hvis United samtidig vinner så er man 3 poeng foran 5 plassen og 4 poeng unna 6 plassen.

Det skal ikke så forferdelig mye til før ting ser annerledes ut.

Eventuelt så vinner jo selvsagt Tottenham mot et Liverpool lag som virkelig sliter for tiden, samtidig som Manchester United ikke klarer å vinne mot Watford, noe som vil skape et kurant skille mellom topp 4 og 5-6 plass. Enda mer klabb og babb blir det jo hvis Everton samtidig vinner sin kamp mot Middlesbrough samtidig som United og Liverpool går på en smell.

1

Opp mot nr 2 på tabellen, da er det jo faktisk håp om poeng igjen.

Ellers har vi rast ned til en femteplass og gradvis finner vi veien tilbake til området vi hører hjemme under FSG. FSG selv er neppe så bekymret om det heller ikke denne gang blir CL spill. Da er igjen unnskyldningene spikret for sommervinduet, hvor vi ikke kan få tak i større navn siden de krever CL. Ny dose med tv penger kan flomme inn i kassa uten bekymring for at de må brukes denne gangen heller.

1
Laster...