Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Utenlandske spillere klager på været....

Griezman er den siste av disse spillerne som klager på været i England. Er været i de britiske øyene så ille? Er det lik norsk klima?

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

HengeTrynet

Nå krangler dere bare for å krangle.

2

Everenga

Er været i de britiske øyene så ille? Er det lik norsk klima?

Lærer man seriøst ingenting på skolen lenger?

1

-Jolla

Jeg kan jo forstå at Griezmann kommer med denne kommentaren nå. Det har knapt vært en dag uten regn i Madrid siden november, så der han står og fryser hver kamp så drømmer han sikkert om å være en plass med bedre vær enn Madrid, ikke verre.

Nei, for å være seriøs så er jeg på Pat sin side her, føler at ALLE latinamerikanere kommer med disse uttalelsene, og selv om det ikke er så stor forskjell på været i Mâcon og Manchester, så kan jeg jo allikevel forstå dem. De nevner som regel totalpakken med språk, matkultur, kultur generelt og klima når de snakker om ting som trekker ned på balløya, og dette er jo noe man alle bør være klar over, på samme måte som at jeg heller vil bo i London enn i Rio de Janeiro. Tror Kun Agüero hadde ganske like uttalelser når han dro til Manchester City, uten at jeg har hørt så veldig mange klager om at han ikke er Top Lad nok.

Hvis dette skulle vært et problem for spillere og klubber så hadde man, som Pat nevner, hatt en mye større sak rundt dette. Si at for eksempel assistenttreneren til Tromsø hadde gått til Bård Flovik og sagt "Hei, jeg tok nettopp en rask spørreundersøkelse og fant ut at 9 av 10 av spillerne våre foretrekker været på La Manga fremfor Tromsø, jeg tror ikke de er riktig motivert for å spille for oss" så hadde det jo vært ren galskap.

1

GimleSag

Si at for eksempel assistenttreneren til Tromsø hadde gått til Bård Flovik og sagt "Hei, jeg tok nettopp en rask spørreundersøkelse og fant ut at 9 av 10 av spillerne våre foretrekker været på La Manga fremfor Tromsø, jeg tror ikke de er riktig motivert for å spille for oss" så hadde det jo vært ren galskap.

Han kunne gjort det. Men da hadde Bård svart: "Vel, de har ikke noe valg"

1

LBJeffries

I løpet av et år er det faktisk mer nedbør i Torino, men mer i vintermånedene i Manchester. Torino ligger 2 grader over Manchester i temperatur over et gjennomsnittlig år.

1

John||Locke

Dette er helt andre data enn hva jeg finner (weather-and-climate.com), uten at det er poenget. Soltimene er også helt vesentlig forskjellige. Man skulle nesten tro byene lå i forskjellige land.

-Pat

1

Dux1

Griezman er den siste av disse spillerne som klager på været i England

Og da driter vi i å kjøpe ham. Det siste jeg ønsker er rådyre spillere som lar seg motivere av godt/dårlig vær...

1

John||Locke

Det er ikke spesielt rart å være opptatt av klimaet der man skal bo. Det tipper jeg du også hadde vært, selv om du hadde vært svindyr.

Det at det koster å overdra ens spillerlisens er uvesentlig, da dette tross alt er mennesker som skal leve og trives.

-Pat

1

Dux1

Jeg sier ikke at det er rart fra Griezmanns side. Jeg sier at skal United punge ut 800-900 mill kr for en spiller bør han være topp motivert - også ift stedet han kommer til og oppholdet der. Å høre ham gnåle om vær og vind er ikke en god start i så måte...

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...