Fotball - Premier League

Makatelli

***Hvilken fotballspiller?***

Jeg tenkte å kjøre i gang en quiz. Reglene er ganske enkle. Jeg starter med å gi hint om en fotballspiller jeg tenker på. Den som ved hjelp av dise hintene klarer å gjette hvem fotballspilleren er fortsetter quizen. Det bare lov med spillere som har spilt i en av de fem største ligaene i Europa; PL, Ligue 1, La Liga, Serie A og Bundesliga. Spilleren må ha vært aktiv fra 1980 og utover.

Han jeg tenker på har spilt i Roma-derby, Merseyside-derby og Tynewear-derby. Hvem er det?

1
587 svar

Helvete så mye info...

Amauri og Matuzalem? Legenden er Baggio, kultfiguren er Lucarelli, floppen fra Bundesligaen er Diego.

3

Ikke svensk men født i Stockholm? Betyr det at han har valgt å spille for et annet landslag enn det svenske? Eller betyr det at du er såpass politisk ukorrekt at du mener at man ikke nødvendigvis er svensk til tross for at du er født i Sverige? ;)

2

Stemmer. Terry-familien sin bibel mangler tydeligvis det tiende budet. Men er kun eldstebror som har fått en lagkamerat til å ta selvmord.

2

Jeg brukte selvsagt Google, men Quincy er da ikke sånn ekstremt ukjent?

Skal frem til en hurtig spiller som står med over 100 kamper og internasjonale titler for sitt hjemland. Har spilt i blant annet Nederland, England, Skottland og Tyskland. Fikk en del uønsket oppmerksomhet etter å ha pisset under oppvarming. Fortsatt aktiv i sitt hjemland.

2

Valente er portugiser.

Bare gi oss svaret. Det her tar evigheter og og jeg kommer ikke på noen som passer den beskrivelsen.

2

Lignende innlegg

Laster...