Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva: FA Cup 5te runde

Hvor: Craven Cottage

KO: 19.02 kl: 15.00

Kanal: TV2 Premium

Fulham mønstrer skadefri tropp etter at Tomas Kalas er tilbake etter skade, mens tidligere Tottenham-akademispiller Ryan Fredericks er ute med suspensjon.

Tottenham mangler fortsatt Rose og Lamela som har vært ute med langtidsskade, mens Vertonghen er tilbake i trening og er tilgjengelig for å starte. Kane fikk en smell mot Gent som ikke var alvorlig, men risikeres ikke.

Tottenham har kun vunnet 2 av sine siste 14 bortekamper og ingen av de 4 siste borte. På de fire siste kamper har Spurs kun netta ett på straffe og sist vi møtte Fulham i cupen tapte vi 4-0. Jeg tror vi starter med dette laget:

Vorm; Trippier, CCV, Vertonghen, Davies; Dier, Winks; Onomah, Eriksen, Nkoudou; Son

1-1. COYS

2
60 svar

60 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Jimmy_28

wrong tread

1

Kiedis

Virket vel nesten som om Dembele fikk minuttene for å få lov å spille på Craven Cottage igjen og bli klappet for av hjemmefansen.

En noe rar prioritering, med tanke på at han kun spilte der i to sesonger.

1

Cyril

RIP Janssen

1

Cobi

De byttene og generelt disponeringen av stallen en ser fra Pochettino om dagen er noe av det mest absurde jeg kan minnes. Hvorfor ikke selge eller låne ut Janssen i januarvinduet om rollen hans den siste halvdelen av sesongen kun skal være som kjegle og vannhenter på trening?

Kommer vel inn etter 88 her nå... neida, man lar han varme opp uten å komme inn i stedet.

1

Messi10

Hvorfor ikke selge eller låne ut Janssen i januarvinduet om rollen hans den siste halvdelen av sesongen kun skal være som kjegle og vannhenter på trening?

Pochettino vil vel av prinsipp ikke låne ut spillere, fordi han ikke vil at de skal få impulser fra andre miljøer, spillestiler og managere. Et utlån ville i så fall vært et stort signal om at Janssen ikke har noen fremtid i klubben.

Men Janssen kan like gjerne selges fortest mulig. Ubrukelig spiller.

1

startelver

Good game Spurs. Bare å vente på EL nå da.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...