Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Everton - Sunderland Goodison Park Premier League Round 26 Lørdag 25/2-2017, kl. 16:00

EVERTON (#7 PL - 41 poeng / 25 kamper)

| Siste 5 kamper = D - W - D - W - W |

PL: Middlesbrough 0 - 0 Everton PL: Everton 6 - 3 AFC Bournemouth (Lukaku x 4, Barkley, McCarthy) PL: Stoke City 1 - 1 Everton (own goal) PL: Crystal Palace 0 - 1 Everton (Coleman) PL: Everton 4 - 0 Manchester City (Lukaku, Mirallas, Davies, Lookman)

| Målscorere |

17 - R. Lukaku (16xPL, 1xFA) 5 - R. Barkley (4xPL, 1xEFL) 4 - S. Coleman (4xPL) 3 - K. Mirallas (3xPL) 2 - L. Baines (2xPL) 2 - G. Barry (2xPL) 2 - A. Kone (2xEFL) 1 - Y. Bolasie (1xPL) 1 - T. Davies (1xPL) 1 - A. Lennon (1xEFL) 1 - A. Lookman (1xPL) 1 - J. McCarthy (1xPL) 1 - E. Valencia (1xPL) 1 - A. Williams (1xPL)

| Målgivende |

6 - R. Lukaku (5xPL, 1xEFL) 5 - R. Barkley (5xPL) 4 - Y. Bolasie (4xPL) 2 - S. Coleman (2xPL) 2 - T. Davies (2xPL) 2 - J. McCarthy (1xPL, 1xEFL) 2 - K. Mirallas (2xPL) 1 - G. Barry (1xPL) 1 - T. Cleverley (1xEFL) 1 - R. Funes Mori (1xPL) 1 - I. Gueye (1xPL) 1 - M. Holgate (1xPL) 1 - A. Lennon (1xPL) 1 - J. Robles (1xPL)

| Skader / suspensjoner |

M. Besic Y. Bolasie D. Calwert-Lewin

| Mulig lagoppstilling |

Robles Holgate - Williams - Funes Mori Coleman - Davies - Schneiderlin - Baines Lookman - Barkley Lukaku

Subs: Stekelenburg - Jagielka - McCarthy - Barry - Valencia - Mirallas - Gueye

Moyes kommer hjem for første gang som head honcho for et Sunderland lag desperate etter poeng. Sisteplass på tabellen med en målforskjell på -22 til tross for at en evigung Defoe er seriens femte mestscorende med sine 14 mål i år. Det er bare 3 mål bak Sanchez som topper med 17 og 2 bak vår egen Lukaku som står med 16. Det er med andre ord liten tvil om hvem vi bør være obs på i denne kampen.

1
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Old-King-Cole

Barkley var god og til dels kreativ, men ikke i nærheten av sitt beste. Jobbet dog hardt og var sliten når han ble byttet.

Davies var solid igjen, om ikke spektakulær. Dekket store rom og gjemmer seg aldri, som han har gjort til vane. Uredd. Hadde en fantastisk pasning til Coleman i forkant av målet og hadde også et skudd i stanga.

2

hesja

Er Lukaku kvitt skaden sin?

2

weakenedpremiershipsides

Det vet jeg ikke, men han er i alle fall meldt spilleklar til denne kampen.

1

HarryChinaski

Schneiderlin kåret til MOTM. Den mannen er latterlig tidy på midten, altså. United har naturligvis mange som kan gjøre en bra jobb, så det er forståelig at han ikke slapp til - i alle fall til en viss grad. Kan ikke nok om hvordan Mourinho stabler opp midtbanen sin, men hadde han fått et par kamper i rask rekkefølge der også burde han vel kunne kjempet reelt om en plass? Jeg ser ærlig talt ikke så mange svakheter, kanskje med unntak av målfarligheten. Men der har vi jo Gana, som for en gangs skyld ikke hamret ballen opp på seterad 29 (selv om det ikke akkurat var noen markkryper det der heller). Ellers syns jeg Coleman var glitrende, og Davies uforståelig voksen i spillestilen. For en elegant! Valencia syns jeg hadde et bedre innhopp enn mange skal ha det til, var innblandet i mye, som jo for så vidt er naturlig når Sunderland må mer frem i banen, men likevel; han har noe ved seg.

Sunderland med bare en sjanse, men den var til gjengjeld diger. Imponert over Defoe, en skikkelig ekkel spiss å møte. Scorer mer for Sunderland enn han gjorde for Spurs, selv om han der sikkert figurerte en del som innbytter, ulikt nå.

1

Everenga

Davies uforståelig voksen i spillestilen.

Hadde Davies vaert afrikaner hadde vitsene omkring foedselsattest haglet. Baade rundt utseende og spillestil.

1

hesja

Så høydepunktene av kampen,men lurte litt på hvordan Barkley og Davies var?laget har en fantastisk form for tiden med 14 poeng på de 6 siste,og på de 9 siste så har vi vel hele 6 clean sheet?

1

ST10

Haha, hadde vært kjipt for gjestene om den ikke gikk inn.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...