Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Leicester bekrefter at Claudio Ranieri har fått sparken.

1
112 svar

112 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Knaxern

Riktig avgjørelse.

Ranieri har hatt masse tid, og har ikke brukt tiden fornuftig. Man kan ikke leve på historie, det gjør bare at man ikke kommer seg fremover. Bare se på Liverpool og noldusene blant fansen der. Liverpool-way og æreverdig gammel historie, noe som har satt klubben på mid-table nivå.

Klubben er større enn manageren, og styret i Leicester hadde ikke noe valg med tanke på at de er på vei rett ned og at Ranieri ikke har vist noe tegn til forbedring over lang tid. Trist, men riktig avgjørelse.

3

pikachu

Man kan ikke leve på historie, det gjør bare at man ikke kommer seg fremover. Bare se på Liverpool og noldusene blant fansen der. Liverpool-way og æreverdig gammel historie, noe som har satt klubben på mid-table nivå.

Dessverre er håpet om at hodene snart blir dratt opp av sanda forsvinnende liten. Spesielt når klassikerargumentet for å ikke satse ” LFC har ikke tradisjon for å kjøpe stjerner, vi bygger dem” lever som aldri før. Synd å si det, men konservativ dumskap dreper klubben vår sakte men sikkert i godt selskap med eierskapet.

1

bernt007

Ifølge Sky Sports ba flere nøkkelspillere eierne om å sparke Ranieri i et møte etter Sevilla-kampen. Virker også som det en stund ulmet i trenerapparatet. I en slik situasjon er det ikke mange valg en klubb har i en prekær ligasituasjon.

Blir interessant å se hvordan Leicester-fansen reagerer på dette i neste hjemmekamp. Blir neppe godt mottatt at spillere har pushet ut hedersmannen Ranieri.

Mancini nevnes som en mulig erstatter. Han har en fortid som spiller i klubben. Tross sine mangler (særskilt i Europa), har han en solid CV. Men det blir fort konflikter med en fyr som Mancini, og er han laget for å lede et lag ut av trøbbel?

2

Roshambo

Mancini nevnes som en mulig erstatter

Hadde vært moro med Bobby tilbake i PL. Liker typen, og syns han ble ufint behandlet i City. Det å bytte han ut med Pellegrini viste seg jo ikke akkurat å være en genistrek heller.

1

CryniX

Greit at Ranieri fikset ligaen for Leicester og kommer for alltid til å ha legendestatus i klubben, men når man står i fare for å rykke ned året etter og ikke evner å gjøre noe for å forandre retningen klubben har tatt, synes jeg det er helt ok å gi ham skyven.

Har de i det hele tatt forsterket laget i 16/17? Ikke stallen, selve laget…? Ikke etter min mening. De har forsterket bredden og står bedre rustet til å takle et tettere kampprogram, men det er jo helt tydelig at ting ikke har klaffet for en femmer, og de er på vei mot stupet i full fart.

Timingen er selvsagt litt betenkelig mtp. potensielt avansement i CL, men mener man at de virkelig burde ventet til etter kampene mot Liverpool og Arsenal samt nøkkeloppgjøret mot Hull, for så å se an hvordan man gjør det 14. mars? Det er en generell "regel" at man prioriterer ligaen. Når man da har det utgangspunktet man har pdd. var noe nødt til å skje. På de siste 8 hjemme- og bortekampene står de med 3-3-10 i ligaen og fattige 15-28 i målforskjell.

2

jback

Har de i det hele tatt forsterket laget i 16/17? Ikke stallen, selve laget…?

Virker nesten som Ranieri ville gi de samme gutta sjansen(minus Kante) og spille på samme måte også denne sesongen. Noe som er litt naivt i dagens fotballverden. Har hentet ingen spillere som har forsterket førsteelveren. Musa var vel det største kjøpet, men kanskje ikke overraskende at han og Vardy ikke har fungert sammen.

1

caliblue

Musa var vel det største kjøpet, men kanskje ikke overraskende at han og Vardy ikke har fungert sammen.

Slimani var vel det største kjøpet. Og problemet. Ikke nødvendigvis fordi han har vært så dårlig, men han er for dyr til å benkes, og Okazaki var veldig viktig for Leicester (og spesielt Vardy) forrige sesong.

At Musa ble foretrukket foran formspilleren Grey mot Sevilla skal ha fått store deler av spillergruppa til å reagere.

1

waingro

Har de i det hele tatt forsterket laget i 16/17? Ikke stallen, selve laget…? Ikke etter min mening. De har forsterket bredden og står bedre rustet til å takle et tettere kampprogram,

De prøvde å erstatte Kanté to ganger i Nampalys Mendy og denne Ndidi. Litt tidlig å felle en dom på sistnevnte, men førstnevnte har vært en flopp. De tviholdt på Ulloa, en virkelig middelmådig spiller, når de virkelig hadde sjansen til å få skikkelig bredde på topp. Okazaki og Ulloa er ikke akkurat målfarlige typer.

Slimani har vel vært helt grei...

1

klaumb

Som vanlig nesten umulig å følge opp sånne overpresterende sesonger der spillerne levde på engasjement og rus til gullet var sikret.

Som SAF vel har sagt så er det ikke så vanskelig å vinne en gang, men å gjenta det. Noe man ser Pellegrini, Mancini og MOU i sin siste periode også sleit med. For Ranieri var det klin umulig å få tilbake sulten i Leicester spillerne uke etter uke igjen i år. Derfor er det heller ikke tilfeldig at de gode kampene hat kommet i CL og i kampen mot Man City. Da var gutta sultne som man så de i fjor.

Man burde nok gjort større utskiftninger før sesongen for å holde spillerne på tå hev. Istedenfor gikk de i samme felle som flere ved at man heller overbetalte alle vinnerne med nye og større kontrakter som fjernet den siste lille sulten de hadde.

2

Knaxern

Man burde nok gjort større utskiftninger før sesongen for å holde spillerne på tå hev. Istedenfor gikk de i samme felle som flere ved at man heller overbetalte alle vinnerne med nye og større kontrakter som fjernet den siste lille sulten de hadde.

Godt innlegg, og dette jeg siterer er det helt esensielle her.

Det er hinsides all fornuft at Ranieri ikke forsterket laget mer enn å heller fornye kontrakter.

Vardy og Mahrez skulle fulgt Kanté ut døren, og man burde brukt pengene på spillere i forsvarsleddet og midtbaneleddet.

1

SirOwen

For Ranieri var det klin umulig å få tilbake sulten i Leicester spillerne uke etter uke igjen i år. Derfor er det heller ikke tilfeldig at de gode kampene hat kommet i CL og i kampen mot Man City. Da var gutta sultne som man så de i fjor.

Sult? As in innsats, guts og mindre hårgelé i sveisen?

Nå får du minuspol på nakken.

1

SlimWhitman

Man burde nok gjort større utskiftninger før sesongen for å holde spillerne på tå hev. Istedenfor gikk de i samme felle som flere ved at man heller overbetalte alle vinnerne med nye og større kontrakter som fjernet den siste lille sulten de hadde.

Virker som de fleste er enig i dette i disse dager, mens mot slutten av sesongen i fjor mente "alle" at hvis man mistet Vardy, Kante og Mahrez ville alt kollapse.. Rart med det.

1

El_Mojo

Er så sykt at folk er overrasket over dette. Leicester var på vei rett ned. Kommer fort til å klare seg nå, med en ny manager.

Skal Ranieri få bli i stolen og rykke ned, kun fordi han vant serien for de i fjor?

2

spårt

Skal Ranieri få bli i stolen og rykke ned, kun fordi han vant serien for de i fjor?

Ja.

1

El_Mojo

Manageren større en klubben? Viktigere at Ranieri får bli i stolen enn at Leicester holder plassen?

Nei, der er jeg uenig. Helt riktig avgjørelse av klubben.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...