Fotball - Premier League

LeCoq

Liverpool - Arsenal

Lørdag, 18:30. TV2 Sport Premium.

Ai, ai. Anfield, et Liverpool-lag som alltid leverer mot topplagene, og en Wenger uten taktiske ferdigheter. Prikken over i'en er at bortelaget mangler mentalitet, midtbane og et organisert forsvar. Dette blir stygt. 18 års aldersgrense. Direktesendt slakt.

Liverpool 4-1 Arsenal (Mané x2, Coutinho, Firmino - Alexis)

1
669 svar

Enig med trådstarter. Dette blir stygt. Hvor stygt avhenger av om Koscielny blir klar eller ikke. Med han tilbake kan vi muligens komme ut av det med æren i behold og et 1-2 måls-tap. Men Kos ute blir det lekestue.

1

Vi burde stille slik:

Ospina

Bellerin Mustafi Kos/Rob Monreal

Ox Coquelin Ramsey

Perez Alexis Welbeck

Men seff, Özil skal starte og bidra med null her. Xhaka starter vel sikkert også. Lallana og Coutinho kommer til å herje med han.

2
Vietto Vi burde stille slik: Ospina Bellerin Mustafi Kos/Rob Monreal Ox Coquelin Ramsey Perez Alexis Welbeck Men seff, Özil skal starte og bidra med null her. Xhaka starter vel sikkert og...

Bellerin Mustafi Kos/Rob Monreal Ox Coquelin Ramsey

Hvis Mertesacker er spilleklar ville jeg kastet inn han hvis Kos ikke blir klar. Mustafi trenger en lederskikkelse som makker, men er jo selvsagt er megarisk da BFG ikke har spilt før i år. Det blir da fort Gabriel ved siden av Mustafi, og de kompletterer hverandre særdeles dårlig.

Ramsey blir nok ikke klar til helgen, men ville selvsagt vært selvskreven som skadefri så det blir helt sikkert Xhaka.

Özil starter selvsagt-

1

Frykter nytt slakt i denne, Wenger lærte ingenting av kampen borte mot Chelsea og jeg forventer ikke at han lært noe av BM heller. Taktikken forblir den samme, gå ut og ha det gøy bare.

Tipper 5-1.

1

Tipper vi taper med to-tre mål eller noe sånt. Har lyst til å se Welbeck, og - forutsatt at Koscielny ikke er klar - Holding. Ellers bryr jeg meg lite, sesongen er over uansett.

1

Venstre side har vært katastrofal svak defensivt i det siste. Jeg er redd for at frelseren Mane får enormt med rom til å leke seg i.

1

Faen. Vi får et revansjesugent Liverpool til helga og selvsagt et Leicester som fikk kick-startet sesongen sin i neste kamp etter det.

1

Dette blir stygt. Henderson ute, Mignolet i mål, Lucas/Klavan på stopperplass, Milner på venstreback, Can som DM.

Sett hus, hytte, bil og alt man eier på storseier til Arsenal.

1

Kan det være en ide å sparke Wenger før denne kampen? Da tror jeg på 0-3 i såfall.

2

Endrer tipset fra 1-2 til 0-4.

Funfact her møter vi et lag med supportere som sutrer over mangel på satsning. De skulle bare visst.

1
Laster...