Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Diskusjonen har allerede startet i klubbtråden, så jeg tenker vi like gjerne kan kjøre igang en egen tråd om dette, selv om det er lenge igjen til sommeren.

La oss først ta det med kontrakter (jeg bruker her transfermarkt som kilde). Pau López sin lånekontrakt går ut til sommeren, men det har vært rykter om at vi kjøper han til sommeren. Vorm sin kontrakt går ut i 2018, Davies, Dembele, Vertonghen og Carter-Vickers sine kontrakter går ut i 2019 (kanskje bør det vurderes forlengelse av noen av disse?). Resten har kontrakt som går ut i 2020-2022. Vi er altså ikke en situasjon der noen kan forlate oss gratis, eller der vi må selge for å få litt penger for dem (de fleste Tottenham-supportere visste sikkert dette, men tar det med som info til besøkende fra andre lag).

På ut-fronten er det først og fremst Sissoko, Janssen, Onomah, Davies, Wimmer og Nkoudou som kan ligge i faresonen. I tillegg kommer Fazio og Clinton N'Jie som allerede er utlånt og som ikke virker til å være i fremtidsplanene til Pochettino. Spesielt Fazio er nok ferdig (hvis det ikke allerede er bekreftet at Roma kjøper han). I tillegg til det igjen har det vært noen rykter om at Lamela vil bort og at Barcelona er interessert i Walker, uten at man skal legge for mye i disse ryktene.

Personlig er jeg sikker på at Fazio, Clinton og Janssen forsvinner. Det forsvinner nok 1-2 til av de andre nevnte også, men jeg er usikker på hvem. Jeg ser gjerne Sissoko ut, også Davies hvis vi får hentet en bedre erstatter.

Jeg leser lite rykter, så jeg vet ikke helt hvem som er ryktet inn i klubben. Det jeg er sikker på er at mange er enig med meg i at vi trenger en kreativ spiller i 3eren bak Kane og at vi trenger en spiss (med mindre Janssen plutselig blir den spilleren vi alle håpet på). Jeg tror 3-4-2-1 er den foretrukne formasjonen til Pochettino nå, og da trengs det også en midtstopper til og en bedre backup for Rose.

Ellers regner jeg med at vi nok en gang prøver å få et overgangsvindu der vi går ca i balanse når det gjelder penger inn og ut, med mindre det kommer en case som med Sissoko i fjor.

2
610 svar

610 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cobi

Det lekkes såpass mye rundt Walkers siste måneder, herunder hans forhold til Pochettino nå, at det er voldsomt vanskelig å vite hva man skal tro på. Det vi vet er at han spilte lite mot slutten, og da inklusive de viktigste/største kampene, så at han mistet Pochettinos tillit på en eller annen måte virker åpenbart og uomtvistelig. Ikke faen om Pochettino plutselig fant ut helt i innspurten at Trippier var den beste av de to, uten at det var en eller annen utenomsportslig greie der.

Det er ikke akkurat unaturlig av klubben å lekke både det ene og det andre når en selger en av lagets bedre spillere til en direkte rival. Vi ser akkurat det samme fra Juventus nå, og selger Chelsea Matic til United så hører vi nok rykter om både det ene og det andre der også. Dette er rimelig basis brannslukking, og leser en rundt om kring ser en jo kommentarer om at City har henta Tottenhams andrevalg. Yeah right. Som om. Men det betyr jo at lekkasjene har gått hjem hos enkelte rundt omkring.

Det mest yttergående går på at Walker leverte transfer request midt i gullstriden, at han sluttet å høre på Pochettinos instruksjoner fordi han ble høy på seg selv, og at Pochettino til slutt var mer enn villig til å la han gå. Jermain Jenas går på Twitter langt i å antyde at Walker til slutt ble pressa ut. Jeg er ikke helt der, altså. Det blir caliblue-tendenser, hvor alt spinnes til egen klubbs beste.

Men at det skjedde noe, det være seg det ovennevnte eller at Pochettino rett og slett så at Trippier er såpass nær en Walker på høyden av karrieren at de pengene kan forsterke stallen sånn at en totalt sett forsterkes, det stemmer nok. Tottenham har vært ekstremt tydelige på at det kun er Walker av de viktige som får forlate klubben, det er nok ikke helt tilfeldig.

Det ble verdensrekord for en forsvarer og tidenes dyreste engelskmann, bekreftet av Walkers eget agentselskap på twitter etter at overgangen ble et faktum. Men det blir et sportslig tap også, det kan ingen komme fra. Det ER førstevalget, og Englands beste høyreback man kvitter her. Men på en eller annen måte skal jo Englands (og vel Europas) desidert dyreste fotballstadion betales, og da er det tross alt bedre å la Walker finansiere innkjøpene enn en del andre nøkkelspillere. Arsenal slapp ikke akkurat unna spillersalgene, betydelig verre enn Walker, da de skulle finansiere Emirates, om vi drar den sammenligningen. Dier, Alderweireld, Kane, Alli eller Eriksen hadde vært uendelig værre å miste. De er i nærheten av uerstattelige, det er ikke Walker.

Endelig dom over salget avventes til man ser hvordan pengene brukes...

5

Rex_Rodney_Is_Back

Det ble verdensrekord for en forsvarer og tidenes dyreste engelskmann, bekreftet av Walkers eget agentselskap på twitter etter at overgangen ble et faktum.

Leste en eller annen plass at Walker selv, krevde at om han skulle bli solgt så var det som verdens dyreste forsvarer.

Da ER man høy på seg selv.

Som du helt riktig sier, det er et sportslig tap og det irriterer. Trippier er ikke i nærheten av Walker på de to første tredelene av banen.

Poch har gjort en enorm jobb med Walker, han har bedret teknikken sin med en miiiil. Jeg har et utall av ganger kommentert hans urtriste mottak og evner med ballen i stor fart. De siste to sesongene kunne han plutselig dra Ronaldo2-dragninger i toppfartog vokst på alle måter. Poch kan slå seg på brystet og trygt kalle de overgangspengene for sine. Bruk dem vel

Coys!

1

Kiedis

Leste en eller annen plass at Walker selv, krevde at om han skulle bli solgt så var det som verdens dyreste forsvarer.

Da ER man høy på seg selv.

"Jeg vil til City og triple lønna mi, men bare hvis de betaler over 50 milloner for meg."

Hvorfor skulle han bry seg?

1

Cobi

Jeg er i ferd med å entre muppetmodus og autokoble inn F5 på Spurscommunity. Er det interesse/stemning for at jeg gjengir halvtroverdige rykter over en lav sko her inne? Eller er folk uansett der inne og får det med seg uansett? Jeg får i så fall ta med at det ikke er jeg som finner på disse ryktene, så don’t shoot the messenger…

Anyways: Hevdes der inne at både en vingspiss (Gray er visst aktuell som ett av flere navn) og en tier er praktisk talt klare. Går en del rykter på at Pastore er aktuell som den sistnevnte…

4

benvits

Er det interesse/stemning for at jeg gjengir halvtroverdige rykter over en lav sko her inne?

Jeg stemmer for at du bare poster i vei. Siste innspurt av sommervinduet bør det være tillatt å slippe seg løs.

1

trøndergutten

Jeg er i ferd med å entre muppetmodus og autokoble inn F5 på Spurscommunity. Er det interesse/stemning for at jeg gjengir halvtroverdige rykter over en lav sko her inne? Eller er folk uansett der inne og får det med seg uansett?

Jeg er på skole/jobb, men sniker meg til å lese av og til, så gjerne kom med oppdateringer.

1

trøndergutten

Pastore

Ja takk!

1

Cobi

Skal vi prøve oss på en liten oppsummering, en drøy uke før vinduet stenger da?

Aurier virker å være klar, under forutsetning av at han får lov til å entre England. Han har denne dommen for å ha slått en politimann hengende over seg. Ankebehandlingen var for et par uker siden, og avhengig av utfall der vil han kunne få arbeidstillatelse i England. Enighet om personlige betingelser og overgangssum på €25 mill. Levy var visst i Frankrike i går.

Barkley er en for lengst enig med personlige betingelser om, og han har visst også for lengst gjennomført medisinsk test. Snakkes om et bud på £20+8 mill, hvilket jo er langt mer fornuftig enn tøyseforventningene Everton visstnok hadde i starten av vinduet, på £50 mill og sånt.

Ryan Sessegnon har skifta agent siden han skrev under proffkontrakten med Fulham og virker å være nære en overgang. £28 mill nevnes på SpursCommunity. Merkelig overgangssaga i så fall, det sier ikke rent lite om hvor mye Tottenham i så fall rater han, om de betaler så mye for en spiller de kunne signert for knappenåler for noen måneder siden, om han ikke hadde re-signert med Fulham.

Foyth ser ut til å være omtrent klar, om vi skal tro de argentinske mediene. €13 mill var vel nevnt der.

Og den siste som nå nevnes er Jadon Sancho. Kanontalent fra City som vil tilbake til London. Arsenal har vært rapportert nære i flere uker, men nå kommer det en del meldinger om at han velger Tottenham i stedet.

Gazzaniga er det vel bare offentliggjøringen man mangler på. Eneste spenningsmomentet der er om han signerer for mer enn ett år. Om det er en ettårskontrakt, kan det jo tenkes at han bare skal være i stallen frem til Pau Lopez kan hentes som Bosman-spiller (Lopez sa dog etter kampen i helga at han er åpen for å forlenge med Espanyol).

Når det gjelder salg, så er nok Wimmer long gone i løpet av uka. Både WBA, Palace og Stoke sirkler visst rundt han, for £15-18 mill. Nkoudou ryktes av dimarzio til Italia og Hellas Verona på lån. Lite rundt Sissoko. Rose ser vel ut til å bli.

3

Kiedis

Skal vi prøve oss på en liten oppsummering, en drøy uke før vinduet stenger da?

Fint oppsummert. Går alt dette inn, sitter man med en mildt sagt artig stall.

1

MoussaSaib

Skal vi prøve oss på en liten oppsummering, en drøy uke før vinduet stenger da?

Slår alt dette til har vi hatt et kanonvindu. Hvis jeg kun fikk velge en av dem ville jeg ha valgt Sessegnon.

1

fotballeier123

Skal vi prøve oss på en liten oppsummering, en drøy uke før vinduet stenger da?

Aurier virker å være klar, under forutsetning av at han får lov til å entre England. Han har denne dommen for å ha slått en politimann hengende over seg. Ankebehandlingen var for et par uker siden, og avhengig av utfall der vil han kunne få arbeidstillatelse i England. Enighet om personlige betingelser og overgangssum på €25 mill. Levy var visst i Frankrike i går.

Barkley er en for lengst enig med personlige betingelser om, og han har visst også for lengst gjennomført medisinsk test. Snakkes om et bud på £20+8 mill, hvilket jo er langt mer fornuftig enn tøyseforventningene Everton visstnok hadde i starten av vinduet, på £50 mill og sånt.

Ryan Sessegnon har skifta agent siden han skrev under proffkontrakten med Fulham og virker å være nære en overgang. £28 mill nevnes på SpursCommunity. Merkelig overgangssaga i så fall, det sier ikke rent lite om hvor mye Tottenham i så fall rater han, om de betaler så mye for en spiller de kunne signert for knappenåler for noen måneder siden, om han ikke hadde re-signert med Fulham.

Foyth ser ut til å være omtrent klar, om vi skal tro de argentinske mediene. €13 mill var vel nevnt der.

Og den siste som nå nevnes er Jadon Sancho. Kanontalent fra City som vil tilbake til London. Arsenal har vært rapportert nære i flere uker, men nå kommer det en del meldinger om at han velger Tottenham i stedet.

Gazzaniga er det vel bare offentliggjøringen man mangler på. Eneste spenningsmomentet der er om han signerer for mer enn ett år. Om det er en ettårskontrakt, kan det jo tenkes at han bare skal være i stallen frem til Pau Lopez kan hentes som Bosman-spiller (Lopez sa dog etter kampen i helga at han er åpen for å forlenge med Espanyol).

Om alt dette går inn mener jeg at vi har hatt et svært bra overgangsvindu. Da har vi som @Kiedis nevner, en svært artig stall.

1

Siem-de-Jong

Bare å gratulere med en flott overgang. Duellsterk, rask og bra med ball vil jeg beskrive Sanchez som. Svakheten må vel være at han kan bli til tider nonchalant ved at han kan slå skumle feilpasninger, rote bort ballen og feilberegne dueller, men dette er vel ting som kommer med rutinen. Har jo også bra fart så han har en tendens til å kunne løpe opp situasjoner han selv klønete nok kan skape.

Er det en sjanse for at Tottenham kanskje vil spille med tre bak? Det er vel liten sjanse for at han blir fast, slik det ser ut nå?

Ganske greit å selge en spiller for den prisen, med tanke på at han kom til klubben for 5 millioner euro for rundt et år siden.

3

Cobi

"Er det en sjanse for at Tottenham kanskje vil spille med tre bak? Det er vel liten sjanse for at han blir fast, slik det ser ut nå?"

Tottenham varierer mellom 3-4-2-1 og 4-2-3-1, så trebackstanken er helt klart reell. I fjor var det Dier-Alderweireld-Vertonghen som stort sett utgjorde treeren, men Dier kan jo også spille anker, og har visstnok også gitt beskjed om at det er som midtbanespiller han ønsker å utvikle seg. Sånn sett kan det godt tenkes at Tottenham vil line opp med en ex-Ajax-treer med Sanchez-Alderweireld-Vertonghen bak, med to av Dier/Wanyama/Dembele/Winks sentralt på midten i et 3-4-2-1-system.

Tipper Sanchez blir en av rundt 15 spillere som er ganske så "faste".

Edit: Tottenhams problem forrige sesong var nivået på benken. Førsteelleveren var meget bra, men så snart man måtte begynne å rullere, gikk nivået kraftig ned. Sanchez skal i utgangspunktet være helt genial i så måte. Ryker Vertonghen på en skade, f.eks., kan en nå ha et topp forsvar likevel. En skal nok ha inn et par til i samme kategorien som Sanchez, altså spillere som reelt utfordrer førstevalgene. Det bør kunne gjøre underverker med bredden.

2

Cabello

Svakheten må vel være at han kan bli til tider nonchalant ved at han kan slå skumle feilpasninger,

Tottenhamboy

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...