Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva: PL

Hvor: WHL

Når: Søndag 5.3.17 kl. 15:15

Hvor ser vi den: Premium

En bra test for begge lag. Spurs står med 11-2-0 på hjemmebane, mens Everton er et formlag for tiden. Dog skal det sies at kampprogrammet deres den siste tiden ikke har vært all verdens kinkig. Borte har de nylig slått Palace 1-0, spilt U mot Stoke og Middlesbrough.

Koeman kan uansett være dreven når det gjelder å stelle i stand kjipe kampplaner. Overlater til caliblue og co å redegjøre for Evertons intensjoner og mulige lagoppstilling.

Spurs-laget avhenger nok kun av om Vertonghen og Alderweireld blir klare. Håpet er:

3-4-2-1: Lloris; Dier, Alderweireld, Vertonghen; Walker, Dembele, Wanyama, Davies; Alli, Eriksen; Kane

Worst case er: Lloris; Walker, Dier, Wimmer, Davies; Wanyama, Dembele; Eriksen, Alli, Son; Kane (muligens med Winks istedenfor Son, og da i en indreløperrolle).

2
92 svar

92 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cyril

Trøndern kommer med fasit imo. Dier er god nok som stopper for lag som Stoke og Soton over tid. Vi bør rendyrke han som DM.

Stemmer det at Lukaku aldri har scoret mot Spurs?

Personlig er Everton det laget jeg liker best utenom Spurs i PL og føler slektskap til. Relativt lik størrelse på klubb og begge har en skitten rød nabo med deluded fans ;)

3

HarryChinaski

Det er uansett bare å bøye seg i støvet for Tottenham. Ekstremt solid lag og klubb, og kampen var en reprise av de foregående årene - Spurs tar alt av sting og luft ut av Everton, som dermed ser ut som de er i krabbegir og nesten ikke treffer en medspiller. Nesten synd at Leicester først overpresterer det ene året, så går Chelsea hen og vinner 13 kamper på rad det påfølgende.

2

sinnor

Deilig å se Janssen. Ekstremt viktig jobb han gjør på slutten der også, når han vinner de to frisparkene.

2

trøndergutten

Enig. Janssen viste i dag at han virkelig ønsker å spille for oss.

1

caliblue

Jeg antar det blir en endring for Evertons del siden kampen mot Sunderland. Holgate inn for Lookman.

I utgangspunktet burde dette være en kamp som passer Koemans Everton bra. Han har vel selv sagt at han foretrekker disse kampene foran kamper mot lag som legger seg bakpå. Selv om mye har skjedd siden Koeman kom inn, mangler man litt på kvalitet til å bryte ned lag som forsvarer seg godt.

For å understreke hvor langt man har kommet. Før motsatt møte på Goodison gikk Koeman ut og klagde på at laget hans var for dårlig trente. De var vel 60-70%, mener jeg han sa.

Da startet Stekelenburg - Holgate, Jagielka, Funes Mori - McCarthy, Gueye, Barry, Baines - Barkley, Deulofeu, Mirallas

Jeg gjetter 4 eller 5 av disse starter til helga. Borte er heldigvis Stekelenburg, Holgate er ikke lenger en debutant, man slipper McCarthy som vingback og trenger ikke å bruke Deulofeu som midtspiss.

Store forhåpninger til å få med seg resultat fra White Hart Lane bør man nok ikke ha, men det er heller ikke umulig. Nøkkelen ligger i det defensive. 5 clean sheets på siste 7 PL-kamper lar seg høre, men midtforsvaret imponerer ingen. Spurs kan på en god dag kjøre over Everton.

Antatt lagoppstilling (3-5-2ish): Robles - Holgate, Williams, Funes Mori - Coleman, Gueye, Schneiderlin, Davies, Baines - Barkley, Lukaku

2

sovesveis

Nøkkelen ligger i det defensive. 5 clean sheets på siste 7 PL-kamper lar seg høre, men midtforsvaret imponerer ingen

Er det Stekelenburg som er knakande god?

Ja, altså, for å si noe konstruktivt om kampen: Dette kan bli stygt hvis både Alderweireld og Vertonghen er ute... Lukaku blir uansett en håndfull hvis han får mye rom, og det vet vi jo at han kommer til å få mot et Spurs som garantert presser høyt.

Spørsmålet blir jo da hvor godt Spurs greier å holde oppe presset - bare en håndfull glipper kan være nok til å få noen i sekken. På hjemmebane har man kunne styrt kampene, og på mange måter så passer det bedre å møte lag som legger seg relativt lavt enn de som (i hvert fall tidvis) presser høyt. Det til tross for risikoen for brudd i mot.

1

caliblue

Er det Stekelenburg som er knakande god?

Det er vel kanskje Stekelenburg sin skyld at Everton ikke er topp 4. Han var veldig svak i høst (typ mye verre enn Mignolet og Karius tilsammen) og kostet laget en god del poeng.

Stekelenburg startet sist en ligakamp for Everton 19. desember. Det var også siste ligatap for Everton. Robles er kanskje ikke noen langsiktig løsning, men han har storspilt og vært feilfri i 9 kamper nå.

Mesteparten av æren for Evertons gode periode skal nok midtbanen ha. Schneiderlin har vært bedre enn hva selv de mest optimistiske våget å håpe på. 18-åringen Tom Davies fikk omsider tillit og har ikke sett seg tilbake. Og selv om Gueye ikke var noe savn under Afrikamesterskapet, var det godt å se han tilbake i storform sist kamp.

1

startelver

Vi vant som forventet men ingen kamper er enkle. Hadde vært så deilig å havne foran Arsenal på tabellen for første gang på ever, det må vel være målsetningen nå og beholde 2. plassen .

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...