Fotball - Premier League

vismannen

United på topp - igjen!

Vel,vel. Dette er ikke et hoverende innlegg, ligaen er lang, meget LAAANG særlig for Ch.league deltakerne MU, Arsenal og Chelsea(sannsynligvis). Dessuten skal United spille klubb VM etter å ha blitt presset til det av den engelske regjering og FA . i et patetisk forsøk på å få VM på hjemmebane i 2006. (Jfr. Daily Telegraph -måtte Tyskland ta hele greia) En ting er sikkert, United vinner ikke Fa-Cupen. (Takket være bl.a. Arsenal og Chelseas motstand mot å gi noe i forbindelse med deltakelsen her) Ellers er det hele usikkert. Det kan hende sleipingen og ryggdolkeren Wenger klarer å få laget sitt i stand til å vinne noe dette året. Hederlige 0 -0 mot Sunderland var bra (for Arsenal). Den mannen er troendes til alt, til og med å vinne , selv om det er ufortjent Fu**face Wenger bare venter på å bl itatt med buksene nede som den feminine dilletanten han er, jfr. Anelka. Ellers så ser jeg at det er enkelte som fremdeles ikke liker Ferguson og at de spyr eder og galle på disse sidene om ham. De fleste som gjør det bør gå sin egen manager etter i sømmene. De vil finne at manageren av sitt eget lag ikke har taklet presset så godt, vunnet så mye, blitt adlet, kjøpt spillere så riktig osv. som.... nettopp Alex Ferguson. Gullit F.eks var helt i Little Italy (Chelsea)for en stund, så i Newcastle, hvor er kritikken av ham????? Retorisk spørsmål selvfølgelig, Ikke så interessant å snakke om ham, han er ikke manager for Manchester United. Janteloven er den eneste evige lov på disse sidene. Ellers så er det morsomt å se lfc supporternes fortvilelse over tapet for Watford. 300 Mill. på utenlandske spillere og ALLE lfc supportere synes det er greit? Houllier for president! Det er nok viktig å merke seg to lag som kan gi den antatte trioen i toppen hard kamp,Tottenham og Leeds. De har et lettere kampprogram og dersom de slipper unna vitale skadeproplemer er det faktisk en mulighet for at de stikker av med hele greia. Hvis ikke MU gjør det , så hadde det vært morsomt om Tottenham endelig klarte det. (Gjør Leeds det , så kan jeg leve med det også!)

Vismannen Keep the faith! United forever.

.

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

1. Du lurer på hvorfor alle spyr eder & galle om ferguson, mens Gullit går fri til tross for elendige resultater. Svaret er så uhyre enkelt. Gullit er kanskje ikke en veldig god manager, men han er en OK kar. fergie avslører seg gang på gang som en klyse. En dyktig klyse javel, men likefullt en klyse.

2. Du reagerer på at ALLE LFC-supporterne synes det er greit med Houllier til tross for tapet mot Watford. Enkelt å svare på dette også: Vi syntes alle at tapet mot Watford var vondt å bære, men ikke f*** om vi slutter å støtte opp om laget av den grunn. Houllier skal få den tid han trenger for å bygge opp Liverpool FC til en nytt stor- lag. Watford-kampen minnet oss om at det kan komme til å ta tid. Men vi støtter tålmodig lojalt opp (sikkert vanskelig for deg å forstå som medgangssupporter)

Tosh (klysete innlegg du skrev forresten)

1

du er helt forstokket hvis du tror at Tottenham eller Leeds har den minste mulighet til å vinne PL. Men så er du da Manure fan, og da så. Jeg kjenner faktisk et par manure supportere som har peiling på fotball, men de skriver ikke her.

1

Visst er vi på topp, the treble + vm for klubblag + Charity Shield i år :D

Fornøyd ! må bare vinne cl og pl først . !

Null stress håper jeg ;P

Veldig gøy å dra denne opp igjen, spesielt 10 år etter den historiske Treble - sesongen i 99'

1

Jeg dro ikke opp denne tråden for at den skulle synke igjen, Kom igjen gutta ! ;D

1

Lignende innlegg

Laster...