Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Når: Lørdag kl 16.00

Hvor: Deilige Anfield

TV? Mulighet for at vi vises på TV2 denne runden, 10 poeng til den som bekrefter/avkrefter dette.

Dommer: Vet ikke, alle er jo like dårlige (minus Michael Oliver) så det driter jeg egentlig i.

Sitter på toget og fikk lyst til å være tidlig ute med ei lita kamptråd, lenge siden jeg laget sist. Vi kommer til å være stinne av selvtillit etter å ha putta fem kasser bak stakkars Fabianski på hjemmebane, men det blir ikke like lett mot et Leicester som har fått skikkelig sving på sakene med Claude Puel bak spakene. Franskmannen har virkelig fått fyr i Riyad Mahrez og Jamie Vardy, og da tenker jeg på de stakkars midtstopperne våre. Vardy scorer jo for fun mot oss også når Leicester er ræva, så dette kan jo bli interessant. Vi bør uansett være såpass i scoringsflyt at gutta våre fremover blir for mye for Leicester, men man vet jo aldri i fotball og med Liverpool bakover i banen. Spesielt når Mignolet dessverre fortsetter å vokte buret. Uansett, tvi tvi og håp på en god jævla kamp!

Vanskelig å spå eksakt laguttak, men når vi er i en god flyt og Klopp har rullert bra tidligere så tror jeg dette blir tilnærmet toppede greier. Gidder ikke tippe ønsket lag da jeg bare blir skuffet når verdens styggeste belgier dukker opp i mål på lørdag. Slenger dog inn et frekt tips om Gini dypest i banen slik at Ox kan fortsette å boltre seg sentralt.

Laget:

Mignolet (hjelp)

Gomez - Lovren - Klavan - Robertson

OX - Gini - Coutinho

Salah - Firmino - Mané

1
436 svar

436 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

LeCoq

30. desember blir datoen Leicester trekker seg fra det engelske ligasystemet. Klubben klarer nok ikke å leve med seg selv etter å ha møtt verdens beste lag og trener. 9-0.

3

Giggsy11

Dijk angrer allerede.

2

ST10

5-0

2

Shenon

Etter første omgang!

1

Rome77

Merkelig hvor interessert den franske kukken har blitt i å spamme sarkastiske resultattips i Liverpools kamptråder?

2

JFT_96

Her går det garantert skikkelig galt. Julaften for Vardy, mot oss pleier pakkene å deles ut på rekke og rad. Arabern er også i slaget for dem, skumle greier. Tips: 1-3 Mane - Vardy x2, Maguire.

2

Justice 96

Helt klart en åpenbar kamp hvor laget vårt kan rakne om ikke alt går på skinner. Vi så alle hvordan de taklet 10 min med motgang mot Arsenal. Fullstendig kollaps. Ikke utenkelig noe lignende kan skje mot Leicester, som er et bedre lag enn Arsenal.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...