Fotball - Premier League

supergunners10

TV-Rettigheter 2018/2019

Hei,

Jeg legger denne er som det er flest debattanter, da jeg holder på med en oversikt over hvor man kan se fotball på TV nå når de store ligaene starter opp.

Premier League - TV 2 Championship - Viasat FA-Cup - Viasat Liga Cup - Viasat League One - Ingen?

La Liga - Viasat Serie A - Viasat Ligue 1 - Viasat Bundesliga - Ingen? Tysk Cup - Viasat Eresdivisie - Viasat

Champions League - Viasat/TV 2 Europa League - TV 2

EM-kvalik - TV 2 Nations League - TV 2

Kan noen bekrefte eller avkrefte og evt si hvem som har rettighetene til de jeg ikke er sikker på. Har prøvd å google en del men ikke alt som er så lett å finne ut av. Hadde også vært kjekt å høre hvilke alternativer andre bruker, helst lovlige, for å lettere kunne se all fotball man ønsker uten å betale en formue for det.

1
18 svar

Når det gjelder Serie A så er det vel ikke bekreftet at Viasat får sende disse i år, da det på sedvanlig vis er kaos i italiensk fotball. Denne gangen er det visst et kaos rundt tv-rettigheter som er solgt.

1

Europa League - TV 2

Håper virkelig de klarer å følge opp Eurosports flotte sendinger.

1

Ingen norske kanaler som har rettighetene til La Liga per dags dato, Viasat hadde rettighetene til og med 17/18-sesongen, men har foreløpig ikke sikret seg rettighetene for den kommende perioden.

1

Engelsk fotball: Premier League - TV 2 Championship - Viasat FA-Cup - Viasat Liga Cup - Viasat League One - Ingen?

Øvrige ligaer og cuper: La Liga (Spania) - Ingen Serie A (Italia) - Ingen Ligue 1 (Frankrike) - Viasat Bundesliga (Tyskland) - Viasat Tysk Cup - Viasat Eredivisie (Nederland) - Viasat Jupiler Pro League (Belgia) - Viasat SPL (Skottland) - Viasat

Europeiske klubbturneringer: Champions League - Viasat/TV 2 Europa League - TV 2

Landslagsfotball: EM-kvalik - TV 2 Nations League - TV 2

1
supergunners10 Takker. Dette må de vel forhåpentligvis få i orden. Var det ikke i fjor at nettavisene sendte noen kamper da rettighetene ikke var klare enda?

Dette må de vel forhåpentligvis få i orden. Var det ikke i fjor at nettavisene sendte noen kamper da rettighetene ikke var klare enda?

Blir spennende å se, vil tro Eurosport vil gi de kamp om rettighetene til både La Liga og Serie A da de nå vel egentlig ikke har stort annet enn Tippeligaen og MLS på menyen.

Husker det ble sendt noe kun på nett ja, men tror det var i enten 2015 eller 2016.

1

Ingen tvil om at Viasat har gjort en kjempejobb her, utroilig mye bra og spennende fotball der den kommende sesongen. Dropper glatt TV2 og Premier League for Viasat denne gangen

1

Sportsrettighetsselskapet IMG har kjøpt rettighetene til Serie A og La Liga, og lanserer samtidig en ny strømmetjeneste kalt "Strive" som vil vise kampene fra de to ligaene. Tjenesten vil koste 79 kroner per måned eller 499 kroner per år.

De går også med planer om en 24-timers "lineær* fotballkanal, men dette vil antagelig ta noe tid før blir lansert.

Dette melder VG

1

Dette blir spennende å følge med på. Håper virkelig det ikke blir en halvdårlig streamløsning. Prisen er strålende, men vil helst se med kvalitet!

1

Lignende innlegg

Laster...