Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Storkamp i emning! Flere som titter?

Kjeks og saft til denne.

1
37 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

-k9b_

Utrolig hvordan Palace har så mange spillere som kan drible B'mouh spillere så enkelt som det Ayew, Schlupp, Zaha gjorde i løpet av denne kampen. På målet så løper jo både Ayew og Schlupp gjennom både midtbanen og forsvaret som om de ikke er der.

1

mikemodano

På målet så løper jo både Ayew og Schlupp gjennom både midtbanen og forsvaret som om de ikke er der

Det er skrekkelig slett det man ser fra både Surman og Lerma først, og ikke minst også fra Mepham når Schlupp kommer mot ham: Å rygge der er ensbetydende med å slippe til skudd, og fra et slikt hold er det naturligvis god mulighet for å score. Nå vet jeg ikke om Steve Cook kunne ha utgjort noen forskjell, og det blir egentlig meningsløst å spekulere (men jeg gjør det likevel), men jeg tviler på at han ville vært like passiv som Mepham i siste instans der. Det var helt klart et unngåelig mål.

1

TrueTopRed

1-0 Palace

1

mikemodano

1-0 Palace, ja. Courtesy of Jeffrey Schlupp. Det er kanskje drøyt å påstå at det er krisestemning i Bournemouth, men én seier på ni kamper får det til å blinke varsellamper inne på kontrollrommet, iallfall. Så spørs det om Ed er villig til å fravike sine nye og atskillig mer tungnemme prinsipper, de som forteller ham at defensiv trygghet bør komme før offensiv satsing. Bevares, et slikt prinsipp er det lite galt i, men når treneren som eier prinsippet strengt tatt forfekter en helt annen filosofi, så blir det noe litt påtatt over det hele. Jeg har i flere sesonger etterlyst defensive grep, men at de skulle bli så omfattende og samtidig kvele all lekelyst, kom bardus på. Nå tror jeg ikke Ed greier å dreie skipet om han så forsøker å returnere til den lekne, offensive filosofien han forfektet de fire første Premier League-sesongene, så da spørs det om 2019/20 endelig skal bli sesongen Bournemouth går ned og Howe drar, evt om dette hender i motsatt rekkefølge?

1

TrueTopRed

så da spørs det om 2019/20 endelig skal bli sesongen Bournemouth går ned

Mener bestemt at minst 3 lag på den tabellen er svakere enn de, uten at det behöver å bety at man klarer seg for det om. Men tipset er at de uansett klarer brasene når alt kommer til alt og at man gjör jobben i "riktig" kamper.

1

mikemodano

Ikke helt Bournemouth v Palace, men Palace v Bournemouth funker det òg. Målløst til pause, selv om Crystal P har forsvarstrøbbel: Sakho med rødt kort for å ha sparket ned Adam Smith, mens Paddy van Anholt muligens pådro seg lyskestrekk. Eller lårhalsbrudd. Enter omgang 2. Jeg håper og tror på 0-2 her.

1

mikemodano

Hvilken avslutning på en ganske så fin fotballhelg: Første hjemmetriumf mot Palace siden opprykket til Premier League. Fire seire på de første sju bærer bud om at klubben ikke har tenkt å takke for seg på elitenivået helt enda. Kjekt å se at Dean Court er i ferd med å bli noe mer av et fort enn hva den har vært de siste sesongene. De tre foregående PL-sesongene har vel dessuten Bournemouth brukt bortimot halve sesongen på en poengfangst tilsvarende hva man står med nå. Spilleprogrammet har rett nok ikke vært det tyngste, men de viktigste trepoengerne kommer mot lag som Cardiff og Crystal Palace heller enn Tottenham og Arsenal.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...