Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skysports skriver om VAR-innføring 19/20

Da ser det veldig ut til at VAR blir å se i alle kampene i PL neste år, allerede før årets varslete prøver er gjort. De stoler heller på at Ligacupen har vært nok testing på dette tidspunktet. Ser fram til VAR, gjør du?

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Bakkus

Dersom det kommer til å bli dømt straffe i situasjoner ala den Iran fikk mot Portugal og den i finalen kommer jeg ikke til å støtte dette.

1

TheFamous25

https://streamable.com/fj810

Når man ikke dømmer frispark og rødt kort på noe slikt som dette. Hva skal man da med VAR. Helt fullstendig håpløst at dei ikke grep inn i den situasjonen

1

chelsea8

Veldig gode nyheter i dag.

1

FrannyLee

Uansett tror jeg det er bra å kunne få en second opinion på kontroversielle situasjoner selv om det fortsatt blir mer enn nok krangling og uenighet.

1

ulfarne

Dere som ser på TV2 kan allerede glede dere til analysene i pausen og etter kampslutt. Få inn Jesper Mathisen, som er uenig med alt og alle (og tror at han har rett fordi han roper høyest), så får du konstruktive og fine diskusjoner.

Blir sikkert også stas å høre dem uttale det som det norske ordet "var", og ikke forkortelsen VAR, som resten av verden gjør.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...