Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Barca - Spurs ***CL match day 6***

KO: 11.12 kl 21:00

Sted: Camp Nou

Kanal: Viasat Sport 1

Barca har vunnet gruppa og kan gjøre som de vil. Enten det er å sende kidsa og legge seg for å hevne drittpakka Inter serverte dem i 2010 eller legge ære i å vinne oppgjøret. For Spurs er premissene klare. Vi må matche det resultatet Inter leverer mot PSV. Bortemålet på San Siro sørger for at vi tar Milano-klubben på innbyrdes oppgjør.

Suarez er meldt ute for katalanerne, mens Spurs har begge høyrebackene sine skadet så det betyr CL-debut for KWP. Tviler på seier så her er vi nok avhengige av at PSV legger æren i ett godt resultat og at vi på mystisk vis klarer uavgjort.

COYS

1
68 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Cobi

Jadda! Første gang jeg virkelig, virkelig har håpet at Barca skulle tape en fotballkamp, og jeg synes Tottenham gjør en kanonkamp her. Spiller tidvis Barcelona av banen, og selv om det var et B-lag Tottenham møtte i dag, så var det nå engang Barcelona på Camp Nou.

Ellevilt innhopp av Lamela, og jeg synes også Sissoko har noen spennende kvaliteter ift den høyrebackrollen han hadde mot slutten av kampen. Vanskelig å slå defensivt, og godstogmoduset han av og til setter opp, kan funke på backen med rom foran seg. Synd med KWP, jeg synes dessverre det blir litt sånn hver gang han spiller. Lett å se det er et bra talent, men man venter liksom på tabben.

Og så får jo Pochettino få kred også da. Avslutter med elleve spisser, eller noe sånt, og får både uttelling og klarer å ri det av.

Edit: jeg mener Kane skal ha en glassklar straffe, som gir Lenglet rødt kort. Herlig at det aldri fikk noen betydning.

1

keyser1

jeg synes også Sissoko har noen spennende kvaliteter ift den høyrebackrollen han hadde mot slutten av kampen. Vanskelig å slå defensivt, og godstogmoduset han av og til setter opp, kan funke på backen med rom foran seg.

Nuja, han trenger mange, mange timer posisjonerings-skolering innen den tid. Han lå grusomt feil i lange perioder, og var altfor lat i den defensive jobben. Var vel en situasjon der med ca 10 minutter igjen hvor en spiller fikk ligge helt alene lenge på den siden inne i boksen uten at han sprang ned for å dekke, men istedenfor kun pjuslet seg bakover ekstremt sakte uten at han så ut til å bry seg stort. Skal ikke mye til for 2-0 i den situasjonen med den innstillinga, og da hadde vi neppe kommet oss tilbake.

Rett nok sikkert sliten på det tidspunktet, men med såpass lenge igjen er det ingen god unnskyldning for akkurat den rollen.

1

keyser1

Edit: jeg mener Kane skal ha en glassklar straffe, som gir Lenglet rødt kort.

Lucas (?) kunne vel også godt ha fått straffe, der forsvarer henger i shortsen hans. Ikke rød-forseelse i det tilfellet, men når forsvarer henger så klart i shortsen så bør det straffes selv om Lucas ikke kaster seg (som sikkert endel spanjoler ville gjort).

1

Cobi

Lucas holdt Semedo like mye i forkant av den situasjonen som Semedo gjorde etterpå, så den syntes jeg ikke var straffe. Men Kane misser jo ene og alene fordi Lenglet kjører strak arm i ryggen på han.

Når det gjelder Sissoko på backen, så tenker jeg ikke primært som et førstevalg eller noe sånt, men som et alternativ. Hadde også innlegget, det helt fantastiske innlegget, til headingen til Moura. Angående defensiv struktur og posisjonering, så stemmer nok det, men samtidig var jo alt kastet på båten i andreomgang her. Mange som juksa, for å si det sånt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...