Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Barca - Spurs ***CL match day 6***

KO: 11.12 kl 21:00

Sted: Camp Nou

Kanal: Viasat Sport 1

Barca har vunnet gruppa og kan gjøre som de vil. Enten det er å sende kidsa og legge seg for å hevne drittpakka Inter serverte dem i 2010 eller legge ære i å vinne oppgjøret. For Spurs er premissene klare. Vi må matche det resultatet Inter leverer mot PSV. Bortemålet på San Siro sørger for at vi tar Milano-klubben på innbyrdes oppgjør.

Suarez er meldt ute for katalanerne, mens Spurs har begge høyrebackene sine skadet så det betyr CL-debut for KWP. Tviler på seier så her er vi nok avhengige av at PSV legger æren i ett godt resultat og at vi på mystisk vis klarer uavgjort.

COYS

1
68 kommentarer

keyser1

jeg synes også Sissoko har noen spennende kvaliteter ift den høyrebackrollen han hadde mot slutten av kampen. Vanskelig å slå defensivt, og godstogmoduset han av og til setter opp, kan funke på backen med rom foran seg.

Nuja, han trenger mange, mange timer posisjonerings-skolering innen den tid. Han lå grusomt feil i lange perioder, og var altfor lat i den defensive jobben. Var vel en situasjon der med ca 10 minutter igjen hvor en spiller fikk ligge helt alene lenge på den siden inne i boksen uten at han sprang ned for å dekke, men istedenfor kun pjuslet seg bakover ekstremt sakte uten at han så ut til å bry seg stort. Skal ikke mye til for 2-0 i den situasjonen med den innstillinga, og da hadde vi neppe kommet oss tilbake.

Rett nok sikkert sliten på det tidspunktet, men med såpass lenge igjen er det ingen god unnskyldning for akkurat den rollen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...