Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Barca - Spurs ***CL match day 6***

KO: 11.12 kl 21:00

Sted: Camp Nou

Kanal: Viasat Sport 1

Barca har vunnet gruppa og kan gjøre som de vil. Enten det er å sende kidsa og legge seg for å hevne drittpakka Inter serverte dem i 2010 eller legge ære i å vinne oppgjøret. For Spurs er premissene klare. Vi må matche det resultatet Inter leverer mot PSV. Bortemålet på San Siro sørger for at vi tar Milano-klubben på innbyrdes oppgjør.

Suarez er meldt ute for katalanerne, mens Spurs har begge høyrebackene sine skadet så det betyr CL-debut for KWP. Tviler på seier så her er vi nok avhengige av at PSV legger æren i ett godt resultat og at vi på mystisk vis klarer uavgjort.

COYS

1
68 kommentarer

keyser1

Edit: jeg mener Kane skal ha en glassklar straffe, som gir Lenglet rødt kort.

Lucas (?) kunne vel også godt ha fått straffe, der forsvarer henger i shortsen hans. Ikke rød-forseelse i det tilfellet, men når forsvarer henger så klart i shortsen så bør det straffes selv om Lucas ikke kaster seg (som sikkert endel spanjoler ville gjort).

1

Cobi

Lucas holdt Semedo like mye i forkant av den situasjonen som Semedo gjorde etterpå, så den syntes jeg ikke var straffe. Men Kane misser jo ene og alene fordi Lenglet kjører strak arm i ryggen på han.

Når det gjelder Sissoko på backen, så tenker jeg ikke primært som et førstevalg eller noe sånt, men som et alternativ. Hadde også innlegget, det helt fantastiske innlegget, til headingen til Moura. Angående defensiv struktur og posisjonering, så stemmer nok det, men samtidig var jo alt kastet på båten i andreomgang her. Mange som juksa, for å si det sånt.

1

keyser1

Mange som juksa, for å si det sånt.

Joda, men midtbaneposisjoner unskyldner man litt lettere under omstendighetene. Verre med backene mot sånne lag som Barca.

Anyways. Deilig å se alle de variantene hvor Lamela gjør seg tilgjengelig for Eriksen. Er jo noe man savner veldig ofte i mellomrommet uten Erik; spillere som faktisk skjønner Eriksen godt nok og gjør seg spillbare i de lommene, og faktisk kan gjøre noe med ballen når den kommer der. Foruten Erik, så er det vel Harry som er best på å være ett Eriksen-alternativ i de rommene ellers, og han skal vi jo helst ha litt lenger fremme så ofte som mulig... selv om han har gode kvaliteter også i fremspillinga, som vi så på målet også i dag.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...