Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Barca - Spurs ***CL match day 6***

KO: 11.12 kl 21:00

Sted: Camp Nou

Kanal: Viasat Sport 1

Barca har vunnet gruppa og kan gjøre som de vil. Enten det er å sende kidsa og legge seg for å hevne drittpakka Inter serverte dem i 2010 eller legge ære i å vinne oppgjøret. For Spurs er premissene klare. Vi må matche det resultatet Inter leverer mot PSV. Bortemålet på San Siro sørger for at vi tar Milano-klubben på innbyrdes oppgjør.

Suarez er meldt ute for katalanerne, mens Spurs har begge høyrebackene sine skadet så det betyr CL-debut for KWP. Tviler på seier så her er vi nok avhengige av at PSV legger æren i ett godt resultat og at vi på mystisk vis klarer uavgjort.

COYS

1
68 svar

keyser1

Mange som juksa, for å si det sånt.

Joda, men midtbaneposisjoner unskyldner man litt lettere under omstendighetene. Verre med backene mot sånne lag som Barca.

Anyways. Deilig å se alle de variantene hvor Lamela gjør seg tilgjengelig for Eriksen. Er jo noe man savner veldig ofte i mellomrommet uten Erik; spillere som faktisk skjønner Eriksen godt nok og gjør seg spillbare i de lommene, og faktisk kan gjøre noe med ballen når den kommer der. Foruten Erik, så er det vel Harry som er best på å være ett Eriksen-alternativ i de rommene ellers, og han skal vi jo helst ha litt lenger fremme så ofte som mulig... selv om han har gode kvaliteter også i fremspillinga, som vi så på målet også i dag.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...