KWP fra start med Jan, Toby og Rose. Winks og Sissoko sentralt, og vår vanlige 4er fremst, med Captain Lloris i buret.

Lucas, Lamela, Llorente, Skipp, Davies og Dier på benken.

1

Barca med Rakitic, Dembele og Coutinho. Ingen Messi eller Suarez, som ventet. Ellers Vermaelen, Arthur, Semedo, Lenglet, Munir, Alena og Miranda, med Cillesen i buret.

1

Ter-Stegen, Pique, Busquet, Messi, D.Suarez, Alba og Vidal på benken... En grusomt sterk benk, men satser på at de ikke er spesielt motivert for å bruke de beste av dem....

1

Ønskesituasjonen er jo at vi klarer å gjøre dette til en helvetes knokkelkamp, samtidig som vi kommer ett par mål opp og de mister noen ut med rødt. Ikke så fristende å kaste Messi innpå da i en kamp som ikke betyr en dritt for dem. "Bare" å utspille reservene deres, uten at det også gjør vondt, er neppe nok til å holde han på benken. Utenom Messi, så var det jo ikke skremmende nivå på Barca på Wembley heller. Hadde helst sluppet Rakitic, men resten av denne gjengen bør det jo absolutt være mulig å hente resultatet mot, spesielt siden de tross alt ikke spiller for annet enn en plass nærmere første-11eren (og de av dem som allerede spiller jevnlig der har enda mindre insentiv).

1

Akkurat like svekket som jeg trodde og håpet på fra Barcelonas side. Hele sentrallinja med ter Stegen, Pique, Busquets og Messi er ute, mens venstresiden med Vermaelen og Miranda bør være meeeget aktuell å utfordre. Bra sentral midtbane i Rakitic, Alena og Arthur, skal sies, og Dembele er nok fryktelig hypp på å vise seg frem etter den siste ukens kontroverser (kom to timer for sent til trening, og det er ikke første gang).

Ikke umulig dette her!

1

Sitter og håper at Tottenham klarer dette, eller rettere sagt at de beviser at de har det inne. De var heldige som fikk et pakket og klart Barcelona denne gangen, så da får de bare gi bånn gass fra start.

Verdens femte beste spiller på benken er dog et problem.

1

Godt gjort av Dembele, men elendig forsvarsjobb av Kyle.

0-1 PSV. De som må gjøre jobben i dag.

1
Cyril Godt gjort av Dembele, men elendig forsvarsjobb av Kyle. 0-1 PSV. De som må gjøre jobben i dag.

Godt gjort av Dembele, men elendig forsvarsjobb av Kyle.

Er selvfølgelig aldeles horribelt av Kyle, men denne må Poch også ta skylda for. At han ikke tok av Trippier litt etter timen på 3-0 mot Soton i første kampen tilbake fra skade, er direkte årsak til at han ikke er spillbar i dag....

Ellers kan gjerne Mourinho få Rose gratis i Januar for min del... Er en forferdelig fotballspiller, og eier ikke fotballforståelse.

1

Der var man heldig. Fort rødt om han feller Son der.

Enorm redning av Cillessen skal sies.

1

Synd med KWP, vil gjøre det vanskelig for oss utover kvelden. Det bør likevel fremdeles være gode muligheter for å få meg seg noe.

1

Vi fortjener så til de grader ikke å gå videre. Enkeltspillere har vel gjort gigantiske tabber i nesten hver eneste kamp i gruppespillet.

Kampen er jevn. Barca har ikke skapt noe annet enn stolpeskuddet til Coutinho.

1
keyser1 [sitat…] Er selvfølgelig aldeles horribelt av Kyle, men denne må Poch også ta skylda for. At han ikke tok av Trippier litt etter timen på 3-0 mot Soton i første kampen tilbake fra...

Ellers kan gjerne Mourinho få Rose gratis i Januar for min del... Er en forferdelig fotballspiller, og eier ikke fotballforståelse.

Rose har da vært en av våre bedre. En av vår største trussel offensivt, samt hatt god kontroll på Dembele.

1

Hvor mange tabber har vi gjort denne sesongen? Det må helt seriøst nærme seg 10 store tabber som direkte hsr ført til baklengsmål.

1
Laster...