Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I samme øyeblikk som Kommersk setter sin fot på de kanariske øer, David Silvas barndomstrakter, taper City altså igjen, etter å ha spilt Chelsea av banen.

Skader og sykdom florer. KDB og Aguero er vel tilbake i trening igjen, men denne kommer for tidlig for disse to. Ellers er spillere som David Silva, Fernandinho, Mendy ute av dansen for en stund. Ikke bra da vi har elendig oppdekning på de fleste steder.

Trenger bare uavgjort i kveld for å klare gruppeseier. Hoffenheim kan vel klare torsdagskamp-ligaen om de vinner, men da må Lyon beseires av Shaktar, noe som slett ikke er en utenkelighet.

Aner ikke hvilket lag vi stiller med. PL-kampen mot Everton på lørdag er vel så viktig, all den tid Liverpool flakser til seg poeng. Vi kan ikke finne oss i at de oppstår en luke slik at vi må vinne første nyttårsdag med med bare en salgs hvile. Men det er vel opplagt at unggutter som Diaz og Foten må få noen minutter nå slik at Pogbagutten får roet seg litt ned.

God kamp alle lyseblå. Om noen har opprettet en tråd mens jeg har rablet ned dette vissvasset vil jeg anbefale at den tråden gjelder.

2
40 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

KommersK

B-laget klarte seg helt greit. Jesus er vaksinert. Det må da løsne en gang?! Ellers er det deilig her på Gran Canaria. Symbiose til middag. Gruer meg til Everton. Ser for meg 34-2 i avslutninger og 1-2. Som vanlig mot dem.

Skål og ugh fra Spania!

3

Deila

Symbiose til middag.

Håpe Det sMake

1

KommersK

Ikkje så bra såM eg truddte. MykJe lite steikt På eiNe sida. DiveRRe.

1

tragicomix

Åpent i tysk forvar. Må gå an å få satt noen av de overgangene...

2

LarsLie

E d dej Per? Nei d e Bærre Lethnes-erotisk kamptråd.

2

BlueMoon67

Småfrekt lag i dag, Foden fra start, Diaz og unggutten Felix Nmecha på benken.

Disse 11 starter: Ederson, Laporte, Stones, Otamendi (kaptein for kvelden), Zinchenko, Gundogan, Foden, Sane, B. Silva, Sterling og Jesus

Benken: Muric, Walker, Kompany, Delph, Mahrez, Diaz, Nmecha

2

Joe_Dassin76

KommersK: Høres herlig ut på GC. Varmt og godt?

Kos deg masse og skål!

1

KommersK

Rundt 23 i skyggen, og uansett adskillig bedre enn vinter i Norge. Tenkte jeg skulle bli her til helt de ekle begynner å spille bra fotball. Det blir en laaang ferie.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...