Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dere vet hva det gjelder. COYS.

1
41 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kiedis

Spilt endel verre kamper enn dette og vunnet i år. Sånn kan det gå.

2

king-26

Vi alle elsker deg

1

Kiedis

Greit at det var Eriksen som fikk den muligheten. På samme vis som mot Inter, så var dette en sånn type avslutning som fort blir blokkert om man ikke tenker seg om før man avslutter.

Burnley har vel tre mann som prøver å dekke lengste hjørne, og i situasjonen Eriksen scorer i, ligger det nok i veldig manges ryggmarg at de skal kjøre en Henry-variant mot lengste.

1

Kælighet

Llorente med gode involveringer. Ser gjerne at han får mer spilletid. I dag kunne han for eksempel kommet inn tidligere med tanke på kamputviklingen med tapende dueller og innleggsmuligheter.

1

Cobi

Uvanlig svak dommer her i dag. Han flekker for så vidt to gule for drøying, men bør jo legge til sju minutter i stedet for de sedvanlige fire. Forbanna uting at drøying skal lønne seg så til de grader for det destruktive laget. Skal jo også gi to straffer, ett til hvert av lagene (jeg synes Trippier gjør en ulovlig forseelse når han holder Taylor, på etterskudd. Men Kanes er enda klarere).

Fullt fortjent til slutt, selvsagt, og Llorente er ekstremt viktig å ha i troppen til sånt som dette her. Ikke første gang denne sesongen.

1

Detspørs

All respekt til Burnley for å spille på sin eneste mulige taktikk, men det er å ønske at slike lag ikke spiller i PL. Destruktive som bare det. Håper de i hvert fall fortsetter slik mot andre topplag resten av sesongen. Veldig frustrerende å møte. Synes kampen var OK, skadesituasjonen tatt i betraktning, men Llorente kunne med fordel kommet inn tidligere. Hva er vitsen med å ha ham i troppen hvis han ikke skal delta i slike drittkamper?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...