Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Seriefinale City vs Liverpool 3 januar kl 2100

Det er snart dags for seriefinale mellom City og Liverpool. Liverpool har 7 poeng på City før runden. City vant greit mot Southampton mens Liverpool er fulle av selvtillit etter nedsablingen av Arsenal. Liverpool har ikke tapt i serien denne sesongen, mens City har snublet litt i det siste. For Pool så er troppen nesten skadefri hvor man foruten langtidsskadde Ox mangler Gomez og Matip. Milner ventet tilbake igjen her. Dette blir spennende og jeg tror Liverpool taper her. 2-1. Liverpool heldige som ikke tapte i motsatt runde på Anfield da Mahrez bommet på straffe på overtid i en overraskende tannløs kamp av begge lag

1
1,1k kommentarer

Skraevadottir

Mane bedre enn Sterling

Hææ? Seriøst?

Ellers enig i det du skriver.

1

CasinoRoyale

Hææ? Seriøst?

Subjektivt, og basert på magefølelse mer enn noe annet ;) Men Sterling hadde ikke hodet med seg i dag, og jeg satt alltid med følelsen at det kunne bli farlig når Sanè kom med ballen. Men når tallene kommer på bordet kan det fort vekk vise seg at tallenes tale går i favør av Sterling - ikke vet jeg. Men jeg synes ikke at han hadde en skarp kveld.

1

Skraevadottir

Hehe! :-)

Syns Sterling var veldig upresis og litt rotete i stilen til tider, som vanlig, men at han kom seg veldig etter hvert. Han var bra i 2. omgang. Ikke like bra som Sané, som du er inne på, men dog... Men Sané er en så digg fotballspiller, altså. Absolutt en av mine favorittspillere i PL. Veldig artig å se på.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...