Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nytt år, nye muligheter.

Vi har nå endelig nådd januar, og jeg håper de fleste har lagt på seg 15 kilo og/eller tatt ut skilsmisse etter fyll i romjula.

Media kan i 2019 endelig fokusere på å gi Ole Gunnar den oppmerksomheten han fortjener og den geniale solskjærtabellen lever i beste velgående.

Kan romjulens soleklare 1'er i PL, Pål Pågba, fortsette å leke med motstanderen, som han har gjort hittil under den geniale norske manageren?

Ryktes også om at den stutte chilener er tilbake til denne, og hvis hele norges Ole Gunnar Solskjær klarer å få han til å levere sakene, så har vi virkelig et slagkraftig angrep.

-------------DDG

Young -- Lindeløf -- Jones -- Shaw

Herrera -- Matic -- Pogba

Rashford -- Martial -- Mata

Resultat? 0-2. Jepp, vi holder nullen.

1
446 kommentarer

John||Locke

Se på United. Enhver manager hadde greit det samme sies det her. Enhver manager foruten Moyes, Van Gaal og Mourinho da eller?

Du har 33% rett. Moyes og van Gaal (uten historikken) hadde kommet inn, fjernet bremseklossene fra toppspillerne våre, og laget hadde sprudlet i kjølvannet av den portugisiske psykopatens terrorregime.

Mourinho fikk et absolutt minimum ut av dette laget denne sesongen. Han begynte aktivt å jobbe for å få sparken allerede i pre-season. Han får karakter 1 av 100. Det er umulig å prestere dårligere enn hva han gjorde.

Årsaken til at fortsatt noen ikke ser dette, er at man har kjøpt pisset om at spillerne våre ikke er bedre. Det er igjen fordi fotballsupportere ikke greier å skille lags prestasjoner og enkeltspilleres kvalitet. Derfor har man idioter som sa "fjern Pogba og Mourinho!" Det er svært, svært få spillere i verden som hadde prestert i Mourinho Divided!

Som jeg skrev etter Liverpool-kampen:

Hvordan tror dere en fyr som Mohammed Salah hadde prestert for dette United-laget? Hvordan hadde Kevin De Bruyne gjort det? Dette er spillere, hvis de hadde vært i United, hadde blitt omtalt som "elendige og som må selges", av deler av United-bermen. Av de samme som skylder våre problemer på Pogba, som syns det er utrolig at Lukaku får fullføre kampen og som sipper når en lojal fyr som Smalling får ny kontrakt.

-Pat

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...