Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nytt år, nye muligheter.

Vi har nå endelig nådd januar, og jeg håper de fleste har lagt på seg 15 kilo og/eller tatt ut skilsmisse etter fyll i romjula.

Media kan i 2019 endelig fokusere på å gi Ole Gunnar den oppmerksomheten han fortjener og den geniale solskjærtabellen lever i beste velgående.

Kan romjulens soleklare 1'er i PL, Pål Pågba, fortsette å leke med motstanderen, som han har gjort hittil under den geniale norske manageren?

Ryktes også om at den stutte chilener er tilbake til denne, og hvis hele norges Ole Gunnar Solskjær klarer å få han til å levere sakene, så har vi virkelig et slagkraftig angrep.

-------------DDG

Young -- Lindeløf -- Jones -- Shaw

Herrera -- Matic -- Pogba

Rashford -- Martial -- Mata

Resultat? 0-2. Jepp, vi holder nullen.

1
446 kommentarer

PapaSmurf

Jeg snur denne mot deg. Ser ikke at du underbygger hyllingen av Solskjær.

Tja.

4-0-0 14-2 i målforskjell 12 poeng

Resultatene underbygger det du kaller hylling av Solskjær. Det er ikke slik at det bare er å hente trepoengere på bestilling i PL. Men jeg føler ikke selv at jeg hyller han. Om du hadde fulgt norsk fotball hadde du sett at jeg har fått mye kjeft for å ha kritisert Ole Gunnar.

Jeg mener likevel at det han har gjort i United så langt har vært outstanding. Jeg følger ikke United så tett som fansen gjør, men jeg har jo sett en del kamper de siste årene. Og United har ikke underholdt og spilt så attraktiv fotball på mange år. Og selv om det er poengene som betyr mest så er det noe annet å se United spille positiv angrepsfotball fremfor den destruktive sovemedisinen Mourinho holdt på med.

1

John||Locke

14-3.

Men uansett, jeg forstår poenget ditt. Problemet er at det ikke er så sterkt og det er en oppvisning i at man ikke har koll på korrelasjon/kausalitet. For United-laget, med flere verdensstjerner, og flere rett under, leverte kun som forventet. Dette er lag man skal slå, når man har en så god stall som United har. De tre første lagene har også alle topplagene slått. 3-0-0 for alle sammen.

Det vi ser er effekten av jævlige Mourinho som er borte. Mens Mourinho var i klubben, var det en kamp mellom det gode og det onde. De oppegående og de fotballdumme. Mellom de som så at laget hadde et kollektivt problemet, grunnet manageren, og de som mente at alle spillerne var for dårlige.

Han som var verdens dyreste spiller, var nå elendig. Sanchez, som var blant ligaens ypperste for Arsenal, var plutselig en Championship-spiller. Herrera var for dårlig i alt. Rashfords utvikling hadde stoppet. Lindelöf var tidenes feilsignering. Lukaku var evneveik og hadde plutselig blitt mye dårligere enn hva han var i Everton. Martial burde selges. Her måtte Woody bla opp og la Mourinho få hente de han pekte på.

HELDIGVIS var vi ganske mange som pekte på at alle disse spillerne spilte i et lag som verken hadde struktur, plan eller humør. HELDIGVIS var det mange som så at vi hadde gode spillere, som ikke fikk skinne under portugiseren.

Jeg var ekstremt bombastisk når det gjaldt Mourinho. Jeg sa at han fikk karakter 1 av 100, og at det ikke var mulig å gjøre det dårligere enn hva han gjorde. Jeg gikk veldig høyt ut og sa at hvis man fjernet Mourinho, ville laget umiddelbart prestere bedre, uansett hvem som ble manager. Om så det var Duxt eller Phil Jones som spillende manager. Hvordan kunne jeg være så sikker på dette? Jo, fordi laget vårt har underprestert voldsomt. Mourinhos nettobidrag har vært negativt. Det hadde gått bedre uten manager i det hele tatt, enn han som manager.

Okay, så maser jeg om dette i et år. Jeg sier det er en skandale at han fikk ny kontrakt og jeg kaller Woody inkompetent. Jeg begynner å innfinne meg med at Mourinho får sitte så lenge han leverer topp 4-plasseringer (ev. annen CL-kvalikk) i ligaen. Men BAM! Så ble det plutselig klart for styret at United var sjanseløse på topp 4 med Mourinho ved roret. Han fikk sparken. Ryktene begynte å gå om hvem som skulle ta over.

Nå er tiden for å ligge litt lavere i terrenget og bygge ned forventningene til neste manager? Neida, jeg sa at uansett hvem som kom inn, var det umulig at han gjorde det dårligere enn Mourinho.

Da det gikk mot Solskjær (nå har sikkert flesteparten glemt det, men folk var EKSTREMT skeptiske), er det vel på tide å modere seg? Nei, det ville være feigt og logisk svakt. Hvorfor? I) Fordi jeg tross alt har tenkt mye på dette og uttalt meg utvetydig mange ganger. II) Men viktigst av alt: Resultatene kommer av seg selv når man fjerner en slik psykopat og verdensstjernene våre slippes fri. Dette er ren matematikk.

Dette er et sitat fra meg tre dager før Solskjærs første kamp som United-manager:

Hvis vi står med 12 poeng på de neste fire, så vil mange tenke at det er en god start. Men er det det? Det er selvsagt godt i forhold til bedritne Mourinho, men egentlig er det vel kun som forventet? Vi er MARKANT bedre enn alle våre fire neste motstandere og jeg forventer minimum 10 poeng. Og jeg forventer at det skjer på en ålreit måte. Første testen blir mot Spurs. Men en ting er uansett sikkert, det er ikke mulig å levere dårligere enn Mourinho. Både du og jeg hadde gjort det bedre denne sesongen.

Hva har skjedd? Mourinho ble fjernet, vi har prestert bedre og står med 12 av 12. FLAKS FOR MEG SOM HAR GÅTT SÅ HØYT UT!

For jeg ble vel reddet av at det briljante United-styret traff blink med Solskjær, som har en høyst ordinær managerkarriere til nå, men som har kommet inn og reddet klubben? "Fått Pogba god igjen", blant annet.

Neida, det gjorde jeg ikke. For uansett hvem den nye United-manageren hadde vært, hadde dette laget fått en enorm boost og prestasjonene hadde fått Mourinho til å fremstå som den elendige typen han er.

Jeg er United-supporter og en av mine kjæreste minner er selvsagt Barcelona i 1999. Jeg er ekstremt glad i de fleste United-spillere generelt, men litt ekstra glad i de lojale. Solskjær viste seg som en perfekt tjener av klubben og jeg har stor respekt for ham. Lite vil glede meg mer enn om han lykkes i United.

Likevel er jeg ingen fan av føleri og knee-jerk-konklusjoner. Jeg er takknemlig for at Solskjær tok jobben. Jeg er takknemlig for at han har sagt alle de rette tingene. Jeg er takknemlig for at han trykket på knappen for å spille mer moderne fotball og nærmere The United Way. Men denne knappen kunne mange trykket på. På kort sikt hadde Dwight Yorke, Duxt og Mick McCarthy vært en like stor sukess.

Tiden vil vise hvor god Solskjær er og hvor godt han takler rollen. Én ting er sikkert, og det er at han vil gjøre det bedre enn Mourinho, for det hadde alle gjort.

-Pat

2

TheBelfastBoy

Hvis vi står med 12 poeng på de neste fire, så vil mange tenke at det er en god start. Men er det det? Det er selvsagt godt i forhold til bedritne Mourinho, men egentlig er det vel kun som forventet?

Tidenes arbitrasje-mulighet for deg mao. Hvor mye satset du og hvilken odds fikk du?! ;)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...