Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nytt år, nye muligheter.

Vi har nå endelig nådd januar, og jeg håper de fleste har lagt på seg 15 kilo og/eller tatt ut skilsmisse etter fyll i romjula.

Media kan i 2019 endelig fokusere på å gi Ole Gunnar den oppmerksomheten han fortjener og den geniale solskjærtabellen lever i beste velgående.

Kan romjulens soleklare 1'er i PL, Pål Pågba, fortsette å leke med motstanderen, som han har gjort hittil under den geniale norske manageren?

Ryktes også om at den stutte chilener er tilbake til denne, og hvis hele norges Ole Gunnar Solskjær klarer å få han til å levere sakene, så har vi virkelig et slagkraftig angrep.

-------------DDG

Young -- Lindeløf -- Jones -- Shaw

Herrera -- Matic -- Pogba

Rashford -- Martial -- Mata

Resultat? 0-2. Jepp, vi holder nullen.

1
446 kommentarer

guru

Vi lever i en gal verden når man må sannsynliggjøre at det er sannsynlig at et lag som United bør ha gode sjanser til å slå 12., 15., 17. og 20. plassen. I hvert fall når vi har en statistikk som viser at alle topp 6-lagene slo Cardiff, Huddersfield og Bournemouth.

Ikke misforstå! Jeg er fornøyd med Solskjær. Han sier mye riktig og er en sympatisk type, men at vi vinner kamper vi skal og må vinne, er det vanskelig å gi han æren for. Den æren skal han absolutt få når han leverer noe som er markant over forventning.

Synes det er uhyre interessant å se rekasjonene til folk rundt om det ganske land i Norge. Haters vil bli haters. Alltid. Om Solskjær hadde vunnet the Treble, hadde det fortsatt ikke vært nok til å overbevise motstanderne. Det må man leve med.

Samtidig tror jeg særdeles få United-supportere går rundt og tror Solskjær er den nye Guden. Og det er nok veldig få som tror han skal fortsette på permanent basis.

Ang. motstanden; ja, selvsagt skal United slå disse 4 lagene. Men skal ikke City slå Palace hjemme? Skal ikke Chelsea slå Souhampton hjemme? Skulle ikke United ha slått Brighton og West Ham tidligere i sesongen?

Poenget mitt er: Kampene skal spilles, og de skal vinnes. PL viser at det ikke nødvendigvis er noe walkover mot lag i bunnen av tabellen.

United vet nøyaktig hva de gjorde når de ansatte Solskjær som caretaker manager. Humøret og stemningen måtte snus. Spillerne måtte få spille på sine styrker. Det har de gjort fra dag 1, og vi ser resultatene. "The shackles are off" er vel romjulas mest brukte begrep i England....

Samtidig skal ikke Solskjærs rolle overses. Fyren er en dyktig fotballmann, og vet hva han holder på med. Som de sa i BBC Match of the Day sitt studio; Han er jo ingen komiker som er kommet inn bare for å få spillerne til å smile og le. Han kan sin fotball. Og han kjenner United.

At, spesielt nordmenn, gjør alt de kan for å snakke ned hans prestasjon med at "alle hadde jo klart det samme med denne stallen" var helt som ventet. Det er Norge i et nøtteskall. Å gi honnør til mennesker som lykkes er visst veldig vanskelig, spesielt for fotballsupportere av andre lag.

Jeg er ingen United-supporter, men synes det er fryktelig morsomt at han har lyktes i sine første kamper. Dette er selvsagt til det gode for norsk fotball, uansett om man liker United eller ikke. Det verste er jo at han ikke er en trussel mot hverken Liverpool eller City, så det burde være en smal sak også for disse supporterne og anerkjenne den jobben han faktisk har gjort, det betyr ikke at de plutselig har fått sympati for United som klubb.

4

Lezah

Ang. motstanden; ja, selvsagt skal United slå disse 4 lagene. Men skal ikke City slå Palace hjemme? Skal ikke Chelsea slå Souhampton hjemme? Skulle ikke United ha slått Brighton og West Ham tidligere i sesongen?

Dette er det som egentlig forundrer meg mest. Folk som følger med på PL vet at poengene ikke kommer av seg selv. Og de har i hvert fall ikke gjort det for oss. Likevel er resultatene i de fire kampene våre maks det som kan forlanges, og ikke noe spesielt. Jeg skjønner det ikke helt.

2

Dux1

Du vet, det å komme fra Molde til United og innlede med fire strake seire - noe ingen manager har klart på over 70 år - er selvsagt ikke noe spesielt. ;)

Jeg forsvarer ikke Solskjær-hysteriet i mediene, men det skal være lov som ekte supporter å glede seg over godt spill og gode resultater.

Det er desto mer fascinerende å være vitne til hvordan bunnslammet vil reagere når neste motgang kommer. Fra jubel til helvete på noen kamper...

2

John||Locke

At, spesielt nordmenn, gjør alt de kan for å snakke ned hans prestasjon med at "alle hadde jo klart det samme med denne stallen" var helt som ventet. Det er Norge i et nøtteskall. Å gi honnør til mennesker som lykkes er visst veldig vanskelig, spesielt for fotballsupportere av andre lag.

Du har avslørt meg. Jeg er norsk. Men tror du jeg hadde sagt noe annet om det ikke var en landsmann som tok over?

Jeg skrev jo tross alt dette før Mourinho fikk sparken, før Solskjær var linket, før Solskjært ble ansatt og før første kamp. Sånn cirka femti ganger.

Det er selvsagt mulig at alt jeg mener og skriver er feil. Men vi har fuckings Pogba, Rashford, Martial, Mata, Alexis og til dels Lukaku. De gutta der lukter det offensiv festfotball av. Mourinho holdt de nede med sin væremåte og sitt system.

De andre diskusjonene jeg har hatt hvor jeg har fremholdt at alt vi bli bedre i det sekundet Mourinho forsvinner, har jeg opplevd enighet fra alle som var anti-Mourinho (60-70%?). Nå som han forsvinner og vi ser matematikken i praksis, så er det plutselig feil? Bare fordi det flertallet trodde kom til å skje, faktisk skjedde?

Denne saken virker å lide av at Solskjær er norsk. Det er ikke pga. folk som er ute etter å ta egne landsmenn, men folk som ser spøkelser der de ikke finnes. Dette handler ikke om statsborgerskap.

-Pat

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...