Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Liverpool - Crystal Palace 19.01.2019 kl 16

Vises ikke på TV2 sumo eller TV 2 sport premium så man må nok finne seg i en stream. Liverpool slo tilbake etter tapene mot City i ligaen og Wolves i FA cupen mot Brighton sist helg noe som bekrefter en interessant statstikk at man ikke har tapt to kamper i ligaen på rad under Klopp.

Crystal Palace på hjemmebane skal normalt sett være en grei skuring, men de vant over City på Ethiad like før jul. Det skal ikke undervurderes, men samtidig tapte de hjemme mot Watford i sist runde så prestasjonene varierer en hel del.

Den motsatte kampen i august endte 2-0 i favør Liverpool. Vi skal heller ikke lenger tilbake enn 16/17 utgaven av PL hvor Crystal Palace vant 2-1 på Anfield hvor Benteke gjorde to mål mot sine tidligere lagkamerater. Matip er iallefall klar etter skade og går antagelig rett inn i midtforsvaret sammen med Virgil. Dessverre fikk ikke Klopp noen gode nyheter etter Brighton kampen etter at TAA er ute for en måned så hvem som tar plassen på høyrebecken er usikkert. Er ikke akkurat mange alternativer etter at Clyne ble lånt ut. Milner antagelig.

Jaja jeg tror nok Liverpool vinner 2-1 - Firmino og Salah og Benteke for gjestene.

1
283 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Tellyrex

Har ikke ord.

2

deleted336725

ord

Bra.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...